problem s otvaranim priecinkov
-
creobroter
Light Expert
problem s otvaranim priecinkov
Ahojte, mam problem s otvaranim priecinkov najme co sa tyka hudby ked mam v priecinku nahadzane mp3 a kliknem 2x aby som to otvoril vyhodi mi toto okno vedeli by ste mi prosim poradit co s tym treba robit , vopred Ďakujem
Re: problem s otvaranim priecinkov
Toto mi našlo google :
7, Predvolené programy
Pri inštalácií niektorým programov sa môžu zmeniť predvolené programy pre otváranie e-mailov, hudby, internetových stránok a podobne. Toto nastavenie sa dá zmeniť aj ručne. V panely Štart zvoľte Prístup k programom a predvolené programy a tam kliknite na Vlastné. Následne môžete ľahko určiť, ktoré programy budú ako predvolené. Týmto sa dá predísť problémom s nefunkčnými aplikáciami, ktoré pri pokuse o otvorenie súboru spadnú.
7, Predvolené programy
Pri inštalácií niektorým programov sa môžu zmeniť predvolené programy pre otváranie e-mailov, hudby, internetových stránok a podobne. Toto nastavenie sa dá zmeniť aj ručne. V panely Štart zvoľte Prístup k programom a predvolené programy a tam kliknite na Vlastné. Následne môžete ľahko určiť, ktoré programy budú ako predvolené. Týmto sa dá predísť problémom s nefunkčnými aplikáciami, ktoré pri pokuse o otvorenie súboru spadnú.
-
creobroter
Light Expert
nech robim, co robim, tak ked dam start a kliknem na pocitac tak mi to stale vyhodi tu hlasku
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
klikni na daný subor pravým tlačidlom, pri ktorom ti to vyhodí. daj na kartu vlastnosti. následne v okne s vlastnosťami suboru zmen program, v ktorom sa má otvárať daný subor.
priklad: ak je to pesnička a nahodou tam maš zvolený winrar tak to zmen na windows media player alebo tebou použivaný prehrávač.
tým pádom ti to zabezpečí to, že všetky subory s danou príponou sa ti budu otvárať vo zvolenom programe čiže mp3 subory budu vo windows media playery.

priklad: ak je to pesnička a nahodou tam maš zvolený winrar tak to zmen na windows media player alebo tebou použivaný prehrávač.
tým pádom ti to zabezpečí to, že všetky subory s danou príponou sa ti budu otvárať vo zvolenom programe čiže mp3 subory budu vo windows media playery.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Heh mate ten rovnaky problem ludia:
http://www.hojko.com/system-error-k-tom ... 53715.html
http://www.hojko.com/system-error-k-tom ... 53715.html