AKCIA : Žiarovky LIDL !

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: AKCIA : Žiarovky LIDL !

Príspevok od používateľa Gothar »

No neviem, prudom 3.8 A nabijes normalnu baterku za 11-13 hodin, co je pre olovene baterky bezpecna hodnota a obmedzovacie napatia tiez zodpovedaju hodnotam plneho nabitia. Na udrziavanie sa olovene baterky nabijaju na hodnoty okolo 13.5-13.8V, ale s tym vykon nabijacky nic nema.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Gothar, Lidl nejak nepreferujem, sú tam ale výrobky ktoré sú ozaj dobré, napr. včera som si kúpil jeden mrkvovo-broskyňový džús a bol úplne super. Niekoľko krát som odtiaľ kúpil aj veci nepotravinového charakteru, a ešte sa mi nestalo, aby boli nekvalitné. Ako príklad uvediem brúsne papiere na excentrickú brúsku za doslova smiešnu sumu a vydržali presne to, čo brúsne papiere Bosch. Niekde som čítal, že výrobky značky Parkside sú len inak zabalené výrobky /zelený/ Bosch, ale za polovičnú cenu. Môžeš to vidieť aj v tejto téme vyššie o žiarovkách Osram. Mnohé výrobky sú len inak zabalené značkové výrobky. To isté robí aj Tesco.

Určite, každý si musí urobiť na tieto veci názor sám. Lidl by som ale nezatracoval.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Tak aj mne sa dnes podarilo uchmatnúť si jeden balík žiaroviek. Juicyho som však v obchode nestretol... Keď som došiel o 7:30 tak ešte bolo asi zo 6-7 balíkov H4-iek, ale keď som odchádzal, tak som videl miestneho predávača autosúčiastiek, takže asi viem kam pojdu ostatné balíčky...Trošku ma sere, že som vzal len jeden balík :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

erytrocyt: ano, v tom prvom prispevku som sa vyjadril velmi strucne, ja LIDL ako taky nezatracujem, je mi jasne ako sa im dari znizovat cenu, len pri mechanickych veciach mam s nizkymi cenami zle skusenosti. Ale Juicy to uz popisal dobre, ak je ten zdvihak pekne robustny, tak nemam co dodat, len z obrazku to nebolo jasne :)
PS: napriklad elektroniku pre RC modelu kupujem zasadne z Ciny, ceny su oproti nasim obchodom priblizne tretinove, obcas aj mensie a kvalita rovnaka. Ale to len tak na okraj aby ste si nemysleli, ze som nejaky znackofil :) Iba sa skusenostami ucim kde sa oplati setrit a kde nie.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

LIDl zrejme budi dojem lacneho obchodu s nekvalitou pretoze tak je chapany aj v zahranici. V Nemecku je to vyslovene obchod pre druhu platovu triedu (ako mi to tlmocil kamarat, ktory tam zije niekolko rokov). Na tom Parkside bude nieco pravda, lebo uz aj ja som o tom pocul a ked si porovnas niektore modely naradia s Boschom tak su az velmi podobne ale cena nehorazne nizsia. Overit by sa to dalo asi len v servise, ci nahradne diely pasuju. Este ohladom toho heveru: ten co je na obrazku je malinko odlisny od toho v skutocnosti.
PS: Jimmy musime dat niekedy pivo :smt003
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

Ani ja by som LIDL nezatracoval zatiaľ len dobré skúsenosti. Viem, že mama má z tade fén, tlakomer, váhu a ešte plno vecí a nikdy nič neodišlo alebo sa nereklamovalo, a samozrejme za smiešne peniaze.

A keď ste pri potravinách majú tam fajn taký tvarohový kelímok (neviem ako sa to presne volá) a je to peckové, takisto pudingový jogurt atď. Inak dosť výrobkou majú Made in Germany.
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Tak som si tiez vdaka tomu ze som precital tento post zobral dva balicky tych ziaroviek, som zvedavy :)
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Juicy tak ako som pisal vyssie ,..mi ich pouzivame v robote a nemame z nimi ziadny problem....
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

nema nahodou niekto viac balikov tych ziaroviek?uz som ich nestihol :(
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

mulatt napísal:nema nahodou niekto viac balikov tych ziaroviek?uz som ich nestihol :(
Ak chces tak sa ti mozem zajtra ist pozriet ci este maju u nas a kupil by som ti...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: AKCIA : Žiarovky LIDL

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Mullat: pozriem ti u nás v PB, napis, aký máš zavit a koľko toho chceš...
mulatt
Darca
Darca

diky pani akurat som z toho trosku mimo ake mi idu do auta ziarovky.nikdy som to nemenil lebo mam auto iba polroka :( honda civic 97 rok sedan japonec
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ty si trdlo, nemohol si napisat o 10min skor, ked bol este lidl otvoreny? :) zavity Ti pozriem, len napis, kolko baleni chces...
mulatt
Darca
Darca

ja nevedel :D odpust..3 by som rad :) diky moc..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ok teda, rano Ti tam skocim a dam vediet, ako som dopadol :wink:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

ozaj, porovnaval niekto ci su lepsie ako klasicke halogeny? vraj maju o 50% vacsiu svietivost :D
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

prakticky som ešte nemal tú česť ich porovnať, pretože u nás ich LIDL začal ponúkať až tento rok (predtým vo verzii H4 ponúkal len žiarovky označené BLUE). avšak prečítal som X motoristých fór (predovšetkým v nemeckom a anglickom jazyku) a videl aj obrázky, kde ich porovnávali s inými žiarovkami. a nepočul som ani jednu negatívnu skúsenosť...každý vraví, že za tú cenu je to proste bomba :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ak je to to iste co dostanes v krabicke osram silverstar, tak urcite ano, je v tom rozdiel... asi pred tyzdnom som ich kupil a oproti noname halogenom je vidiet normalne kuzel a svetlo je intenzivnejsie
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja by som do tej bravy potreboval tiež urgentne nejake svietidlo, lebo to čo je tam teraz by som nepoužil ani na svietenie do chladničky :nono: Teraz asi bez šance tieto žiarovky kupiť, čo?
mulatt
Darca
Darca

no ako ratzi..bolo nieco?:)
Napísať odpoveď