Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa Korag »

typicka reakcia aku som cakal :D najprv povies samozrejme nieco od veci na nejaky byt...a potom tu capnes nejaku hovadinu s blaznom...tomuto sa hovori nadvaznost na text
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

presne tak a vzdy sa najde aj par oveciek co bude verit faktom z internetu, ktorymi sa nezaoberaju a len tomu naivne veria. See what I did there?

Korag zobud sa a zacni pouzivat rozum a bud trochu skepticky. Ja viem, ze je to cele strasne fascinujuce a citis sa akoby si objavil Ameriku, alebo podstatu zivota, ale odtial potial. A btw ja nezeriem ani oficialne media a ani tieto internetove zdroje. Snazim sa na vsetko vytvorit vlastny nazor, ked si prestudujem zdroje z oboch stran, zjavne narozdiel od teba.
Korag
Professional
Professional

ja sa tym nezaoberam? nastudoval som si o tomto viac nez ty kebyze sa tym nezaoberam tak ani neviem kde hladat...ale namiesto toho aby ste konkretne kritizovali danu cast prispevku co je na tom tak strasne ''nerealne'' tu pouzivate vyroky typu: ''Zobud sa'',''ziadost o byt''alebo ''most Apollo'' toto ja povazujem za neschopnost sa k tomu vyjadrit...uz len 4 posledne prispevky od teba a hughita nedavaju zmysel a nejdu konkretne do veci tak by som sa vo vasom pripade tiez zobudil
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som jasne vyvrátil tvoje nezmysly. Tvoj argument na to bol: "oni" to tak "spravili" naschvál, je to dvojzmysel. :lol:

Nemám o moc viac rokov ako ty, ale na tvojej úrovni som bol, keď som mal 15. Snáď raz dospeješ aj ty.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Lebo tvoje prispevky tu maju strasnu pridanu hodnotu :D Tebe davaju zmysel len veci, ktore pasuju do tvojej teorie. Nechapem, aku konkretnu kritiku ocakavas. Je to to iste, ako keby som tu ja teraz vymyslel nejaku teoriu a povazoval ju za pravdivu. Nemas mi ju nasledne ako vyvratit. Asi takym sposobom funguje tvoje logicke myslenie. Pre teba su fakty aj nicim nepodlozene informacie. Takymto sposobom sa tu mozeme pohybovat v zacarovanom kruhu donekonecna. Tazko sa potom konstruktivne diskutuje.
Korag
Professional
Professional

hughito napísal:Ja som jasne vyvrátil tvoje nezmysly. Tvoj argument na to bol: "oni" to tak "spravili" naschvál, je to dvojzmysel. :lol:

Nemám o moc viac rokov ako ty, ale na tvojej úrovni som bol, keď som mal 15. Snáď raz dospeješ aj ty.
dufam ze nedospejem na take stadium ako ty...nechapem co je na dvojzmyslu zle a preco by nemohol existovat...toto mi ty vyvrat a navyse to je asi 1/10 co som pisal takze si vyvratil velke hov*o
hughito
Redeemer
Redeemer

Nedá sa vyvrátiť niečo, čo neexistuje. Sú to tvoje konštrukcie, ktoré nemáš ako dokázať. Tie symboly majú svoj jasný pôvod a význam, presne ako symboly na iných bankovkách.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Korag - musim ťa upozorniť, že v podobnych temach sa zvyknu zgrupovať uživatelia, pre ktorych čo nedaju v prime-time na Markize akoby ani neexistovalo, tu sa nejakej serioznej diskusie momentalne asi nedočkaš

Inak Weishauptovi dokonca hrozil trest smrti, ked sa našli plany iluminatov. Treba si všimnuť aj roky, kedy sa našli a či sa aj naplnuju (a či sa poniektori v texte aj najdu):

