Internet explorer(IE) pod linuxom

Všetko ohľadom Linuxu...
jamelo
Novice
Novice

Internet explorer(IE) pod linuxom

Príspevok od používateľa jamelo »

Rád by som prešiel na Linux, ale pre prácu potrebujem na pár minút denne mať zapnutý IE (prezeranie niektorých vecí proste vo Firefoxe alebo Opere nejde).
Mám slabší notebook (256 MB RAM, 1,5G procesor, 20G HDD). Keď rozbehnem IE cez Wine, bude to tento nb stíhať? Môžte mi tiež poradiť, ktorá distribúcia na tomto pôjde a zároveň bude relatívne prívetivá pre začiatočníka s Linuxom.
Díky
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Internet explorer(IE) pod linuxom

Príspevok od používateľa ramaya »

Pre mňa osobne sú prívetivé len Linux Mint a PCLinuxOS :D , nie som si istý , ale tie asi vyžadujú 512mb RAM.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vyskúšaj LiveCD linuxu PMagic
http://sourceforge.net/projects/partedm ... o/download
Spustí sa aj zo 192mb RAM
Pri bootovaní treba vybrať :
- Live with low RAM settings

Obsahuje prehliadač Chromium , možno ti to s ním pôjde lepšie.
-------------------------------------------------------------
Staršia verzia PMagic 4.1 , sa spustí aj zo 128mb RAM , len neviem či ju niekde zoženieš ... Nepomýliť si s verziou 4.10
lamer91
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lamer91 »

Po 1.. Co sa tyka toho Wine-u mal by to stihat.... Ak nie mozes este vyskusat Play on linux... malo by to byt v ponuke softwaru na stiahnutie v linuxe...
Po 2.. Vyskusaj Xubuntu alebo Lubuntu... su to linuxove distribucie pre slabsie pocitace, s slabsim grafickym prostredim... Pre zaciatocnika by nemali byt nejako narocne...
Po 3.. Co konkretne chces spustat na tom IE... Mozno by to zvladlo aj nieco ine... alebo nejaky iny prehliadac, ktory bezi na platforme IE..
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

odporucam ti lubuntu(LXDE) alebo xubuntu(XFCE) a IE nainstalujes takto http://www.root.cz/clanky/prosil-bych-j ... pro-linux/
Napísať odpoveď