Never say Never!
Re: Never say Never!
Lol, aky uz len moze mat strhujuci pribeh 15/16 rocne decko. Proste chcu zneho vytrieskat najviac penazi, kym nezapadne niekde prachom.
ked toto dojde aj kunam na SVK zpacham atentaty na vsetky kina ktore to odvysielaju...
tie peniaze pouzite pri natacani mohli ist radsej na pomoc chudobnym a hladnym... :[
tie peniaze pouzite pri natacani mohli ist radsej na pomoc chudobnym a hladnym... :[
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ked moze byt filmom roka ta vec o facebooku tak aj toto ma dost velku sancuKomplex napísal:Toto bude isto film roka.
nech je ako chce bude to trhak, Hannah Montana a Justin Bieber su v sucasnosti asi neporazitelne duo
inak k tomuto som sa vcera nahodou dopracoval, svedci o tom, ze je nielen dobry spevak ale aj uctyhodna osoba
-
mirak2
Hardcore addict
tu vec o facebooku reziroval fincher a ten vie aj z hovna upliest bic...a nebol to nijako zivotopisny film, aj ked sa opieral o skutocne udalosti
//nevravim ze to je film roka, to urcite nie je, ale je velmi dobry a aj viackrat pozeratelny
//nevravim ze to je film roka, to urcite nie je, ale je velmi dobry a aj viackrat pozeratelny
-
axxis
Addict
o tom ci vie z hovna upliest bic alebo navarit z vody jelenie rebierka s Tebou polemizovat nejdem. na to o aku temu sa jedna to bolo urcite nadstandardne, ale mas pocit, ze by to bol film roka?mirak2 napísal:tu vec o facebooku reziroval fincher a ten vie aj z hovna upliest bic...a nebol to nijako zivotopisny film, aj ked sa opieral o skutocne udalosti
-
guess.whoo
Redeemer
film roka preto, lebo sa ten film tyka vsetkych ludi co su na facebooku. a tych neni malo
-
axxis
Addict
uff, dokaz mnozstvom som uz dlho nepocul, ale ked uz si ho pouzil mozem Ti povedat, ze si o nom stale myslim, ze je to uplna hlupost. odkedy sa masovo rozsireny rovna dobry?guess.whoo napísal:film roka preto, lebo sa ten film tyka vsetkych ludi co su na facebooku. a tych neni malo
Pesnicka baby od Biebera je asi najpozeranejsie video vsetkych cias a nemyslim si, ze sa dostane do nejakj haly hudobnych klasik, myslis si opak?
Btw. ked natocim film o obyvateloch Zeme, nazvem ho Earth a bude sa tykat vsetkych na Zemi ( ktorych nie je malo ) bude to film roka?
Ked natocim film o vsetkych hviezdach vo vesmire ( ktorych podotykam tiez nie malo ), nazvem ho stars a tak bude to film roka?
-
guess.whoo
Redeemer
asi si ma zle pochopil. bol najocakavanejsi film roka. druha vec je, ci dosiahol na vrchol svojich moznosti a ci bol dobre podany. to uz nech si spravi nazor kazdy sam
-
AXO
Professional
Ludia neznasaju Justina Biebera pretoze sa nechaju ovplyvnit davom a ani si nezistia nic o tom, co nenavidia(akoby si nevedeli spravit vlastny nazor, "moj kamarat vravi, ze to je odpad, tak tomu automaticky verim aj ja"). Preco pouzit svoj mozog, ked mozem byt ovcou a drzat sa stada?
Ja som Biebera nemusel nikdy. Hladal som nejake videa na youtube z xfactor, pri pozerani videa z roku 2010 vystupil v UK v live show. Vie sa hybat podla choreografie a spievat dokopy, co nedokaze hadam 70% ostatnych spevakov(stat a hybat rukou, alebo sa prechadzat po podiu neratam za pohyb).
Nemal som vcera co robit, tak ze co by som ten film nepozrel. A musim povedat, ze mi upravil nazor na neho.
Vypada to tak, ze svojich fanusikov si naozaj vazi, nie ze na nich sere ako nasi spevaci a hromady inych. Vzdy na koncerte pri jednej skladbe(one less lonely girl) splni sen svojej faninke a nic za to neda(tam som sa usmieval, ani som si to neuvedomoval... proste vidiet tu radost jeho fans). Koncertoval so zlomenou nohou, za 2 roky cez 120koncertov(co je zataz na hlasivky jak vlak a aj museli posunut jeden koncert kvoli tomu, mnoho spevakov tolko vystupeni nema za cele posobenie). Vie hrat na hromadu hudobnych nastrojov. A mal fanusikov PRED tym, ako ho medializovali, co v terajsom svete vidiet malokedy. A ze nevie spievat? Kto z pop music vie? Justin je ale z tych lepsich pripadov.
