Vyhodenie z domu, problémy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Vyhodenie z domu, problémy

Príspevok od používateľa ephramko »

ja len, ze taketo delenie deti je u nas dost nezvycajne, hlavne ked je otec alkoholik a fyzicky aj psychicky trapil matku, vacsinou sud prisudi deti matke...no, ale to uz je teraz zbytocne riesit, stalo sa co sa stalo...

ked mam byt uprimny, tak sa cudujem, ze mas svojho otca stale v takej ucte...po tom vsetkom co urobil tvojej matke, bratovi, tebe...kebyze na mna siahne rukou, tak by to bolo to posledne co s tou rukou urobi...hlavne ked vravis, ze mas nad nim jasnu fyzicku prevahu...
ja jednej strane chapem, ze je to tvoj otec...na druhej strane, je niekedy lepsie nemat otca ako mat takehoto...

a pokial viem, tak sud moze urcit vyzivovaciu povinnost aj rodicovi, ktori ta nema v opatere, aj ked deti boli takto rozdelene kazdemu rodicovi jedno, take alimenty sa platia hlavne vtedy ked napr. prijem otca je o dost vacsi ako matky, a podla zakona ma dieta narok na zivot na financnej urovni oboch rodicov, cize keby bol tatko bohaty, tak by aj tak musel platit vyzivne, napriek tomu ze 1 dieta ostalo jemu...
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

nie je sam kto maturuje ja tiez.. teraz mam skuskove obdovie + maturita v tychto dnoch... aj ked maturujem v kanade. Avsak vsetko sa da zvladnut staci chciet pracu si najdes staci hladat to je ako ked si hladny tak si dokazes aj sam uvarit pretoze ta to donuti. Normalne lenivy si pre seba navarit ale vzdy pride nieco co cloveka donuti.
Ja viem ze je na slovensku tazke ale vsade to je rovnake teraz ale vzdy sa daco najde :/
Ja osobne rodinne problemy by som neriesil sudnou cestou.. aj to ze otec mlatil tvoju mamu rozisla sa.. neriesila to lebo to je rodinny problem avsak ty ho chces udat:D neni lepsie ked ho zmlatis?? lepsi pocit budes mat co nato povies? sud trva strasne dlho xD a mozno tak zaplati pokutu alebo bude sediet ale ked sa dostane von tak co ?? xD
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

zmlatenie by maximalne uvolnilo napatie na chvilu, potom by prisli vycitky svedomia a aj tak by to nevyriesilo jeho situaciu...ovela lepsie je, ked sa s nim bude sudit a z fotra vytrieska prachy, ktore mu pravom platia, jednak mu to pomoze aspon trochu v tazkej financnej situacii a na druhej strane to bude aj urcite moralne zadostucinenie, minimalne to fotra riadne nastve ked bude musiet platit...

samozrejme najlepsie by bolo, keby sa dohodli mimosudne...ale po tom, ako opisuje stav fotra, som dost skepticky...
VireX
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VireX »

Fuuh toto je dost. To som si este ja myslel ze som to mal tazke. No ale ked sa to uz stalo tak ti ostava len cakat co s tim spravia policajti, ale myslim ze ked ta otec nezoberie naspet tak urcite ti bude musiet prispievat mesacne. Na tvojom mieste by som onho neoprel uz ani bicykel. Vravis ze si u kamosa? Ked to nevadi jeho fotrovcom tak tam ostan kim sa nevybavi cela tato zalezitost a potom uvidis co dalej :wink: Bud sa cim skor osamostatnit, alebo neviem ci nepripada do uvahy ist ku mame? Kazdopadne ti drzim palce a ver mi, karma funguje takze otcovi si ani nic vracat nemusel. Jeho bude bit este zivot :)
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ephramko napísal:zmlatenie by maximalne uvolnilo napatie na chvilu, potom by prisli vycitky svedomia a aj tak by to nevyriesilo jeho situaciu...ovela lepsie je, ked sa s nim bude sudit a z fotra vytrieska prachy, ktore mu pravom platia, jednak mu to pomoze aspon trochu v tazkej financnej situacii a na druhej strane to bude aj urcite moralne zadostucinenie, minimalne to fotra riadne nastve ked bude musiet platit...