"Prozreteľnosť zariadila, že kuriéra bavorskej lóže Iluminátov na ceste zabil blesk. Práve u neho sa našiel plán tohto rádu, na základe ktorého boli jeho členovia postavení pred súd a rád bol rozpustený v roku 1784. Weisshauptovi sa však podarilo utiecť pred trestom smrti. Tento plán, ako ho zaznamenal francúzsky brat Louis Blanc (1811-1882) znie: „Jedine zázrakom tajomstva, jedine silou vnútornej súdržnosti budú tisíce ľudí v každom svetadieli, ale predovšetkým v Nemecku a vo Francúzsku ovládnutí rovnakou vôľou, inšpirovaní rovnakým duchom. Z týchto ľudí sa stanú postupnou výchovou celkom nové bytosti, uvedené v poslušnosť neviditeľnými a neznámymi vodcami - v poslušnosť, ktorá hraničí s nepríčetnosťou a pohŕdaním smrťou. Takto vychovaná svätá légia získa potajomky ich srdcia, obkľúči kniežatá, bude riadiť vlády bez ich vedomia a povedie Európu tak, že zničí každú poveru (rozumej každé náboženstvo), zvrhne každú monarchiu, rodovú výsadu prehlási za neplatnú (stalo sa po I. svetovej vojne v bývalých monarchiách Európy okrem Veľkej Británie !), odstráni samotný pojem práva a všetok súkromný majetok
http://freddiee.blog.sk/detail-slobodom ... nami-.html

(napišu ti, že to je zhoda nahod, a že dufaju, že raz dospeješ do ich zombie štadia, a to je asi tak všetko).

hughito - nevyvratil si absolutne nič, su to len tvoje konštrukcie, na zaklade ktorych si chceš udržať svoju pravdu. Napr. God we trust - preto je to na jednodolarovej bankovke, lebo peniaze su bohom v ktoreho veria - zlate teľa, nie preto, že by slobodomurari boli kresťania jak repa (v tom čase za členstvo v slobodomurarskej loži nasledovala exkomunikacia z cirkvi)
hughito
Redeemer
Redeemer

preto je to na jednodolarovej bankovke, lebo peniaze su bohom v ktoreho veria - zlate teľa
Dokáž to.

https://ustreas.gov/education/fact-shee ... rust.shtml :arrow:

Kód: Vybrať všetko

The motto IN GOD WE TRUST was placed on United States coins largely because of the increased religious sentiment existing during the Civil War. Secretary of the Treasury Salmon P. Chase received many appeals from devout persons throughout the country, urging that the United States recognize the Deity on United States coins. From Treasury Department records, it appears that the first such appeal came in a letter dated November 13, 1861. It was written to Secretary Chase by Rev. M. R. Watkinson, Minister of the Gospel from Ridleyville, Pennsylvania, and read:

Dear Sir: You are about to submit your annual report to the Congress respecting the affairs of the national finances....

Kód: Vybrať všetko

You are here: History >> In God We Trust

In God We Trust: The Motto
One of the first found references of the motto “In God We Trust” is heard in the U.S. National Anthem, The Star-Spangled Banner. The song was written by Francis Scott Key in 1814 and later adopted as the national anthem. In the last stanza Key writes a variation of the phrase: “...And this be our motto: In God is our trust. And the Star Spangled Banner in triumph shall wave, O’er the land of the free and the home of the brave.” The words were shortened to In God We Trust and first applied to U.S. coins in 1864. 
Prípadne wiki: :arrow: http://en.wikipedia.org/wiki/In_God_We_Trust
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Korag,

a) ak si z celého môjho príspevku spochybnil len mňa ako subjektívneho autora príspevku, tak si túto diskusiu prehral.

b) deklarácia americkej nezávislosti bola dôsledkom priebehu americkej revolúcie, nie inak. Ak už suverénny štát nemá mať na bankovke rok kedy deklaroval nezávislosť tak už fakt neviem čo by tam mal mať. To je ako by si tvrdil, že 1.január.1993 oslavujú Slováci, preto, že niekde na konci sveta založil nejaký Korag spoločnosť mladých psychopatov. Takže tým tvojím dvojzmyslom s rokom 1776 si sa absolútne ale absolútne potopil.

c) Všetky tie tvoje sudoku s číslami sú len konštrukcie tebe podobných bláznov.

----------------------------------------------------------
KORAG
K = 11, O=15, R=18, A=1, G=7

rok 1115 => Rok vybudovania križiackeho zámku "Montreal" v dnešnom Jordánsku Baldwinom Prvým.
rok 1817 => Zomrel Thomas McKean jeden z podpísaných pod americkou dekláráciou nezávislosti.

