Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Zdravim, chcel by som kupit auto a rozmyslam nad kiou sportage "98 benzin 1998cm3 4x4 ale cital som, ze su pomerne kazive ale neviem co je natom pravdy tak by som chcel pocut/vidiet nazor niekoho kto uz ma alebo mal kiu sportage.
Precitaj si toto http://www.kia-club.net/viewforum.php?f ... 036e27b3fa a urob si nazor sam.
to som si zamozrejme precital pred zalozenim tejto temy ale i tam pisali, ze sa im kazi to a to a niektory pisali ze iba kazdych 60 000 km menia pneumatiky olej a etc. tak preto som tu hladal mozno niekoho s tohto fachu.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hladas nazor jedneho cloveka, co to vlastni, a pritom nehladis na nazor kopy ludi na specializovanom fore?? zaujimave... o co viac Ti ten jeden clovek povie tu, ako by povedal iny niekde inde?
podla toho, co som ja cital, sa to sype ako stary talian, ruky prec...
podla toho, co som ja cital, sa to sype ako stary talian, ruky prec...
no ja som to myslel tak, ze na tom fore pisu ludia iba o svojich problemoch, nikto tam nepride napisat, ze mu ide vsetko ako ma chapes. Ak na inych forach napr. oplel-club bmw-club alebo ja neviem akych inych strankach neriesia problemi s autami alebo opisuju ako nevymenili olej po 100 000 km a motor stale ide tak mi prepac
no a vedel by si o nejakom inom SUV do 3000€ benzin/diesel do 2L viac nie.
// ano zabudol som este rocnik najmenej 98 a velkost cca ako spominana kia sportage (niva urcite nie
)
no a vedel by si o nejakom inom SUV do 3000€ benzin/diesel do 2L viac nie.
// ano zabudol som este rocnik najmenej 98 a velkost cca ako spominana kia sportage (niva urcite nie
ake velke by to malo byt? samurai, niva?
-
RATZINGER666
Darca
4x4 potrebujes? redukciu potrebujes?
ja osobne by som siel do dlhej ravky... ale budes musiet este par eur zohnat http://toyota-rav4.autobazar.eu/20-id2001264.html
ja osobne by som siel do dlhej ravky... ale budes musiet este par eur zohnat http://toyota-rav4.autobazar.eu/20-id2001264.html
4x4 nie je nevyhnutne ovsem potesi, do terenu neplanujem ist 4x4 by som zapol iba cez zimu na nejakych 200m po snehu.
// ta toyota vyzera dobre a ocividne bude aj kvalitou niekde inkde ale 1000€ viac
kde ich zozeniem 
// ta toyota vyzera dobre a ocividne bude aj kvalitou niekde inkde ale 1000€ viac
-
RATZINGER666
Darca
taky vyssi kombik ako napr forester by nestacil?
// http://subaru-forester.autobazar.eu/20- ... 00107.html
// http://subaru-forester.autobazar.eu/20- ... 00107.html
ano subaru som pozeral no ked som zbadal spominanu kiu tak sa mi dizajnovo viac pacila, so subaru mam skusenosti velmi pozitivne i ked nie s foresterom. Stacit by urcite stacil 
-
RATZINGER666
Darca
lepsie by bolo, keby sme vedeli, na co potrebujes ten velky kufor, ci na prevoz materialu, beznej batoziny, ci mas psa a tak podobne...
este grand vitara ma napada v tej sume... ale inak si moc nenavyberas...
este grand vitara ma napada v tej sume... ale inak si moc nenavyberas...
s autom by sa jazdilo do prace teda v kufry dalsie kufriky s naradim a tak. Ale s tych co si mi poslal si myslim, ze "najkvalitnejsie" bude asi subaru alebo sa mylim ??
Pozeral som aj obycajne combicka ale do 3000€ tam boli najschopnejsie peugeoty 406 break a osobne peugeot nemam rad tak som isiel touto cestou.
Pozeral som aj obycajne combicka ale do 3000€ tam boli najschopnejsie peugeoty 406 break a osobne peugeot nemam rad tak som isiel touto cestou.
-
RATZINGER666
Darca
aha, chces to auto ako pracanta?
// este ma napadaju ciste offy, ako napr. frontera alebo monterey od oplu... pajera, patroly... ale to je uz vsetko stare, zerie to aj travu okolo cesty a so suvkou ako takou to moc spolocne nema...
// este ma napadaju ciste offy, ako napr. frontera alebo monterey od oplu... pajera, patroly... ale to je uz vsetko stare, zerie to aj travu okolo cesty a so suvkou ako takou to moc spolocne nema...
ano urcite by sa jazdilo skoro kazdy den urcite nie len vikendove vyhliadkove jazdy 
// to hej tak budem sa musiet rozhodnut medzi rav4 a foresterom
// to hej tak budem sa musiet rozhodnut medzi rav4 a foresterom
-
RATZINGER666
Darca
este som zabudol na hondu hrv, ta by patrila spolu s ravkou medzi mojich najvacsich kandidatov...
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2011, 14:16)
takze som tam nemusel ani volat...
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2011, 14:16)
no, k tomu telefonatu som sa vdaka mojej zabudlivosti dostal az dnes, zial, bez vysledku, v servise nezaznamenali zvyseny vyskyt vadnych spojok a s inymi servismi nekomunikuju, takze ani nevedia, ako je to inde... pytal som sa aj, ci nemaju nejake prikazy zhora vsimat si stav spojok apod., zial, tiez bezvysledne... na otazku na co si davat bacha pri kupe jazdeneho modelu a ci zvykne odchadzat nieco ine mi bolo povedane, ze "vsetko slape ako hodinky"...RATZINGER666 napísal:zajtra zavolam chalanom do aspekty a uvidim, co mi povedia...
Hm, tak to skusim este od brata vyladovat nejake info ze co to malo znamenat
Tymto sa opsravedlnujem za zbytocnu paniku.
-
RATZINGER666
Darca
nehovorim, ze nic take nie je, hovorim len, ze som nic nezistil, resp. mi nevedeli nic povedat...
kua, mohol som sa spytat aj na tie "ine" spojky...
kua, mohol som sa spytat aj na tie "ine" spojky...
No len vies, mohla to byt proste zhoda nahod, ze v Kosiciach sa par mazd pokazilo behom kratkeho casu a mechanik z toho urobil zaver, ze sa to deje vsade.
no takze som tu opat
trosku som rozmyslal a zmenil trosku nazor radsej by som investoval o 2 000 viac takze za tych 5000 € hladal som auta od roku 2004 vyssie combi chodilo by sa nanom do roboty cize preto vacsi kufor (combi) a momentalne sa rozhodujem nad Ford Focus 1.6 16V ( benzin ) a mazda 6 WAGON ( 2L Diesel ) a chcel by som sa spytat ci je to ten stastnejsi vyber 
-
RATZINGER666
Darca
... s tymto sa jednoducho musim s vami podelit 
http://skoda-fabia.autobazar.eu/10-id2017895.html
"extremni tuning"
http://skoda-fabia.autobazar.eu/10-id2017895.html
"extremni tuning"