samozrejme najlepsie by bolo, keby sa dohodli mimosudne...ale po tom, ako opisuje stav fotra, som dost skepticky...
rozmyslal si co by sa mohlo stat potom ?:D pretoze clovek taky ako je jeho otec to len tak nenecha:D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tiez som zazival podobne veci doma, ked s nami otec byval, tiez napadal mamu atd...az raz v noci ked ju bil, musela ho udriet sestra a ja som ho musel odtrhnut, nasledne mu mama nastriekala slzak do tvare a v pyzame v noci utiekla do kamaratky...od kamaratky volala policii, ty prisli k nam domov, bol som doma iba ja a sestra, mama sa bala prist domov, tak som musel vypovedat so segrou co sa stalo, pozapisoval si to, posiel prec...a viac som toho fizla nevidel...netusim kde to uviazlo...ale uviazlo to na tvrdo. Trestne oznamenie ale nebolo z maminej strany podane, cize nejak sa to viac nenatahovalo, Bohuzial ako to dnes funguje...kym clovek nema nejake nasledky a zranenia z ktorych sa mu treba liecit par dni, na sude toho vela neuhraje...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

lubos ked nie sud tak stredovek.kukla a tmava ulicka a spozna spravodlivost
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Son-Goku napísal:lubos ked nie sud tak stredovek.kukla a tmava ulicka a spozna spravodlivost
Vitaj v realnom svete...ale ako pise autor temy...ide o rodica...lahko sa hovori, tazko sa kona.
Son-Goku
Darca
Darca

rodic nie je rodicom ked vlastne dieta vyhodi z domu a vobec ho netrapi co sa s nim deje.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

To si myslis...proste je tam stale take puto, ktore ti brani vykonat nieco zle. To by si musel zazit aby si to pochopil. Svojmu ocovi som aj vynadal nepekne, odstrcenie bolo asi najviac k comu som sa zmohol...
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Son-goku: vsetko co ti otec alebo matka spravili vsetko zle aj tak oni budu nadalej tvojim rodicom to nezmenis . Nasilim nic neziskas ani nevyriesis... chcel by som vidiet ako zmlatis svojho otca v tmavej ulicke s kuklou a potom by si dalej zil... a keby ze sa mu daco stane napr ze nebude moct chodit tak neviem ci budes mat nejake vycitky pretoze normalny clovek by mal! lepsie je ze preukazes sa ze si mudrejsi a neriesis ides vlastnou cestou lebo si uz dospely.. a to ze tvoja mama ho neudala tak to je jej vec ona je dospela ma dost rozumu.
Son-Goku
Darca
Darca

jaj black angel otec by ti prizabil matku a ty by si to nechal plavat lebo si takej povahy ale niekto videl matku bitu kazdy den a ked dospel vzal spravodlivost do vlastnych ruk.to bol len taky priklad ale dat mu za vyucenu aby ho v zivote uz nenapadlo siahnut na slabsich.ak si chce nieco dokazovat nech sa paci moze v krcme pred kamaratmi ale v amaterskom ringu.ale samozrejme casom clovek po oddeleni od tyrana ma menej nenavisti voci nemu lebo nanho nechce pomysliet.uz sa potom take veci ako bitka neriesia.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

pol dňa som tu nebol behal som po doktoroch a tak, teraz mám chvíľu čas a ako vidím kopec nových príspevkov, po prečítaní tu vidím že bolo by dobre ho zmlátiť, hej bolo, právom by si to zaslúžil ale ako bolo spomenuté tak by to bolo len chvíľkové uvoľnenie, rovno zájdem do posilky a vymlátim sa do boxovacieho mechu, no ja nejakú tu chrbtovú mám a nepadnem na úroveň svojho otca, veci sa dajú riešiť aj inak ako fyzicky, v jeho prípade aj fyzicky a psychicky dokopy, čo sa týka toho že ísť k mame, už som spomínal že nepôjdem do BA lebo končím za chvíľu školu a zasa by som si musel zvykať na nové prostredie na nový životný "režim", u kamaráta je to skoro ako u mňa doma a dlho predtým to tak aj bolo, proste cítim sa uňho fajn a nič mi nechýba, rodičov beriem skoro ako vlastných, potykali sme si dávno predtým, takže teraz mi ide len o to ako sa zachovať a čo robiť aby som z toho všetkého nevyviazol ako ten čo prehral ale ako ten čo vyhral ...či sa to týka peňazí ktoré som nikdy nevidel a ktoré som potreboval na stužkovú a cvakal som si ju z vlastných (mama mi finančne dopomohla tiež), lieky ktoré som potreboval keďže som silnejší alergik a namiesto liekov pre mňa si foter na silvestra kúpil ohňostroj.. ide mi o to aby zasa nezvíťazil on, či už súdnou cestou alebo po psychickej stránke ...