Takže Korag, to nám musíš vysvetliť, je to len náhoda ?, že si taký vyzametaný, alebo si sa doktorovi po pôrode šmykol a padol rovno na hlavu.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

hughito napísal:Dokaž to
Prečo by som mal? Mne je jedno, čo si mysliš. Informacie, ktore ťa zaujimaju si hľadaj sam
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Ach si slabý ako trikrát vymočený pigi čaj tehla.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Dokáž to.
Aký je základ judaizmu? Praktická vášeň a chamtivosť za peniazmi. Aký je jeho skutočný boh? Hotovosť.
Karl Marx, citovaný v Guardian, júl-august 1924

:P
hughito
Redeemer
Redeemer

Nezostáva mi nič iné iba tlieskať :aasmile29: a vzývať vás. :aasmile1:
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Nezostáva mi nič iné iba tlieskať :aasmile29: a vzývať vás. :aasmile1:
Presne tak :D
hughito
Redeemer
Redeemer

kali to vzdal na rovinu, tehla je v posmrtnom kŕči, zostal nám len fanatický iluminát korag a ak sa tu objaví Ivan, tak sa ešte určite dočkáme nejakého príspevku k téme.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tehla: zaprvé, kde tu odo mňa vidíš osobný útok? Ja niekomu nadávam, alebo nejak tak? Pokiaľ áno, daj sem dôkaz. Ale toho sa od teba samozrejme nedožijem, pretože tvoja taktika je tvrdiť niečo, čo som vôbec nenapísal a keď ťa napomeniem, že je to blbosť a vyzvem ťa, aby si to dokázal, tak na to vôbec nereaguješ.

Pýtal som sa ťa, že kde sa chválim, neodpovedal si.
Pýtal som sa ťa, že kde píšem, že som bohatší ako ostatní, neodpovedal si.
Pýtal som sa ťa, že kde píšem, že vlastním rozsiahle pozemky, neodpovedal si.
Pýtal som sa ťa, že kde som písal to, čo je v mojom predchádzajúcom príspevku podčiarknuté, neodpísal si.

KTO rozvracia diskusie? Kto ich odvádza to OT? Som to ja? Načo tvrdíš sprostosti, keď si ich potom nevieš a nechceš obhájiť? Už som ti to napísal a napíšem ešte raz - nevkladaj mi do klávesnice to, čo som nikde nenapísal a skús tomu pokušeniu odolať.

Áno, flejmy ma bavia, je to pre mňa relaxom a hlavne ma strašne baví narúšať tú vašu konšpirátorskú tajnostkársku hru.

Čo sa týka toho zarábania - je pekné, že reaguješ in medias res na časť, ktorá bola reakciou na IvanaSk. Ako a čo budú moje deti zarábať, je otázne pre celý svet, pre každého, nie len pre mňa.

Netrep hovadiny o tom, že som tu zvýrazňoval, že aký som vzdelaný. Dokonca som napísal aj to, že vysoká škola neznamená nič, skús si moje príspevky prečítať poriadne pred tým, ako budeš reagovať.

Na to "choď do prdele" - celý čas tu konštruuješ výmysly, ktoré som nenapísal (viď otázky vyššie), ako si čakal, že zareagujem? Že sa budem ďalej bezstrestne pozerať, ako vyhlasuješ svoje kecy za niečo, čo som ja napísal? Nie, nie som tak blbý. Akcia-reakcia.

K sethovi - ehm - ty si tam tvrdil totálnu hovadinu, vysypal si, že v egyptológii mám medzery a keď som ti tam vyložil X dôkazov o tom, že tvoj výrok je blbosť, neodpovedal si. Nebolo to zbabelé? Najprv niekomu pripíšeš zlé vedomosti z niečoho, pričom sám tvrdíš totálnu sprostosť a potom, keď ti to diskutujúci vyvráti, neozveš sa (pretože si si vedomý, že si pravdu nemal). To nie je zbabelé? Honím si na tom ego? AK niečo raz začneš a ešte zhadzuješ iných diskutérov, tak očakávam, že máš toľko hrdosti a smelosti,aby si si priznal vlastnú chybu, ale ty nie, ty to ešte aj tu vytiahneš a spravíš z toho "akože" akýsi dôkaz mojej osobnosti. Tvoje manipulátorské schopnosti môžeš skúšať na deťoch, ale nie na mne.

To o tých slobodomurároch si vytiahol z dvoch rôznych kontextov, ale u teba je to už zvykom a keby som tu rozpísal, ako to vlastne je, tak by si aj tak nereagoval, takže sa ani nejdem zbytočne snažiť.