Ma teraz 16rokov, detstvo nema asi od 13, takze prechadza/l pubertou, ako sa len da, vacsinou na cestach v autobuse. No a z toho zaj*ebava kazdemu, cize aj niektore jeho prejavy su podla toho ovplyvnene.
Jeho hudbu stale nemusim, ale nazor na neho, ako osobu mam celkom kladny.
S nikym som sa neprisiel pohadat, takze sa nemusite namahat odpovedou a nutit mi svoj nazor
Ja som Biebera nemusel nikdy. Hladal som nejake videa na youtube z xfactor, pri pozerani videa z roku 2010 vystupil v UK v live show. Vie sa hybat podla choreografie a spievat dokopy, co nedokaze hadam 70% ostatnych spevakov(stat a hybat rukou, alebo sa prechadzat po podiu neratam za pohyb).
Nemal som vcera co robit, tak ze co by som ten film nepozrel. A musim povedat, ze mi upravil nazor na neho.
Vypada to tak, ze svojich fanusikov si naozaj vazi, nie ze na nich sere ako nasi spevaci a hromady inych. Vzdy na koncerte pri jednej skladbe(one less lonely girl) splni sen svojej faninke a nic za to neda(tam som sa usmieval, ani som si to neuvedomoval... proste vidiet tu radost jeho fans). Koncertoval so zlomenou nohou, za 2 roky cez 120koncertov(co je zataz na hlasivky jak vlak a aj museli posunut jeden koncert kvoli tomu, mnoho spevakov tolko vystupeni nema za cele posobenie). Vie hrat na hromadu hudobnych nastrojov. A mal fanusikov PRED tym, ako ho medializovali, co v terajsom svete vidiet malokedy. A ze nevie spievat? Kto z pop music vie? Justin je ale z tych lepsich pripadov.
Ma teraz 16rokov, detstvo nema asi od 13, takze prechadza/l pubertou, ako sa len da, vacsinou na cestach v autobuse. No a z toho zaj*ebava kazdemu, cize aj niektore jeho prejavy su podla toho ovplyvnene.
Jeho hudbu stale nemusim, ale nazor na neho, ako osobu mam celkom kladny.
S nikym som sa neprisiel pohadat, takze sa nemusite namahat odpovedou a nutit mi svoj nazor
Ja som jeho film nevidel a asi ani nebudem, taktiež som (až do dnes) nepočul žiadnu jeho pesničku, ale i tak ma zaráža tá masa jeho vyslovených odporcov, ktorá je azda aj väčšia než masa fanúšikov. Kto trochu surfuje po nete tak sa musel stretnúť s komentármi na youtube pod každou pesničkou staršieho dátumu ako napr:
Takýchto komentov sú tam státisíce a dokonca zvyknú mať najviac lajkov. A to nevravím o stovkách vtipoch a karikaturovaných obrázkoch Aby som si trochu spravil obraz, pustil som si nejaké jeho pesničky. Neprodukuje síce môj štýl hudby a moc sa mi to nepáčilo, ale žeby to bolo až také strašné? Ozaj neviem, čím si ten chalan zaslúži byť tak nenávidený. A pokiaľ človek nie je na násťročné deti tak mu ani veľmi nemá čo závidieť.I still cant believe the number of views for bieber's one shitty ass video is 10 percent of the entire world population! What has the world come too?
Ja plne súhlasím s AXOm. Taktiež sa mi jeho hudba nechytá, ale po zhliadnutí tohto dokumentu musím uznať, že ako človek určite nie je žiadna špina ako mnoho iných celebrít.
AXO to svojim príspevkom výborne vystihol.
A prečo ho ľudia nenávidia? Je to obyčajná závisť. Tento chalan mal dosť guráže a pevnú vieru na to, aby si šiel za tým čo chce a tak to aj dokázal. A to mnohých ľudí škrie a závidia mu to. Len preto tá nenávisť.
Veď úprimne, kto z nás by nechcel byť na jeho mieste. Najdrahšie domy, autá, milióny fanúšikov ... Je jasné, že každý jeden, aj keď si to nepriznáme, mu to závidíme.
AXO to svojim príspevkom výborne vystihol.
