Stretávate sa so svojími ex?
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stretávate sa so svojími ex?
ja som na tom rovnako ako gabriel ... nedokazem sa pozriet ani na jej fotku no stale na nu myslim ..... mam strasny strach stoho ze mi vobec napise som rad ze o nej nic neviem aj ked mi strasne chyba stale ju mam neskutocne rad je to uz davno co niesme spolu mam teraz novu priatelku ale stale musim mysliet aj na nu 
No.. a toho sa bojím aj ja.. že aj keby som si našiel novú priateľku, trvalo by mi veľmi dlho, kým by som sa skutočne zaľúbil, prestal denno-denne myslieť na bývalú a hlavne, aby som ich neporovnával.. lebo prvá nasadila latku veeľmi vysoko a bojím sa, že takú úžasnú už nestretnem.. :-/
//za toto K- ... tak ty si dobrý KOK.. hrdina anonymný
//za toto K- ... tak ty si dobrý KOK.. hrdina anonymný
Toho sa neboj. 
tak ja som ich mal niekoľko. samozrejme boli tam aj nejaké tie detské lásky a s jednou z tých detských časov (mal som 14 a ona o rok menej
) sa občas stretnem a samozrejme sa pozdravíme a prehodíme nejakú tú vetu. potom bolo ešte pár ďalších, ale s tými v kontakte nie som. a čo som mal teraz poslednú (vzťah trval vyše dva a pol roka) v kontakte nie som a ani nechcem byť. i keď ona sa o to snažila. bohužiaľ alebo chvála bohu (nech si to každý vysvetlí po svojom) som ja svojský typ človeka a nenechám sa niekym riadiť a už vôbec nie tým, aby som sa stretával alebo bol v kontakte s EXkami. taký je môj pohľad na danú tému
.
s jednou sa stretavam normalne partia pivo chaty a tak, aj ket mam babu nikomu nic neprekaza. s druhou sa nestretavam lebo to bol vstah na dialku a momentalne zije v britanii ale spolu s mojou terajsou priatelkou sa ju chystame pozriet do GB, a s tretou sa tiez nestretavam lebo zije vo finsku ale sme v kontakte. celkovo vychadzam s byvalymi velmi dobre.
aj ja by som asi vychádzal s bývalými dobre, keby som ich mal rozmiestnené po celom svete a neobával sa čo i len náhodného stretnutia na ulici... 
ano stretavam, ale nejako to nesilim. sice som prekonal hranicu, kedy mi nebolo prijemne ak s nou bol jej novy chlapec resp. sa o tom zacalo rozpravat.
ale ako vravim nejak casto sa nestretavame. raz za pol roka na male vybehnutie na kavu.
len pri jednej som mal pocit, ked som sa s nou stretol, ze to bola moja osudova chyba, rozist sa s nou. ale to by som skor zvalil na to, ze som bol v tom case slobodny.
ale ako vravim nejak casto sa nestretavame. raz za pol roka na male vybehnutie na kavu.
len pri jednej som mal pocit, ked som sa s nou stretol, ze to bola moja osudova chyba, rozist sa s nou. ale to by som skor zvalil na to, ze som bol v tom case slobodny.
no tak teraz v nedeľu sa mi stala taká menšia sranda. posledná moja bývalá sa mi po 3/4 roku ozvala. nechápal som, čo chcela. tak som ju neposlal niekam hneď na začiatku. chcela mi navrhnúť kamarátstvo, ale na to som ja nepristúpil. samozrejme konverzáciu z ICQ som rozoslal po všetkých kamarátoch a kamarátkach, ktorí nás poznajú oboch. chcel som vedieť, čo si o tom myslia. zhodli sa všetci do jedného. nechápali, že nemala v sebe kúska hanbi sa mi ešte ozývať po tom všetkom, čo bolo, ako sa ku mne správala a tak podobne. ono ak by ste si chceli na to spraviť svoj vlastný názor, tak poskytnem aj sem tú konverzáciu. ja osobne som sa správal tak, že ma to nezaujíma. chcel som jej dať najavo jemným spôsobom, že nemám záujem o nič.
-
lollo
Professional
myslis ozaj ze tam islo len o kamaratstvo?
Avsak ty najlepsie musis vediet ci sa to oplati alebo nie ty vies co ti zrobila/nezrobila cize tazko niekto bude rozhodovat za teba
Avsak ty najlepsie musis vediet ci sa to oplati alebo nie ty vies co ti zrobila/nezrobila cize tazko niekto bude rozhodovat za teba
-
Soviet
Darca
Noobsz DJ: Pravdepodobne mala nejaky vztah, ktory jej padol a na koho si spomenie ako posledneho? ten co jej neublizil a tak..
Stara znama klasika..Staci u nich slabsia chvila a niekedy to nevydrzia a ozvu sa zazrakom..
