Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
a neslo by to jednoduchsie,??? ty to nevies,? lebo pri mojom stasti nenarazim na mileho cloveka ale na uuplneho idiota 
No jednoduchsie to ide uz len cez tuto stranku co som pisal ako prvu - http://www.battlefieldbadcompany2.com/login - ale tam musis mat zakupene 2 hry battlefieldu (a ani vtedy nie je istota ze ti to cez tu stranku pojde, mne to neslo). To s tym milym clovekom som myslel obrazne, nech tam bude kto tam bude tak ti pomozu, ti ludia su tam nato aby pomohli 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Runes: ten pilot som bol ja
a za celý čas ako lietam sa mi to este nestalo, vážne tomu nechápem, som sa pozeral ako vyoraná myš čo sa to stalo a potom ma niekdo zabil
, vážne sila.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no s toho vrtulniku co vyskocili tak tych som dorazil ja
bo som bol na tom krpatom ostrovceku vedla, som sa tam zakempil
Inak to co sa tebe stalo sa da aj v hre ked zoberes tu malu helikopteru na dialkove ovladanie a vrazis nou do normalnej vrtule tak presne to iste
ja som takto predvcerom sundal enemy vrtulnik na tej istej mape na poslednom stanovisku kde ju maju uz k dispozicii
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
JJ to poznám niekedy to využívam. Ten HC mi naozaj nesedí, hral som ho dohromadi chvíľu a za celý čas sa mi nepáčil.
-
Runes
Addict
dneska troska OT
ale pred cca rokom sa kupil k nam domov novy televizor a nezmestilo sa koli nemu domace kino. tak sa zbalilo a suchlo do krabice ja som si prerobil izbu a ted som si ho dal do izby i ked neni rozmiestnene tak ako by malo byt predne 3 repraky su pomerne blizko. Vcera som to pichol do kompu aj ked len cez jack cize ide stereo zvuk ale D.P.C hrali ste to uz dakto takto
som pustil hru zrazu zacali strielat som sa skoro do...
hlavne ked tank zacal supovat heh som si dal volume na 25 sak nech to citim realne a mam pocit ze ked vystrelil tank tak to museli pocut aj susedia o 3 poschodia nizsie
Ted to ma tu spravnu atmosferu hlavne ten bzukot ked dakto povas supuje a pada to vedla vas 
ja to sice na kompe takto riesene nemam, ale ten pocit poznam 
nakolko domace kino mam pichnute v PSku
nakolko domace kino mam pichnute v PSku
počujte dal som si Battlefield Heroes a nenacita mi veteran status.... Medaila heroesm mi nesviety co s tym????

-
Shamway
Professional
napisat na podporu
-
Runes
Addict
no inak ked sme pritom veteranovi tak ako to je presne teda. Na steame mam kupene komplet BF2 (co bol v akcii ten pak) a mam kupeny BC2. Na EA downloader som si BC2 regol v pohode ale ked som cel regnut klasicky BF2 tak mi povedalo ze to je zly kluc teda nerozpoznalo ho :-/ . No a toho veterana som pochopil tak ze treba mat 2 BF hry hej ??? a obe regnut ci ???????
uz som ti to vysvetloval v 2 postoch, jedine riesenie je napisat na ea support.placka2 napísal:počujte dal som si Battlefield Heroes a nenacita mi veteran status.... Medaila heroesm mi nesviety co s tym????![]()
![]()
![]()
/este raz pre ludi ktori chcu VETERAN STATUS
Treba ist na EA support live chat, tam sa dostanete cez tento link - support.ea.com/chat - Na live chate oznamite svoj problem cloveku, ktory je tam nato aby pomohol, a teda vam aj pomoze. Na stranke sa treba zaregistrovat a potom prihlasit. Prihlasovanie odporucam cez IE, pretoze cez FF ani Operu mi to neslo a malo s tym problem aj viac ludi.
Budu od vas pytat IG Nick, ci hrate na PC alebo konzole, a zrejme aj e-mail. Tiez treba ist na ten live chat v spravny cas, neviem presne kde maju sidlo, ale je to v inom casovom pasme. Tusim, ze to na tom chate aj pise odkedy dokedy vam pomozu. [Teraz som to skusal - 21:46 - a bolo mozne napojit sa na live chat, nie som si fakt isty odkedy dokedy je live chat pristupny, ale mam pocit ze od poobednajsich hodin, dajme tomu 14:00+]
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Lieta niekdo na UH-60 blackhawku?
Ako v skutocnosti? 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
To by si bol daváč. Nie myslel som v hre.
Vcera som hral s jednym typkom, neskor som zistil ze je slovak. Nick mal Shegy a lietal celkom slusne 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Som bol ja 
Hehe aka to nahoda 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Aj v tom tanku bola sranda.
To hej len skoda ze som potom vosiel do tej vody a vyhodilo nas z neho
Som si nejak neuvedomil ze tam je uz more. Naco ti inak treba toho pilota na Blackhawk?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja som chcel vedieť či niekdo skúšla sa vyhnuť rakete ktorá je navádzaná tracerom. Dá sa to len je to ťažké. A či som tu sám ktorí tu lieta.