chyba - notebook alebo router?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

chyba - notebook alebo router?

Príspevok od používateľa Viper1121 »

zdravim..
mam taky problem, ze ked vypnem wifi alebo restartujem PC, tak sa mi neda pripojit na domacu wifi siet... mam wifinu v notebooku mam notebook ASUS VX6 ... proste ked sa pripojim tak mi vypise ze sa nemohlo pripojit a nechapem icm to je.. skusal som aj wifi restartovat nepomohlo.. pomoze ked na routri vypnem a znova zapnem WiFi potom to najde no aj tak mi to lezie na nervy.. Win7 vseobecne nenavidim a este aj tieto problemy :D aj ked to asi neni winom ale proste 7ku nenavidim....

tak keby niekdo vedel ako na to.. inak aj dnes v skole kamarat doniesol USB wifi cez to sme chytili net, no na hodine som to vypol a cez prestavku ked sme zaply nic.. nemoze sa pripojit a do kaviarne co mame naproti skole asi ist a restartovat router nemozem :D

dakujem za odpovede
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: chyba - notebook alebo router?

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak ked ti to nerobi len doma tak si si asi odpovedal sam
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: chyba - notebook alebo router?

Príspevok od používateľa Runes »

skus zmenit driweri. Ale obcas to robi aj moj book ale ten sa pripoji ale nevie ist na net, nedostane ip ma tam ten vykricnicek, vacsinou po uspani. Obcas sa pripoji po dakej dlhsej dobe, inak mozno preinstalovanie winu tez nezaskodi bo ked je win starsi ako rok tak tam uz mas urcite tolko somarin co mozu zblbnut ze az. Dalsi problem co je unas na fakulte je napr prehustena siet wifiniek obcas to tam najde aj 40 sieti a to uz je fest bordel
Napísať odpoveď