Čo so životom ???... (celé zle)
-
javatar
Hardcore addict
Re: Čo so životom ???... (celé zle)
no co forsaken - na hojko stretku si aspon bol?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ale nebol nikde..Postazoval sa, ale ziadne riesenie ci kroky nepodnikol..
mozeme to tu uzavriet...
napad ist sam, do noveho prostredia, medzi nove ksichty, vecer - nieje vhodnym zaciatkom pre tento problem... dalej vase rady nepotrebujem lock.
napad ist sam, do noveho prostredia, medzi nove ksichty, vecer - nieje vhodnym zaciatkom pre tento problem... dalej vase rady nepotrebujem lock.
vhodnym zaciatkom je pohrabat sa v hlave a spomenut si co si chcel vzdy robit napr sport,a ak nemas peniaze najst na profesii agentury alebo ist priamo cez firmu.spoznas tam ludi a pokial nie si debko tak sa tam s personalom aj budes rozpravat.musel by si byt extra hanblivy aby si sa nedokazal rozpravat s niekym.druha tvoja tema bud si strateny pripad alebo si lenivy a radsej das prednost pocitacu
Forsaken:
Ist SAM,medzi NOVE ksichty nic nie take tazke.A ked ich poznas z FORA,kde si sa aspon trochu KONTAKTOVAL,tak NEMA PROBĽEMA.
Ja som hanbliva.Chcela som ist na zapad na akciu.Nemal kto so mnou ist,sla som sama.Stacilo mi kontaktovat cez net orgov a mam teraz kopec peknych zazitkov
A bolo tam aj RIZIKO,ze by sa mi tam NEPACILO a nemohla by som ODIST PREC.Ty si na hojko stretku tu moznost mal,tak uz ziaden problem tam nemohol byt
Tak klebyze si slecna,tak vecer medzi cudzimi ludmi v hospode mozno naozaj nie je vhodny krok.,ale inac... 
Ja som hanbliva.Chcela som ist na zapad na akciu.Nemal kto so mnou ist,sla som sama.Stacilo mi kontaktovat cez net orgov a mam teraz kopec peknych zazitkov
-
Fabo
Hardcore addict
forsaken: komu niet rady tomu niet pomoci. S tvojim pristupom si to mozes ist rovno hodit. qwerty ti poradi ako na to 
-
Vigor
King
Si skratka obycajny zbabelec. Gratulujem. Bat sa riesenia je skvely sposob ako vyriesit problem...
forsaken na jednej strane chapem, ze clovek s podobne usposobenym zivotom nie je schopny sa len tak zdvihnut sam a ist medzi nove xichty, zase sam...spominal si, ze mas nejakeho kamosa, co zije da sa povedat podobnym zivotom ako ty, tak co kebyze na taketo stretnutie idete spolu? aspon by si sa mal o koho opriet...
mozno by ti pomohlo si nieco precitat aj o tejto zalezitosti...
http://www.socialnafobia.info/
pripadne vyhladat nejakeho psychologa...tam budes sice sam, ale aj on tam bude sam
myslim, ze u teba je skor vaznejsi problem, nez problem so zoznamovanim to...ze si v akomsi stave apatie, ziaden zmysel zivota, ziadna energia na bezne cinnosti, na dokoncenie skoly atd, ziadna motivacia...mozem sa ta opytat, ako dlho to uz pretrvava ? ...aspon mne to pripomina urcite stadium depresie...
mozno by ti pomohlo si nieco precitat aj o tejto zalezitosti...
http://www.socialnafobia.info/
pripadne vyhladat nejakeho psychologa...tam budes sice sam, ale aj on tam bude sam