Sygic mobile maps HTC Wildfire
Sygic mobile maps HTC Wildfire
Ked som uozil do HTC wildfire tie priecinky a chcem to ist nainstalovat kde to mam v telefone hladat??? Dakujem.
Re: Sygic mobile maps HTC Wildfire
stiahni s z marketu "astro", je to nieco ako spravca suborou, zobrazi ti vsetky priecinky v telefone, a ak si to posielal cez bluetooth tak to hladaj v downloads...
Dakujem.
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2011, 13:54)
Este jedna otazka... Mam to vsetko nainstalovane, aktivovane a stale mi pise ze nieje nacitana ziadna mapa, pokracujte do menu. Co s tym?
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2011, 15:16)
Uz mam aj mapu... Ale preco mi stale pise ze cakam na GPS signal... to tak dlho hlada satelit?
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2011, 13:54)
Este jedna otazka... Mam to vsetko nainstalovane, aktivovane a stale mi pise ze nieje nacitana ziadna mapa, pokracujte do menu. Co s tym?
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2011, 15:16)
Uz mam aj mapu... Ale preco mi stale pise ze cakam na GPS signal... to tak dlho hlada satelit?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a skusas to vonku? lebo vnutri mozes cakat do odpadnutia
chod von alebo niekde kde budes mat dobru viditelnost na oblohu, a cakaj, na wildfire to trva trochu dlhsie (aj 10,15 minut)
No mali ste pravdu
Dakujem...
-
berynatorko
Medium Expert
ake mas prosim skusenosti s tym Sygic Mobile apps? zvlada to hardver? ide to dost rychlo?
mam wildfire a zvazujem GPS navigaciu do neho.
dakujem za odpovede.
mam wildfire a zvazujem GPS navigaciu do neho.
dakujem za odpovede.
ked ho zvladala N95, tak wildfire musi s prehladom 
Wildfire to zvlada a ked idete pri okno tak vas najte do 1 minuty, ale problem je ten ze Sygic MobileMaps 8.16 (ktory by mal podporovat Froyo) je pre tento telefon skoro nepouzitelny. Ak to spustite a browsujete po menu alebo zoomujete mapu a pod. tak na tomto telefonu sa aplikacia vzdy vypne a znicoho nic vas vyhodi do HTC Sense. A to vacsinou skoro hned po spusteni.
P.S. mam Wildfire s Froyom.
P.S. mam Wildfire s Froyom.
Sygic Mobile Maps mam v HTC WildFire a ide super... Mam tam mapu Slovenska a ja som velmi spokojny... Neni s tym problem...