Taktiez sa mi dostalo novorocnej SMSky od byvalej, ktoru cez 3 mesiace ignorujem..Samozrejme to nic umna nezmenilo a nech je aj 7 novych rokov, tak ziadne take ukazat slabost..
Stara znama klasika..Staci u nich slabsia chvila a niekedy to nevydrzia a ozvu sa zazrakom..
Taktiez sa mi dostalo novorocnej SMSky od byvalej, ktoru cez 3 mesiace ignorujem..Samozrejme to nic umna nezmenilo a nech je aj 7 novych rokov, tak ziadne take ukazat slabost..
Neodpísal si jej ?
-
Soviet
Darca
hughito: nie nie..nevidim v tom zmysel..A hlavne sa mi pacila ta smska nieco v zmysle "Vsetko najlepsie do noveho roka, vela stastia, zdravia, penazi, uspechov v praci a stastne najazdenych kilometrov.. staru znamu klasiku "lasky" vynechala.. 
Bez smailika aj cohokolvek...Posledne naco mam cas momentalne je riesit nieco co bolo s byvalou..je mi sum a fuk..
Bez smailika aj cohokolvek...Posledne naco mam cas momentalne je riesit nieco co bolo s byvalou..je mi sum a fuk..
Soviet: copy that 
no vidíš, ja som tú novoročnú SMS dostal aj s tou "láskou"...
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Mam otazku k teme. Kto z Vas sa stretava/nestretava so svojimi ex po tom, co bol iniciatorom rozchodu chlap?
-
Shark NX
Addict
Stretávate sa so svojími ex?
To záleží. Ex ex som sa nevidel už viac ako 2 roky. Osobne, na začiatku ma to trochu mrzelo, ale s odstupom času mi to žily netrhá. Nebránil by som sa keby došlo ku stretnutiu.
Chvíľu sme si písali cez FB, spomínali atd... ale potom to utíchlo.
A s nedávnou bývalou sa momentálne stretnúť ani nechcem. Rozišli sme sa toto leto po dlhom skrípaní. Rozchod bol veľmi mierny, proste sme si povedali, že to nemá zmysel. Ale po niekoľkých slubených (a nezrealizovaných) stretnutí klesla jej váha slov tak nízko, že nemám moc chuť sa stretávať.
Vždy to záleží na tom, prečo sa to pokazí a či ste schopný naďalej udržiavať kontakt bez toho, aby ste si neustále vyčítali staré chyby a prešĺapy
Chvíľu sme si písali cez FB, spomínali atd... ale potom to utíchlo.
A s nedávnou bývalou sa momentálne stretnúť ani nechcem. Rozišli sme sa toto leto po dlhom skrípaní. Rozchod bol veľmi mierny, proste sme si povedali, že to nemá zmysel. Ale po niekoľkých slubených (a nezrealizovaných) stretnutí klesla jej váha slov tak nízko, že nemám moc chuť sa stretávať.
Vždy to záleží na tom, prečo sa to pokazí a či ste schopný naďalej udržiavať kontakt bez toho, aby ste si neustále vyčítali staré chyby a prešĺapy
-
RomanB
Medium Professional
No a ja som napr. velmi dobry kamarat s ex mojej piatelky.
V klude zajdeme neraz na pivo
Nemam problem ani stym , ked spolu zajdu na kavu.
Ja neudrzujem ziadny vztah s byvalimi laskami.
V klude zajdeme neraz na pivo
Nemam problem ani stym , ked spolu zajdu na kavu.
Ja neudrzujem ziadny vztah s byvalimi laskami.
nestretavam, vyznavam techniku spalenych mostov...
Rozchody su podla mna na to, lebo s tym clovekom uz byt nechceme...tak na co sa s nim stretavat po rozchode? "budeme kamarati" je len trapna falosna fraza...
ono to ale dost zalezi aj od toho, kto komu viac ublizi a kto sa s kym rozide...napr. ak to ochladlo z mojej strany a ja som dal kopacky, tak nemam dovod sa na toho cloveka hnevat, s byvalym si maximalne obcas napiseme na nete, resp. vymenime par viet, ked sa nahodou stretneme v meste, ale to je tak vsetko...nemame si velmi co povedat, a ked sa aj nahodou stretneme, tak je to take cele strasne divne, okrem toho ja mam svoj zivot, on ma svoj zivot, ma novy vztah...a asi ziaden novy partner/partnerka asi nikdy rad/rada nepocuje, ze "dnes som bol na obede s byvalym/byvalou"...zbytocne to otvara vela otazok...
no a s mojou prvou laskou sa tiez nestretavam, videl som ho naposledy pred par rokmi, v den kedy mi povedal, ze ma podviedol a ze ma toho cloveka aj rad...vtedy som ho poslal do certa a to bolo naposledy kedy som ho videl, zmazal som cislo, netove kontakty zablokoval...proste pre mna prestal existovat...vlastne nie, videl som ho toto leto, mal som prve rande s jednym chalanom, kupovali sme listky do kina, ked sme zaplatili tak sa otocim a hned za mnou stal ON s nejakym chalanom...mne len spadla sanka, kukol sa mi do oci a potom sa otocil...a tvaril sa ze som vzduch...ani bu ani mé, ziaden pozdrav...tak som si len nieco pomyslel a isiel prec...murphyho zakony funguju a samozrejme ze musel ist na ten isty film, dokonca do tej istej rady v sale...takze mi to skazilo cele rande aj film, napriek tomu ze ma ani nepozdravil...
