Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
vobec nereaguje? a prestal fungovat po nejakej dobre, ci od zaciatku? ktore GPSko to bolo?
kazdopadne musis vyplnit tento formular: http://services.dealextreme.com/forms/R ... ctive.aspx
kazdopadne musis vyplnit tento formular: http://services.dealextreme.com/forms/R ... ctive.aspx
takže vraciam spät čo som napísal. GPSko funguje, len som musel nabiť naplno baterku. 
-
webmasterr
Medium Professional
len tak pre info tovar objednany 8.12 (shippnuty 10.12) mi dosiel dnes (mal hodnotu cca 7$ cize ziadne vyhody v postovnom atd.) na to ze boli sviatky myslim ze v pohode 
-
javatar
Hardcore addict
to ja cakam na moju 6,8$ objednavku od 26.11 
Prides na rad az po objednavkach 6,9$ - este moja 25,4$ nebola vybavela, tak sa nacakas 
-
javatar
Hardcore addict
ale nemozem byt daleko ked webmasterr-ovi uz vybavili za 7 
to bola moja prva objednavka na DX, ze ak to budem mat doma za 7 tyzdnov(49 dni, 50 este uznam) tak to tam este nakupim -> dnes je akurat tych 49 dni - a to je shipped uz od 4.12
to bola moja prva objednavka na DX, ze ak to budem mat doma za 7 tyzdnov(49 dni, 50 este uznam) tak to tam este nakupim -> dnes je akurat tych 49 dni - a to je shipped uz od 4.12
-
chlapec10
Addict
jojojoj.... lamentujete tu nad tym ze vam to trva mesiac +- , boli vianoce tak sa nedivte.....
ak to chcete mat chodte do nay/tesco/datart atd atd atd
ak to chcete mat chodte do nay/tesco/datart atd atd atd
presne tak.. datart.sk/vypredaj 
tiez cakam na baliky 3tyzdne ale s tymto vedomim som si to aj oobjednaval..
tiez cakam na baliky 3tyzdne ale s tymto vedomim som si to aj oobjednaval..
-
Francek
Star
Mate skusenosti s discoverybargain.com ? Treba tam vyplnit stat a Slovensko tam nie je...
teraz som si tu stranku pozeral a chcem si tiez odtial objednat a zistil som ze tam nie je to Slovensko ale ono je v Northern Europe & North Asia Countries...nechapem preco
dufam ze to budu teda normalne posielat a vedia kde sa Slovensko nachadza 
-
Francek
Star
Idem to odtestovat ci to pride. 
ja som si tiez vtedy objednal od nich a len cakam...uz mam obavy!rados915 napísal:Ja som objednával 14.12. 2010 z BuyInCoins, 16.12 to bolo odoslané a zatiaľ to neprišlo.
// Inak nikde som tam nemal možnosť zadať PSČ, len ulicu, mesto a štát. Príde mi to aj tak?
Vedel by mi niekto podsunut mail na DX? Pisal som im cez ten "dotaznik" co maju priamo na stranke, ale nereaguju. Od zaciatku decembra tam mam objednany jeden item za 26$ - a stale je tam pending, ziadne blizsie info.
K+
K+
-
chlapec10
Addict
ziadny mail..... len support tickets
z buyincoins som tiez objednal tri baliky, prvy ok, druhy mne refundovali, cakam treti..
z DX mi cca 4 baliky vzdy dosli
z DX mi cca 4 baliky vzdy dosli
-
javatar
Hardcore addict
dnes mi dosiel konecne balik po 54 dnoch... (aj to ho otvorim az ked pridem z prace).. no a kedze teraz bude cinsky novy rok tak dorucenie bude trvat asi este dlhsie...
je naozaj otazne ci sa odtial pri takychto podmienkach oplati brat... fakt asi iba hracky a veci co mozu pockat lubovolne dlho
je naozaj otazne ci sa odtial pri takychto podmienkach oplati brat... fakt asi iba hracky a veci co mozu pockat lubovolne dlho
pisal som im ohladom toho Slovenska ktore je v zozname uplne inde kde ma byt na discoverybargain.com a oni to asi zle pochopili a teraz je tam aj Slovakia a zmazali Cesko a je tam namiesto neho Czechoslovakia 
javatar: v celom tomto topicu sa spomina ich dorucovaci cas. Okolo vianoc je to v pohode aj mesiac, cital som si starsie prispevky, tam som videl caste datumy okolo 14dni.. co vobec nie je zle, ak si vyberies zaujimavy tovar so zaujimavou cenou..