lahsia, pevnejsia, vymenitelna čepelhojko napísal:Datsyuk13: V com je hlinik lepsi ako drevo??? Uved take tri vyhody.
Hokejka JOFA TITAN
Re: Hokejka JOFA TITAN
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna lahsia nie je, taktiez slovo pevnejsia by bolo na hadku. Vymenitelna cepel nie je vyhoda. Este nieco k tomu???
-
mirak2
Hardcore addict
hlinikovu hokejku som v zivote nevidel, ale hral som lakros s hlinikovou tyckou, no ak by som mal s niecim takym hrat hokej(bal), tak sa rovno 
-
hojko
Site Admin
mirak2: Ja som drzal a mam doma jednu palicu, sice zlomenu na dve casti, urcite je vsak tazsia ako drevena. Ci je to teda hlinik, to uz neviem, je to proste kovove 
hojko napísal:mirak2: Ja som drzal a mam doma jednu palicu, sice zlomenu na dve casti, urcite je vsak tazsia ako drevena. Ci je to teda hlinik, to uz neviem, je to proste kovove
lenze treba si kupit hokejku aspon za 60€ a potom sudit... lacne miletičkarske prdy stoja vsetky za hovno...
-
hojko
Site Admin
Datsyuk13: Jedine, co stoji za hovno su vsetky tvoje prispevky o hokejkach. Je nas tu viac uzivatelov, ktori sme si skusili hokejky ako Tisa, Sokol, Pittburgh, Draco, Artis, Bohemia, Lion, k tomu este par ruskych znaciek, neskor to boli hity ako Montreal, Passvilan, Canadien, Vic, Bauer, CCM, Titan, az potom prisiel Nike Bauer, RBK, Mission, Warrior, TPS... Mnoho z nas si pamata casy, ked boli palice drevene a cepele umele, pricom ak si vysuchal centimeter z umeliny v kolene, tak ti pukovnica takmer odpadla a hokejka uz bola neuzitelna. Taktiez sme hravali s umelymi nasadami za 150 korun, ktore boli sice tazke, ale stacilo ich nasadit na odpilenu palicu zo zlomenej hokejky. V tom case zacali predavat vo velkom hokejbalove hokejky znacky Tohos, ktore boli primarne urcene na hokejbal, cenovo o par korun drahsie boli cierne a biele lionky s ruzovym napisom. Prepac, ale aby nam akysi odhadom 14-16-rocny chlapec isiel rozpravat o hokejkach, ked o nich nema ani paru a hra s tym co mu rodicia kupia, tak to je moc.
-
mirak2
Hardcore addict
este mam doma poslednu svoju jofu, co by som dal za to, aby som ju preventivne na tebe polamal 
rodicia mi hokejky nekupuju.. kupujem si ich sam a za vlastne... tiez som skusal drevo ale proste kompozit je o 120% lepsi
umelú násadu mám ešte doma to bola veľmi dobra vec, osobne mám strašne rád drevo na hokej ho používam ešte do teraz ale na hokejbal kompozitku aj to kvôli tomu že si robievam na na čepeľ epoxid a na kompozitku sa lepšie robí
-
mirak2
Hardcore addict
kradnes spoluhracom peniaze?Datsyuk13 napísal:rodicia mi hokejky nekupuju.. kupujem si ich sam a za vlastne... tiez som skusal drevo ale proste kompozit je o 120% lepsi
fetujes?mirak2 napísal: kradnes spoluhracom peniaze?
Kde na to beries?
heker - to musi byt niekto ropny magnat, aby si mohol kupit kompozitku alebo co? datsyuk sice napisal dost hluposti, ale prave si prispel aj ty jednou... wake up 
// ale je to potrebne tu riesit skade na to berie? ci ma 10, 15 alebo 35 (a mentalne tych 15), tak ci mu ich kupuju rodicia, kamarati, alebo ich kradne or mu ich posiela santa klaus, tak nam moze byt uplne ukradnute a v tejto teme to nie je ani absolutne podstatne, neviem vobec preco to riesite... (ale to, ze pisal kraviny o drevo vs. kompozit, o tom pokoj, to je jasna vec)
// ale je to potrebne tu riesit skade na to berie? ci ma 10, 15 alebo 35 (a mentalne tych 15), tak ci mu ich kupuju rodicia, kamarati, alebo ich kradne or mu ich posiela santa klaus, tak nam moze byt uplne ukradnute a v tejto teme to nie je ani absolutne podstatne, neviem vobec preco to riesite... (ale to, ze pisal kraviny o drevo vs. kompozit, o tom pokoj, to je jasna vec)
-
mirak2
Hardcore addict
smejo, ak je to hokejista, tak ma spotrebu kompozitiek dost vysoku, ak ma 14-16 tak si na to sam nezaraba...vacsina hokejistov nakupuje vo vacsich poctoch tie hokejky a ak si vezme 10 hokejok naraz, to nie je zanedbatelna suma
ked vies ze chces prave Jofu Titan tak si ju objednaj z netu
na googli je vela odkazov
napr. http://www.lukasport.sk/sk/detail/hokej ... titan-4020
A k spomienkam na hokejky : som sa normalne zasmial ked som videl ze znacka Pittsburgh - moja prva hokejka co bola asi o 20 centi vacsia ako ja
, potom Lion,Sniper a prevazne 3 kilove nasady zn. BLAFAK, ktore som vedel vysuchat do priemeru 2cm. Potom ked som si kupil Passvilan tak som vedel presne kazdy skrabanec kedy sa spravil
.. no a potom som uz zacial davat do toho viac ako 300korun/hokejka ... teraz mam Nike Bauer Vapor V2 (uspesne drzi uz nejaky ten rocik - aj ked pri amaterskom hrani to problem nie je) a hru s kompozitou si neviem vynachvalit
a na hokejbal som si kupil palicu Sherwood z i-bazaru , co bola jedna z mojich najhorsich kup pretoze to nebol ani kompozit ani laminat, nieco medzi a praskla mi po dlzke ale tiez asi 2 roky vydrzala
.
Hlinik som este v ruke nedrzal takze nebudem k tejto teme prispievat
.
napr. http://www.lukasport.sk/sk/detail/hokej ... titan-4020
A k spomienkam na hokejky : som sa normalne zasmial ked som videl ze znacka Pittsburgh - moja prva hokejka co bola asi o 20 centi vacsia ako ja
Hlinik som este v ruke nedrzal takze nebudem k tejto teme prispievat