Aliens vs Predator
Re: Aliens vs Predator
Kto si zahra tuto hru na Steam-e? Najlepsie Survival. Napiste.
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no so mnou pocitaj urcite
vcerajsa mast dobre padla
tak som si objednal hru a cakam na nu..bolo to hlavne z dovodu MP...inak ake su tam vsetky MP mody lebo som ich nikde nenasiel...a mohol by ich niekto aj opisat jako kazdy mod aka je v nom uloha? dik
Si spravil hlupost. MP hra uz len 300 ludi. Ta hra je mrtva a moze za to SEGA a jej pristup.
to fakt? icefiresr nerob si srandu ved tam vychvalovali hlavne MP...jako vies ze to hra 300 ludi...a preco SEGA?
Ja som si tu hru predobjednal, kedze som velky fanusik. Si myslis, ze si robim srandu? 
no ale fakt to hrava 300 hracov? lebo vies este to mozem zrusit,ale ved na zaciatku strasne vychvalovali MP a tak ze to vsetci hravaju...takze radis zrusit?
Urcite.
tak mi porad nejaku hru asi do 20e nech ma dobry MP
Tych hier je vela, kazdemu vyhovuje nieco ine, ja momentalne hram len L4D2 
no L4D som hral ale len 1 na zaciatku parada ale hned omrzelo...ja by som chcel nejaku vojnovu,alebo aj inu FPS hru kde je vela originalnych modov(ako napr AvP) nieco take,povedz aspon par prikladov lebo to musim uz zajtra zrusit tu objednavku
coze to hrava ako len okolo 300 ludi ??... co s tym zase dorobili ty tupci xD,,,, nejak som sa poriadne ani nedozvedel po nete ze ako sa to da rozbehnut online keby som nemal orig AVP... videl som cosi ze cez steam a pod. ,, su nejake ine sposoby ako sa to da hrat a co na to treba stiahnut ,, ak by niekto vedel za odpovede budem velmo vdacny 
Vsak ta hra stala na Steam-e vela krat 5€, to nemas tolko penazi?
no vies ja na steam moc nechodim a navyse by sm to nemal ako zaplatit...nemam ziadne kreditky a tak...tak nevedel by si nieco povedat? mozes aj dobre strategie hlavne nech maju suprovy MP