Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
wolf169
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa wolf169 »

Ako ja ta tak trosku nechapem to fakt to hras len kvoly tomu k/d ? Kvoly jednemu zasranemu cislu ? Myslim ze ked si hru kupim tak si ju kupim kvoly zabave a nie kvoly tomu aby som mal co najlepsie k/d . Co by si robil keby tam k/d nie je nehral by si to ?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Auruz napísal:Ale tak ked hram sam tak sa snazim hrat co najlepsie, a snazim sa mat co najkrajsie skore.Mne ide prave o to byt lepsi, zabit co najviac enemakov, co najviac pomoct mojmu timu k vitazstvu. A hovorte si co chcete, ze je to hra a clovek by to nemal brat takto, ze sa pritom mas zabavit, a relaxovat... Ale ked nieco robim tak sa to snazim robit poriadne, a to znamena snazit sa byt lepsi jak ostatni, snazit sa mat lepsie skore, snazit sa mat dobre k/d ratio.
V tomto s tebou úplne súhlasím,sám som hral v pár klanoch(vo viacerých hrách) ale moj primárny cieľ nikdy nebolo to aké mám K/D ratio..
jak si povedal snažím sa byť lepši ako ostatní a podobne..ale keďže hrám hry tímové a toto je jedna z nich, nerobím to pre seba, nehuntím body atď..na prvom mieste je tím
a v neposlednom rade tak ako som písal sa chcem pri tej hre baviť..a nie si ohrýzavať nechty a každých 30 sekund mačkať TAB kvôli K/D...

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2011, 16:16)
A práve kvôli takým ľuďom čo huntia KD sa tieto hry nedajú hrať
Jednak cheatery..to rozhodne zábava nie je..honia si ego kvôli posraným číslam..
Potom takí ľudia čo zoberú tank a zo spawnu ostrelujú enemy base..
ďalší sú campery ..schovajú sa niekde a celú hru ostrelujú spoza jedného stromu..
len kvôli tomu aby ich niekto nezabil
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

presne tak :-) preto som prestal hrat snipera s nim som mal k/d 9/1 ale prehrali sme bo do utoku chodili 4a tych tam nicili a zachvilu sa nam 80spawnov vycerpalo jak nic. A k tomu padaku, proste ked nedrzim W a padam tak sa mi obcas stane ze pri dopade spravi aaaa a scervena mi obrazovka ako ked ma dakto trafi ale pritom ma nikto netrafil. Ako ked skocis z baraku
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

Opak napísal: //autoeditácia príspevku (16 Jan 2011, 16:16)
A práve kvôli takým ľuďom čo huntia KD sa tieto hry nedajú hrať
Jednak cheatery..to rozhodne zábava nie je..honia si ego kvôli posraným číslam..
Potom takí ľudia čo zoberú tank a zo spawnu ostrelujú enemy base..
ďalší sú campery ..schovajú sa niekde a celú hru ostrelujú spoza jedného stromu..
len kvôli tomu aby ich niekto nezabil
No vidis, a ja nikdy nerobim tieto veci a ajtak to hram tak, ze sa snazim mat co najlepsie skore :) Pozri nemozes hadzat ludi co hraju na skore do jedneho vreca. Napr ja ked hram assaulta tak sa snazim prestrielat ku mcomu aby som dal charge a aby moj tim vyhral, ja sa nezakempim a nedavam si enemakov po jednom. Radsej sa rozbehnem medzi 4 a hoci aj dam 3 a ten ich posledny ma zlozi, tak toho posledneho sejme niekto z nasho timu a aspon mame volnu cestu. Tiez mi nevadi sa rozbehnut a nacapit C4 na tank, aj ked sa pritom sam odpalim, pretoze vidim, ze v mojom time nie je nikto kto by ho vedel zrusit.

Mne ide o skore a stve ma ked sa mi nedari. Ale nikdy som neodstreloval zo spawnu s tankom zakladnu nepriatela, nikdy som necheatoval a nikdy som neprekempil celu hru.

A vobec to neni tim, zeby som si honil svoje ego. Proste ked tomu venujem svoj cas tak v tom chcem byt dobry. A premna sa odzrkadluje to ci som dobry na mojom k/d ratie, na mojom skore, natom kolko hier som vyhral a kolko prehral.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Aj ked sa snažím mať dobré KD nerobým také kraviny a nekempím, viem hrať týmovo a viem si hru aj užiť. Auruz to potvrí. Poslednú dobu hrávame spolu a je to naozaj zábava najme ked lietame na heline. A čo by som robyl keby tam KD nebolo? užíval si hru.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Presne tak...užíval by som si hru..
páči sa mi čo písal Auruz..ja som taký istý..ja sa radšej rozbehnem medzi štyroch v nádeji že aspoň jedného sejmem..je to zábave a samozrejme že aj ja sa snažim mať kladné kd ratio..ale že by ma to nejako zaujímalo? tak isto by som si vedel zahrať aj bez neho...btw moje K/D je 1.55
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Robyl som podobne pred chvíľou, mal som Neostad so slug amom a C4, strašná zábava, ked vám neriatel beží na proti a vy ho zabijete jedným nábojom. Veľa nepriateľov alebo niekdo v budove? Žiadny problém C4 to vyrieši, a bola to naozaj zábava.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

