Upgrade z GF 8800GT...

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Dimi3
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Upgrade z GF 8800GT...

Príspevok od používateľa Dimi3 »

Zdravim, potreboval by som poradiť vhodný upgrade z GeForce 8800GT 512MB na niečo lepšie. Problem je však v tom že nemám extra velký case ide o DELL 755 a tak by mala byť jednoslotová.
Ďakujem. :smt006
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Upgrade z GF 8800GT...

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

s minimalne 2 slotmi musis pocitat ze ti zaberie, ak chces teda nieco lepsie od 8800gt, ale nenapisal si zvysok zostavy a tvoj cenovy strop na novu kartu

//PS v tvojom pripade by som skor bal ci ti tam ta nova grafika vobec vojde, ked tak pozeram ten dell tak tam je to dost natesno vsetko, na tvojom mieste by som si najprv spravil nejaku maketu grafickej karty z kartonu, zistil si rozmery novej grafiky a premeral, aby ti tam vosla
Dimi3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Mám tam Intel Core2 Duo 6850 a 4GB RAM s tým som spokojný mám však dojem že ma brdí VGA a čo sa týka cenového stropu...nieje.
Novú zostavu si ale kupovať nechcem, to by ma stálo viac penazí.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Dimi3.. brzdou je aj procesor.. dnešné hry už chcú 4 jadrá....

..to hovorím z vlastnej skúsenosti.. mal som E6750 + 8800GT, urobil som upgrade na E6750 + GTX285.... a veru veľmi to nenaplnilo moje očakávania. Napríklad nárast výkonu v GTA4 nie je bohviečo.. (rozpisoval som to aj niekde v téme GTA4).

Dobré by bolo sa poobzerať aj po nejakom štvorjadre.. nejaká Q9550ka alebo niečo podobné... ;)
Dimi3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ako som si pozeral je to ten istý socket takže dosku by som novú nepotreboval...to by bolo fayn takže ešte nový case a neakú rozumnú vga
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Tiež môžem potvrdiť brmove tvrdenie. Mal som Athlon X2 5600+ a keď som ho vymenil za Athlon X3, tak rodziel bol dosť veľký. Citelný v každej hre, rozbalovaní a pod.
Pokiaľ by si zobral nejaký Intel Core 2 Quad, tak dosku by si meniť nemusel. Sú to staršie procesory, ktoré majú rovnaký socket ako ty.
Napísať odpoveď