Rozchody su podla mna na to, lebo s tym clovekom uz byt nechceme...tak na co sa s nim stretavat po rozchode? "budeme kamarati" je len trapna falosna fraza...
ono to ale dost zalezi aj od toho, kto komu viac ublizi a kto sa s kym rozide...napr. ak to ochladlo z mojej strany a ja som dal kopacky, tak nemam dovod sa na toho cloveka hnevat, s byvalym si maximalne obcas napiseme na nete, resp. vymenime par viet, ked sa nahodou stretneme v meste, ale to je tak vsetko...nemame si velmi co povedat, a ked sa aj nahodou stretneme, tak je to take cele strasne divne, okrem toho ja mam svoj zivot, on ma svoj zivot, ma novy vztah...a asi ziaden novy partner/partnerka asi nikdy rad/rada nepocuje, ze "dnes som bol na obede s byvalym/byvalou"...zbytocne to otvara vela otazok...
no a s mojou prvou laskou sa tiez nestretavam, videl som ho naposledy pred par rokmi, v den kedy mi povedal, ze ma podviedol a ze ma toho cloveka aj rad...vtedy som ho poslal do certa a to bolo naposledy kedy som ho videl, zmazal som cislo, netove kontakty zablokoval...proste pre mna prestal existovat...vlastne nie, videl som ho toto leto, mal som prve rande s jednym chalanom, kupovali sme listky do kina, ked sme zaplatili tak sa otocim a hned za mnou stal ON s nejakym chalanom...mne len spadla sanka, kukol sa mi do oci a potom sa otocil...a tvaril sa ze som vzduch...ani bu ani mé, ziaden pozdrav...tak som si len nieco pomyslel a isiel prec...murphyho zakony funguju a samozrejme ze musel ist na ten isty film, dokonca do tej istej rady v sale...takze mi to skazilo cele rande aj film, napriek tomu ze ma ani nepozdravil...
-
Betarik
Professional
dneska mi siblo ... a napisal som byvalej po 4 mesiacoch stale ju lubim ale az teraz som dostal odvahu pozriet sa aspon na jej fotku .... to bude asi alkoholom ale to je asi jedno napisal som jej toto ....
sorry za ten "je****" status strihlo mi stava sa ! nevsimaj si to vobec ani neodpisuj dakujem ... ja len ze mi strasne .... ved ty sama dobre vies ... chcel som ti len do noveho roka popriat vsetko najlepsie ale nejak som nemal odvahu sa vobec pozriet na tvou fotku , pocut nieco o tebe a tak ... to je jedno ...len posledne dni sa nejako casto objavujes v mojich snoch ale to mi len sibe urcite
prosim ta tieto 2 statusy co som ti napisal vnimaj ako bezpredmetne ... ja sa aj tak neprihlasim minimalne pol roka na tento ucet ... jednoducho mi asi siblo dnes a nieco vo mne hovorilo aby som ti aspon napisal nejaku volovinu ktora ta aj tak nebude isto zaujimat ale to je jedno drz sa dufam ze ked som ti aspon napisal sa mi prestanes snivat ...prajem ti len to dobre zbohom ....
... myslite ze som to dobabral ? nedalo mi to
....najhorie je na tom ze mam momentalne priatelku asi 2 mesiace ale nic ku nej necitim ... ale nechcem jej ublizit ... ale nemozem si pomoct stale sa mi sniva o byvalej ...
sorry za ten "je****" status strihlo mi stava sa ! nevsimaj si to vobec ani neodpisuj dakujem ... ja len ze mi strasne .... ved ty sama dobre vies ... chcel som ti len do noveho roka popriat vsetko najlepsie ale nejak som nemal odvahu sa vobec pozriet na tvou fotku , pocut nieco o tebe a tak ... to je jedno ...len posledne dni sa nejako casto objavujes v mojich snoch ale to mi len sibe urcite
... myslite ze som to dobabral ? nedalo mi to
....najhorie je na tom ze mam momentalne priatelku asi 2 mesiace ale nic ku nej necitim ... ale nechcem jej ublizit ... ale nemozem si pomoct stale sa mi sniva o byvalej ...
-
mfp
Medium Star
Rozid sa s tvojou priatelkou, ked k nej nic necitis... ak to bude trvat dlhsie, ublizis jej tym potom viac.