je to otec a vždy bude ale neverím že sa sním už dám niekedy dokopy ako syn s otcom, to už nikdy nebude a viem že mi teraz poviete "šak uvidíš keď budeš štarší" ale ja som to uvidel už teraz že to není človek pred ktorým budem mať rešpekt a vypočuje si ma keď budem mať problém

Son-Goku keby že teraz otec niečo urobí matke tak už neberiem ani ohľad na to čo som vyššie napísal a rovno ho zabijem a už by mi bolo jedno čo a ako ale keďže viem že je mama v bezpečí tak beriem variantu uvedenú vyššie a za ňou si budem stáť
Son-Goku
Darca
Darca

hej ja som to myslel tak ako pises v prvej polovici vety.zeby sa to stalo teraz pred ocami.teraz uz potrebujes pevne nervy.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

prave som to chcel napisat, keby si ho zmlatil...bol by si presne rovnaky uboziak ako on, mysli na to...hlavne ked v buducnosti budes mat svoje deti, nesmies byt ako on...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to už viem teraz že nechcem byť ako on a to čo on porobil, tak viem teraz že aj moja výchova detí a správanie k mojej budúcej manželke bude úplne iné, tento týždeň čo bude tak by som sa mal stretnúť aj s právnikom a ten mi poradí tak isto ako ďalej.. tak mi držte palce

//autoeditácia príspevku (25 Jan 2011, 21:09)
takže zatiaľ som sa nikam nepohol ani dopredu ani dozadu, len sa chcem spýtať ak prebehne súdne konanie podľa toho ako očakávam a otec mi bude musieť platiť výživné pokiaľ nevyštudujem tak sa bojím že urobí nasledovné veci ktoré sú v podstate reálne:
1. je schopný sa dať zavrieť
2. aby sa dal zavrieť musí niečo urobiť, je schopný ublížiť mne a mame

ako by ste sa zachovali, lebo toto ma dosť štve ... :?
Son-Goku
Darca
Darca

a on vie kde zije tvoja mama?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

O seba sa neboj, si chlap tak sa snad ubranis, pisal si, ze si si svoje prezil (vies v ktorej teme si to pisal, tak preto na to narazam). Hlavne rob tak aby nikomu inemu neublizil...mame, alebo surodencom ked mas...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku napísal:a on vie kde zije tvoja mama?
teoreticky vie ale z praxe si myslím že nie ale myslím si že v dnešnej dobe nieje problém zistiť kde a kto býva už len podľa poznávacej značky auta, keď človek chce zistí všetko, ako som spomínal má obrovský dar reči a dokáže manipulovať s ľudmi, Lubos hej viem, fyzického kontaktu sa nebojím ale tak proste nevieš čo všetko môžeš čakať od človeka ktorý fičí na alkohole a zajedá to xanaxom

zatiaľ čo som si rozpočítal koľko asi bude platiť a pod. mi vyšlo cca 250 € :
30 € cestovné
50 € strava do školy
50 € vreckové (oblečenie a pod.)
100 € podnájom (elektrina, voda, internet, jedlo) ktoré využívam v domácnosti v ktorej žijem

ešte som niečo zabudol napísať snáď keď si spomeniem čo to bolo to sem pridám

keď súd schváli toto tak proste nevie nikto ako to on zoberie ...predsa len 250 € nieje malá suma, to že chlastá alebo si vypije každý deň, bude žiť z minima, predá dom, jeho manželka tiež pije, nie tak ako on ale pije a fajčí s ním, ak sa to stane presťahuje sa k nej do dediny v ktorej bývala, jej to po čase začne liezť na nervy a pošle ho do p... on sa dostane na psychiatriu alebo už niekam ...ale asi by som chcel veľa aby ste mi poradili ako sa vyhnúť tomuto

dosť si nad tým lámem dyňu
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mne sa zdá, že naňho berieš veľký ohľad a podvedome sa ho snažíš stále istým spôsobom chrániť.
Napísať odpoveď