A prečo ho ľudia nenávidia? Je to obyčajná závisť. Tento chalan mal dosť guráže a pevnú vieru na to, aby si šiel za tým čo chce a tak to aj dokázal. A to mnohých ľudí škrie a závidia mu to. Len preto tá nenávisť.
Veď úprimne, kto z nás by nechcel byť na jeho mieste. Najdrahšie domy, autá, milióny fanúšikov ... Je jasné, že každý jeden, aj keď si to nepriznáme, mu to závidíme.
-
AXO
Professional
Neviem, kopa ludi len idu s davom, zavist a smeju sa ze spieva vysokym hlasom, tak ale ako 16rocny nebude mat bass ako 40rocny. Mozno sa mu hlas moc nezmeni a ostane ako sopranista. Ak sa zmeni, moze byt ako Usher a ten tiez ma sice hrubsi hlas, ale spieva vysoko.Muffi napísal:Ja som jeho film nevidel a asi ani nebudem, taktiež som (až do dnes) nepočul žiadnu jeho pesničku, ale i tak ma zaráža tá masa jeho vyslovených odporcov, ktorá je azda aj väčšia než masa fanúšikov. Kto trochu surfuje po nete tak sa musel stretnúť s komentármi na youtube pod každou pesničkou staršieho dátumu ako napr:
Takýchto komentov sú tam státisíce a dokonca zvyknú mať najviac lajkov. A to nevravím o stovkách vtipoch a karikaturovaných obrázkoch Aby som si trochu spravil obraz, pustil som si nejaké jeho pesničky. Neprodukuje síce môj štýl hudby a moc sa mi to nepáčilo, ale žeby to bolo až také strašné? Ozaj neviem, čím si ten chalan zaslúži byť tak nenávidený. A pokiaľ človek nie je na násťročné deti tak mu ani veľmi nemá čo závidieť.
//Ale ten najhlavnejsi dovod je toto: Ludia sa nedrzia motta: "Co nemam rad, tomu sa vyhybam." namiesto toho to zmutovali na "Co nenavidim, to vyhladavam."
Pre pana jana ved ten clovek nic nedokazal ved ma 16 rokov ci kolko a uz o nom film robia ? :O Taky Michael Jackson pochopim ale on ?
-
guess.whoo
Redeemer
a taktiez je film na to, aby si ziskaval novych a novych fanusikov...myslite, ze tam dali veci, kvoli ktorym ho ludia nemaju radi?
Má 17 skoro 18... inak to ste tu všetci tak strašne moc... ako by som to povedal... bez jedinej chybičky? Lebo akože kritizovať iných to je ľahké ja viem
ono je ťažšie pozrieť sa na seba.
-
guess.whoo
Redeemer
no..ako by som to povedal...my sa netrepeme na obrazovku a nerobime zo seba na verejnosti idiotov
-
AXO
Professional
No pockat, pockat, ale nepiseme o Rytmusoviguess.whoo napísal:no..ako by som to povedal...my sa netrepeme na obrazovku a nerobime zo seba na verejnosti idiotov
-
guess.whoo
Redeemer
tak to je ina kapitola, aj jeden aj druhy ma svoje excesy takze su si svojim sposobom podobni
Čo to má spoločne so mnou ak kritizujem nejakú hudbu? Ak niečo považujem za povrchnú, neautentickú produkciu určenú pre primárne prepubertálne publikom, ktorá existuje v éteri iba vďaka brutálnemu marketingu, tak to poviem.it_novice napísal:Má 17 skoro 18... inak to ste tu všetci tak strašne moc... ako by som to povedal... bez jedinej chybičky? Lebo akože kritizovať iných to je ľahké ja viemono je ťažšie pozrieť sa na seba.
Čo s tým má závisť? To už nemôžem nič skritizovať, neexistuje žiadna lepšia alebo horšia hudba? Ak kritik zhodí nejaký film kvôli nelogickosti deja a trápnym efektom, tak závidí hercom alebo čo je to za dr*nutú logiku?
Bieber je priemyselne dobre zvládnutý produkt, ktorý prinesie Disneyho alebo akej korporácii zisky. Nebudem však predstierať, že niekto má dobrý hudobný vkus, lebo dokáže precítiť akú má Bieber peknú ofinu.
-
mirak2
Hardcore addict
no v principe kvoli nemu vznikla Rebecca Black, staci to ako dovod na nenavidenie? ci aj jej udajne zavidime? jedine, co Bieberovi zavidim je to, ze Drew Ryniewicz je jeho velka fanynka (google her)