Maki napísal:imho napisy a roky su blbost dat si tetovat, ale kazdy nech si da co sa mu paci...
berem každého názor, ale napísal si to tak jak keby to je už predom určené pravidlo. Takže, prečo podla teba blbosť ?
Maki napísal:imho napisy a roky su blbost dat si tetovat, ale kazdy nech si da co sa mu paci...
pohode, sto ludi sto chuti , berem. Ja som zas proti všelijakým smrťkám, drakom a postavičkám , nevidím v tom zmysel. Aby sa mi to lúbilo musí to byť fakt vynahradené top kvalitou. Ale každý si dáva čo chce nikoho by som nikdy neodsudzoval za tetovanie. Samozrejme okrem neonacistických hesiel a znakov.Maki napísal:napisal som tam imho => nieje to pravidlo....
neviem... napisy sa hodia na papier, na steny, nie na telo... minimalne nie v takejto podobe.. ked su to niecoho vhodne zakomponovane, ze dotvaraju celok, tak ok.... inak sa to mne osobne vobec nepaci
akoze nemoze lietat? nechapem.Soviet napísal:No si predstav, key si to chcel dotiahnut na dakeho obchodnika..Tam bohuzial isto bude nejaky problem..Hlavne kvoli letu..
Na predavaca nemyslim
nikdy sa nepýtaj koľko to bude stáť, za čo si zaplatíš to máš, to je pravidlo tatérov, keby že si tatér a poviem príklad, týpek ti dá 5 € tak by si nebol nadšený a prácu by si odflákol, ak by si dal 30 € tak to je už iná káva a s tým tetovaním by si sa pohral ale u tatérov záleží aj od toho koľko máš od neho porobených vecí a tak ..hrajú tam aj iné faktory ako cenarain3R napísal:Ja by som si chcel dať vytetovať toto, také nie veľké, len maličké na ruku tam jak je lakeť, tak z vnutornej strany ale nie presne v zhybe ale bližšie k zápestiu...alebo proste tak nejak do stredu zapestia a lakťa ale zo spodnej strany ruky, kolko to asi vyjde? nemáte predstavu?