heh ja som zase minule objavil caro min :D som polozil 3 na pole a neskor aj na cestu (mapa harvest day a mod rush)a 2 tanky + jeden dzip s tym granatometom fuc :D , 6 killov takmer bez namahy :D
placka2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa placka2 »

Zoradte mi tieto 3 hry od najlepsej po najhorsiu:

Bad Company 2, Black Ops, Medal of Honor
wolf169
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wolf169 »

bad company 2 a potom dlho dlho nic
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Bad Company2, Medal of Honor, Black Ops.
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

wolf169 napísal:bad company 2 a potom dlho dlho nic
asi tak^

a k bad company 2 este aj vietnam, ten je super :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

nj prave, o vietname sa tu nejak nikto nebavi .... nehravate ho alebo ho nemate kupeny? lebo ja odkedy som kupil vietnam tak hravam vacsinou iba ten :D ....bavi ma odost viac ako normal, resp. pacia sa mi tie zelene mapky a prostredie ..a bude to aj tym ze tie bezne uz mam trosku ohrate :)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Ja som si Vietnam si nekúpil, možno časom.
The
Star
Star

webmasterr napísal:nj prave, o vietname sa tu nejak nikto nebavi .... nehravate ho alebo ho nemate kupeny? lebo ja odkedy som kupil vietnam tak hravam vacsinou iba ten :D ....bavi ma odost viac ako normal, resp. pacia sa mi tie zelene mapky a prostredie ..a bude to aj tym ze tie bezne uz mam trosku ohrate :)
ja hram v poslednej dobe len vietnam, lubia sa mi zbrane, mensie mapy, a neviem preco ale lepsie sa mi tam sniperuje
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

No vo Vietname ta strelba zo zbrani je jednoducha. Proste to tak pevne drzi ako v Medalovi. V Bad Company 2 je to vsetko take ako v "realnom case". To vytasenie nozika pre CoD hraca musi byt napr. utrpenim a to nehovorim o prebijani a kopec veci okolo toho. Len smutne je to ze v PC verzii ostala jedna vec z konzole. Pocas behu nemozete utekat uhlopriecne (teda menit smer klavesami nie myskou). Priklad a chcete utekat do lava (ano mozete to spravit myskou), ale problem je ten ked sa v pravo objavi nepriatel. Akonahle nanho otocite kurzor ze chcete strielat tak budete utekat priamo nanho co ale nebude prenho tazke vas zabit. Ak chcete pokracovat v smere a strielat inym smerom musite zastavit, otocit sa na nepriatela a pokracovat chodzou do boku a strielat nanho. Aktivaciu behu bude mat za nasledok ze sa rozutekate priamo nanho, alebo to nebude fungovat. Toto mi vadilo aj na PS3 ked som hral BF1943. Pohyboval som sa tam ako bomberman v bludisku. Ked som si pripojil klavesnicu a mys tak tych magorov na joystickoch bolo easy dat dole.

PS: Inac co tu spomina marilyn ohladom toho K/D tak myslim ze ak ani mne sa nedari mam rovnaky nazor a odpojim sa z hry. (NE)hrat hru po nete a byt stale mrtvy mi nepripada nejako fun a kedze niesom v herni a neplatim si za cas straveny pri PC mozem si to pustit kedy ja chcem.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja asi začnem hrať HC lebo vždy do niekoho vystrielam celý zásobník a musím prepnúť na pištol a tou ho dokončiť.A nie vždy sa to podarí.To asi preto že to hrávam na xboxe :)
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Ako je to v tom Vietname, začína sa tam od nuly a tiež sa tam postupne odomykajú zbrane, alebo sa prenáša úroveň z BC2?
The
Star
Star

lubmar napísal:Ako je to v tom Vietname, začína sa tam od nuly a tiež sa tam postupne odomykajú zbrane, alebo sa prenáša úroveň z BC2?
prenasa sa uroven
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

klasicky BC2 mi fici v pohode, ale akonahle si dam Vietnam a zahram 2 kola na mape, vzdy mi to sekne a vyhodi ma s hlaskou, ze EA connect lost...dlhy loading statistiky a nasledne som lvl jedna... :( viem, ze pri nabehnuti Vietnamu mali nejake problemy, ktore vraj uz vyriesili, ale mne to dako stale blbne :|
Napísať odpoveď