O tom zobáku - to platí k tvojmu hnusnému ohováraniu, ktoré si samozrejme potom nevieš obhájiť. Takže sa nepaprč - aj tak na teba budem reagovať a ak sa mi tvoja reakcia nebude oprávnene pozdávať a ak zistím, že mi pripisuješ výroky, ktorých nie som autorom, moja odpoveď bude znovu rovnaká. Pokiaľ napádanie tvojich primitívnych príspevkov chápeš ako rýpanie, je to už tvoja vec, bude sa to diať aj ďalej.

V realite diskutujem tiež. S inteligentnými ľuďmi, ty k nim zjavne nepatríš, pretože si myslíš, že každý reaguje na svojich oponentov fyzickým napadnutím. Vieš ako, bitka je pre opice v džungli, my ľudia máme dar reči, aby sme ho mohli využívať. A nie, nikdy som po hube nedostal.
A Markízu nemám, žijem v UK, to len aby sa nezabudlo.

Tvoje odporúčenie strčiť sa do zadnej časti tela neakceptujem, to je miesto pre šíriteľov spiknutí a konšpirácii, užívaj si ho.

Korag: tuším si písal, že máš problémy s Angličtinou, prečítal si si tú Wiki? A prečítal si si aj ten druhý odkaz, ktorý som poslal o štúdii znakov na dolárovej bankovke? Asi nie, ale predsa len dookola melieš iba niečo o Wiki. PYramída sa píše s Y. Dôkazy si ty žiadne neposlal. Čo je to odbacat? Čo je to polazat? Ty, Korag, 17-ročný skúsený znalec celosvetových konšpiračných teórií mi ideš odporúčať, že ako mám diskutovať s užívateľmi, s ktorými tu diskutujem už veeeeľmi dlhú dobu. Máš ešte nejaké múdrosti, ktorými by som sa ja, prostý to človiečik, vedel osvietiť?

kali520: absolútne netuším, že o čom píšeš. Sám Tomasito predsa tvrdil, že je to komplikovaná téma. Ja som súhlasil. Ja som písal, že nemám čas na odkazy, ktoré mi poslal Korag, pretože to nie sú dôkazy. Prečo to vyťahuješ z kontextu a tvrdíš niečo, čo som netvrdil?

Tých 57 strán v tejto diskusii ma má akože nejako ohúriť číslom, alebo čím? Lebo obsahom a hlavne dôkazmi ma to teda neohuruje. Svoje agresívne výpady si môžeš nechať pre tehlu alebo Ivana, ja na teba reagujem slušne, tak by si sa mohol posnažiť aj ty.

Ja som nepopieral, že Slobodomurári nie sú. Citujem sa: "Slobodomurári existujú. A sú dobre zabezpečení. Aj Soroš má prachov kopec a určite je to aj vplyvná osoba, tak ako možno dajme tomu členovia Illuminati. To nik nepopiera, respektíve to nie je aspoň mojím cieľom. Ale to, že ovládajú alebo ovládnu svet, to teda nie. " - takže zasa si ma vôbec nepochopil a ideš mi tu postovať triviality o Rotary klube, o členstve rodinky v SM atď, ktoré sa dajú nájsť aj na wiki. Zasa teda odpovedáš na niečo, čo som netvrdil a tvrdíš, že som to tvrdil. Smiešne.

Kali, ja som spravil iba to, čo robíš ty úplne pravidelne (je to spomenuté aj v odstavci nad týmto) - vkladáš mi do klávesnice to, čo som nikde netvrdil. Aspoň vieš, že aký je to pocit, pričom toto nebolo až tak vážne a skôr som to chcel definovať ako opozíciu voči mne (nám). To je všetko, pokiaľ ťa to urazilo, tak sorry.

Na záver krásna citácia:"If the NWO is going to rule the world, they had better get started. The Mayans predict they only have a few years left."

