Xperia X10 problemy

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
NoWay
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Xperia X10 problemy

Príspevok od používateľa NoWay »

prepacte ze to pisem sem ale "Mobilné telefóny, PDA, Smartphone" moc nepozerate...

takze nejde mi market z toho dovodu ze ma nejde prihlasit na google ucet, skusal som milion veci co som nasiel na nete...za tento vecer som dal 4/5 hrat OBNOVENIE ÚDAJOV VÝROBCU (Vymaže všetky údaje z telefónu) - nemohlo mu to uskodit?
nejde ma prihlasit na youtube, ked idem klasicky cez prehliadac na youtube.com a dam prihlasit tak sa nic nestane len sa to refreshne, ked idem cez android aplikaciu youtube tak mi napise po chvili cakania na prihlasenie ze "There was a network error while trying to sign in to MOJ EMAIL.Retry now or press the Back button to cancel."
nechapem co tomu je, tiez mi nejdu aj ostatne aplikacie a tiez mi nejde prihlasit na facebook...len na pokec mi ide :/
mam internet od O2...

pls vie mi niekto poradit? fakt mam uz nervy cely vecer sa stym serem :(
Curuj
Addict
Addict

Re: Xperia X10 problemy

Príspevok od používateľa Curuj »

skús nahodiť android 2.1 ak ešte nemáš, možno pomôže. ak máš, tak si zájdi na predajňu, určite ti ochotne pomôžu :)
NoWay
Medium Expert
Medium Expert

mám ho, no ja som sa chcel najprv tu spytat ci sa stym este niekto nestretol
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

K tomu mailu : Nadstavenia -> Tam niekde synchronizácia , tam vymaž terajší google učet a sprav si nový , mohlo by pomocť , tiež mi to robilo.
NoWay
Medium Expert
Medium Expert

mozte locknut ide mi uz vsetko...v nastavenia/mobile siete/nazvy pristup. bodov som vytvoril novy nazov pristup. bodu, nazov som dal hociaky a nazov pristup bodu "internet" a uz vsetko ide jak ma..
a inak je normalne ked som mal o 12:30 baterku na 100% nabitu a teraz 14:30 mam uz len 57% ? cely cas som stahoval aplikacie z marketu atak hral som sa stym..nezda sa mi to ale :/
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

NoWay napísal:cely cas som stahoval aplikacie z marketu atak hral som sa stym..nezda sa mi to ale :/
Nie..Baterka ti vydrzi minimalne 2 tyzdne..Nechapem naco si kupuju ludia taketo telefony, ked ani si predtym o nich nic nenastuduju a potoms a divia..X10 je strasne rychlo vybijatelna..Takze zvykaj si..Mobil nieje na hranie..
Napísať odpoveď