Dnes mi prišla sms že ak pošlem do 48hodin sms, tak mi zavolajú a aktivujú volania do všetkých sietí za 0.12 centov, a pritom žiadne podmienky.
Neviete o tom niečo? nikde som sa o tom nič nedočítal, takisto ani neviem koľko štandardne stoja ceny hovorov do iných sietí.
Ja len že neverím všetkému čo oranžový kamarát napíše, preto si to radšej preklepnem
je to tak je to orange prima a volaš len to čo prelovaš ako ma napr. O2 akurat že ten ma 0,13€/min a orange ma 0,12€/min a žiadne ine
poplatky tam niesu
len nechapem prečo ti posielali SMS a 48hodin ? možeš aktivovať kedy chceš .......nemaš nahodou kredit ? alebo ti nekonči paušal ?
no ja mam orange start - mesacny poplatok 0, cena za minutu 0.12€ do kazdej siete, 6 centov sms -> neviem ake su ceny na prime ale asi nie az take priaznive
ako vsetky pausaly maju oproti predplatenemu kreditu jednu nehoraznu nevyhodu a sice "mozes" (a potom aj zaplatis)
nevýhoda ? kto chce šetriť tak si to ustriehne ja by som nemohol ist s5 k paušalu ved to je strašne ked chcem volat a vyskočí mi že mam 50 centov kredit a nehovoriac otom ked nemaš ani na prezvonenie lebo ti pri prezvanani nejaky kkt zdvihne a potom surne potrebuješ volať a nedovolaš sa. je pravda že ked som ja mal kredit tak sa nedalo dobijať tak ako teraz (na každom rohu) ale aj tak by som sa ktomu nevratil je to obmedzenie