CONSPIRACY= FAIL AND MONEY;
IF
(MONEY > MONEY BEFORE FAIL)
THEN
(CONSPIRACY= TRUE);
ELSE
(FAIL <= 0);
THEN
(CONSPIRACY=FALSE);
END IF

///SRSLY. Trochu som o tom pouvažoval v sprche a na WC. Aj ak by som teoreticky prečítal absolútne všetky zdroje o SM atď a uveril by som a stal by som sa jedným z vás - čo by som z toho mal? Veď sa predsa nechcem stať človekom, ktorý žije v strachu, že jeho živod a osud sú kontrolované niekým zhora, pričom žije vo vedomí, že to nemôže nijako zmeniť. Stal by som sa ibe jedným z mála, zvyšok ľudí by aj tak zostal "stádom", ako to tu poniektorí nazývajú a aj tak by sa nič nezmenilo, nepomohlo by tomu ani o jeden kuvičí hlas naviac. Iba by som si pokašľal život ešte viac, dumaním a nariekaním nad všetkými tými plánmi, nech už sú hocaké. Neviem tomu prísť na koreň. Je to pocit sebaobetovania, pocit hrdinstva, tajnosti, napätia? Netuším. Záhada stonajúcej jaskyne.
kali520
Darca
Darca

:P
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

no tak to mi zostava iba chvilka na to aby som si poslal prihlasku.co myslite beru aj krestanov?
Korag
Professional
Professional

slay napísal:Korag,

a) ak si z celého môjho príspevku spochybnil len mňa ako subjektívneho autora príspevku, tak si túto diskusiu prehral.

b) deklarácia americkej nezávislosti bola dôsledkom priebehu americkej revolúcie, nie inak. Ak už suverénny štát nemá mať na bankovke rok kedy deklaroval nezávislosť tak už fakt neviem čo by tam mal mať. To je ako by si tvrdil, že 1.január.1993 oslavujú Slováci, preto, že niekde na konci sveta založil nejaký Korag spoločnosť mladých psychopatov. Takže tým tvojím dvojzmyslom s rokom 1776 si sa absolútne ale absolútne potopil.

c) Všetky tie tvoje sudoku s číslami sú len konštrukcie tebe podobných bláznov.

-----------------------------------------
KORAG
K = 11, O=15, R=18, A=1, G=7

rok 1115 => Rok vybudovania križiackeho zámku "Montreal" v dnešnom Jordánsku Baldwinom Prvým.
rok 1817 => Zomrel Thomas McKean jeden z podpísaných pod americkou dekláráciou nezávislosti.

Takže Korag, to nám musíš vysvetliť, je to len náhoda ?, že si taký vyzametaný, alebo si sa doktorovi po pôrode šmykol a padol rovno na hlavu.
a)Ja som prehral diskusiu :)... ok touto vetou si ma úplne dostal...keď sem dám plnú riť dôkazov alebo aspoň možných dôkazov, tak si ma fakt odrovnal že som prehral diskusiu...akú?veď žiadna nebola...s tvojej strany určite...nič konkrétne si neokomentoval len si napísal že sú to citujem "len konštrukcie tebe podobných bláznov" pritom na celom svete sú milióny takých bláznov ako ja a bavia sa na úrovni s takými ako ty a nenapíšu tu reakciu ako od teba bezzmyseľnú a nekonkrétnu jednovetnú ale vyvracajú fakty ktoré podložila druhá strana...od teba som tu žiadnu konkrétnu reakciu na žiadny môj dôkaz nevidel...a jedine ako sa brániš je že povieš že to sú není dôkazy...a tým to celé s tvojej strany hasne že? Takže máš pravdu ty si to vyhral vo veľkom aj keď stále neviem v čom

b)je vidieť že keby sem užívateľ skuki nenapísal čo sa okrem iného v roku 1776 udialo ani by si o tom nevedel...tým sa mi len potvrdilo aká si SOCka v základných veciach nie to ešte aby si mohol inteligentne reagovať v tejto téme

c)konštrukcie tebe podobných bláznov : toto je jediná tvoja možná reakcia na moje fakty: aj keď čísla numerologicky zrátam, aj keby sa to vedecky potvrdilo je vidieť že sa zmôžeš na reakciu hodnú škôlkara...

ja ťa preto žiadam nabudúce konkrétne reaguj na to čo sem hádžem a nezhrň to do vety typu:"konštrukcie tebe podobných bláznov" pretože to fakt ničí tvoje ego keď nevieš inak odpovedať

a nakoniec prídu urážky aký som vyzametaný aby sa nepovedalo však? aby si si aspoň u seba potvrdil aký si Boss keď si tu trocha zaurážaš
Napísať odpoveď