rozhadani priatelia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jolinqa
Novice
Novice

rozhadani priatelia

Príspevok od používateľa jolinqa »

Neviem,ci sa to tu uz, rozoberalo, ale skusim:) Myslite si,ze je mozne napravit nieco v pokazenom priatelskom vztahu tak, aby z toho nevyplynuli ziadne nasledky? Nejaki dvaja dobri kamarati sa pohadaju, je to skor take dlhodobejsie....je mozne to vratit do starych kolaji tak, aby to potom nebolo "divne"?
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: rozhadani priatelia

Príspevok od používateľa jin »

jolinqa napísal:Neviem,ci sa to tu uz, rozoberalo, ale skusim:) Myslite si,ze je mozne napravit nieco v pokazenom priatelskom vztahu tak, aby z toho nevyplynuli ziadne nasledky? Nejaki dvaja dobri kamarati sa pohadaju, je to skor take dlhodobejsie....je mozne to vratit do starych kolaji tak, aby to potom nebolo "divne"?
Na minulosť je možné zabudnúť, no vymazať sa nedá. Čas síce veľmi dobre maže spomienky, no také isté to už obávam sa nebude. Ajkeď ľahšie by sa nám písalo, keby sme poznali konkrétny príbeh.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no u muzov je normalne aj po par rokoch ist na pivo a zabudnut na to (len to chce trosku pokory povedat prepac)
zeny pokojne ostavaju nepriatelky na cely zivot

//edit: a ak mas na mysli mix tak tam je to najkomplikovanejsie
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako pise jin... da sa cez to preniest ale uz nikdy to nebude take ako predtym... viem sam na sebe... s naj kamoskou sme sa tak 2 roky dozadu nehorazne pohadali... 2-3 mesiace ani ciarka... ani cau na ulici... a potom to zrazu samo od seba odplavalo, bavili sme sa, chodili spolu von a tak... ale nebolo to uz ono, bolo citit ze nezabudla ani ona, ani ja... vzdy ked som jej napisal po nejakom tyzdni ze co ma nove(kedze ona studuje v TT a ja v brne tak sme sa vidali iba ked sme sli obaja domov) tak vzdy reagovala akoby mala kramy a furt dake male hadky na prkotinach... az to zasa prasklo prednedavnom a teraz uz ani nehrozi ze by niektora strana chcela dalsie zmierenie...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Maki ano s dievcatom je to o inom..ale chalan vs chalan, to sa este da..Predsa opitych hadok mas dostatocne a ked clovek vytriezvie, tak je mudrejsi a vacsinou nic z toho..Vela krat som videl, ako si kamosi povedali pripity svoje proi sebe..pohadali sa, dobreze sa nepobili a ked vytriezveli, tak sa natom zasmiali..
To iste sprav dievcatu a ono to hned berie ako vaznost a erie si to k srdcu..
Raz som taktiez kamoske povedal opity, ze ty krpana a neviem co dalej a potom som netusil, preco ma nema rada v partii..Stacilo par akcii a pochopila moju povahu a viac som zatial problem nemal..

Ale po velkej hadke, to samozrjeme uz nikdy nieje take ako pred nou..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Suhlasim s tym co povedal javatar. Bol som niekde tam nedavno aj ja. Ale nemohli sme zahodit roky kamaratstva a zazitkov za jednu sprostost, ktorej sme na vine obaja. Uz sme zase OK.
Napísať odpoveď