urcite mu daj cas, potrebuje sa z toho dostat. dobre je aspon to, ze s tebou chce obcas vybehnut. a ze teraz tvrdi, ze to nebude vztah, neznamena, ze o 3 mesiace sa nedate dokopy. hlavne ako o to stoji, nezmizni mu zo zivota.
ty ho poznas najlepsie, takze by si mohla vediet, ako bude reagovat a ako mas nanho ist. ked tu vacsina ludi tvrdi, ze by sa mal na teba vykaslat, neznamena to, ze to urobi. asi nebudes vediet predpokladat jeho myslienky a to, aky bude o mesiac (toto cloveka asi trosku zmeni

), ale nevies, ako to vypali. nepoznam ho, no mozno sa po case bude na to pozerat inak, mozno si raz povie, ze ta zlakala chemia a da ti sancu. sama si si zazila neveru a nevies sa ani porozpravat s byvalym. no mozno keby ta podviedol raz, tak by si to brala inak. nemyslim si, ze vies vzdy na 100% povedat, ako budes/bude niekto iny reagovat. ja osobne by som sa mu nevnucoval, no snazil sa byt "v blizkosti", sam sa rozhodne, ci chce byt s tebou, no obcas by si ho mohla aj ty kontaktovat, nielen cakat na jeho kroky
(v podstate zase suhlasim s javatarom

)
opat ale opakujem, takto by som to urobil ja, neznamena to, ze to bude fungovat u teba. musis ty vediet odhadnut, co zaberie a co bude vhodne. ja by som velmi netlacil, lebo vsetkeho vela skodi, ale musis to odhadnut ty