Natavenie uTorrent

Informácie o software, ankety...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Natavenie uTorrent

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Caute, ako mam po nainstalovani uTorrentu spravne nastavit pripojenie - aby mi to co najviac dokazalo tahat, resp. plnou rychlostou ako mozem stahovat u seba? Len v routery sa velmi nechcem vrtat. Nie je niekde prosim laicky navod co a ako nastavit? Popripade ako to mate vy nastavene?

Dalsia otazka - najlepsi je z torrentov ako programov, ktory? Moze byt aj tento uTorrent?
Najrychlejsie stahovanie je , ak je tam co najviac seedov vsak?

Dakujem za info.
susko8
Medium Star
Medium Star

Re: Natavenie uTorrent

Príspevok od používateľa susko8 »

Otazka rychlosti stahovania sa programom myslim neda ovplyvnit. Program: tam je to myslim jedno aj ked ja mam BitTorrent. A ano.. cim viac seedov tym rychlejsi download :)
falcon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Natavenie uTorrent

Príspevok od používateľa falcon »

uTorrent ma v najnovsom builde testovanie rychlosti, tak odporucam spustit "Nastavenia-Sprivodca nastavenim", kde spustit test rychlosti pripojenia, program by mal nastavit optimalne hodnoty. Ked ti to netaha hned plnu rychlost pri spusteni programu, tak musis chapat, ze P2P siete funguju inak ako klasicke stahovanie zo servera. Rychlost zavisi od poctu peerov a od rychlosti, akou uploaduju. Je dobre mat nastavene optimalne hodnoty, pretoze pri malych sa napojis na male mnozstvo peerov a nebudes stahovat prilis rychlo, ale na druhej strane, ak to prezenies, tak program bude stale iba hladat novych a novych peerov a zabije ti prenos vlastnych dat.
Napísať odpoveď