ja mam d90, co tym prislusenstvom myslis?chlapec10 napísal:Kto z vas ma nejaky z nasledovnych nikonov: D90, D5000, D7000, D3100?
Ak vas bude dost(5 a viac) tak mozme spravit mini-sutaz, nakolko mi ostalo nejake prislusentvo po D90ke ktoru som predal
Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotite?
-
chlapec10
Addict
ze ak tu sutaz uskutocnime(sutaz nie ako zlosovanie, ale sutaz typu naj fotka alebo tak) a vyhras, dostanes odo mna ako cenu drobne, ale celkom pouzitelne prislusentvo k fotaku a to radiovy odpalovac na fotak (dosah od 0-30 metrov podla terenu)
Takze uz ste styria
Takze uz ste styria
-
hojko
Site Admin
A ked mam uz ten IR ovladac??? 
no ale ak ho mienis darovat, tak v tom pripade sa zapojim rad... len sa mi zan nechcelo davat peniaze ak ho nevyuzijem... viem, som hovado 
Hlasim sa s D90tkou 
-
chlapec10
Addict
to neni IR, ale radio(vysielacka) sada obsahuje 2 casti prijmac+vysielac(do jedneho idu 2xAAA baterky, do druheho 1xCR2 baterka, nie su sucastou vyhry, nakolko ich nemamhojko napísal:A ked mam uz ten IR ovladac???
PS: Samozrejme, kto sa neche, tak sa nemusi zapojit
vyzera to zhruba takto
-
Jeremy
Medium Professional
ja mam d200 ak sa to rata? Bazarovu a prislusenstvo sa zide 
A btw neda mi nezdielat. Kamarata okradli v sobotu nadranom v Bratislave.
Ak by sa Vám dostal do rúk fotoaparát zn. Canon EOS 50D sn:1130507655 plus možno s objektívom Sigma 24/1,8, ktoré mi boli odcudzené v sobotu ráno 15.01.2011 oznámte to ihneď polícii.
Ide o Pavla Gálika - http://www.vivo.sk/user/Fotograf77/photos
A btw neda mi nezdielat. Kamarata okradli v sobotu nadranom v Bratislave.
Ak by sa Vám dostal do rúk fotoaparát zn. Canon EOS 50D sn:1130507655 plus možno s objektívom Sigma 24/1,8, ktoré mi boli odcudzené v sobotu ráno 15.01.2011 oznámte to ihneď polícii.
Ide o Pavla Gálika - http://www.vivo.sk/user/Fotograf77/photos
-
chlapec10
Addict
velmo rad.... ale ta D200 ma inu connector preto len tie co som vyssie spomenul, a necem davat vyhru niekomu kto to nemoze pouzit
Este zo zaujmavosti, ako ho okradli... isiel na ulici s fotakom na krku... ci ako?
Este zo zaujmavosti, ako ho okradli... isiel na ulici s fotakom na krku... ci ako?
-
Jeremy
Medium Professional
No pokial viem tak okolo pol siestej rano (o 5 skoncili chalani v atelieri s fotenim) Na židovskej ulici... tesne pred Novým Mostom ze lupezne prepadnutie, pravdepodobne siel s velkou brasnou a skoncil s bez umelej korunku a o časť zubu vedľa
Re: Všetko okolo fotenia
Zmeneny nazov, odteraz tato tema sluzi na diskusiu o fotoaparatoch, prislusenstve a technikach fotenia, svoje fotky pridavajte sem: http://www.hojko.com/fotografia-vase-fotky-t153906.html
Re: Fotografia - novinky, technika, diskusia
Pocujte, mam problemik, ta rychloupinacia sranda na stative...co je na obrazku...ten maly dzindzik mi odpadol, strhol som nejakym sposobom zavyt na srubke ktora ho drzi. na co je tam vlastne ten dzindzik? K comu sluzi?
-
chlapec10
Addict
chyba ti obrazok
ups sorry...
- Prílohy
-
- giottos.jpg (4.53 KiB) 1115 zobrazení
-
hojko
Site Admin
Myslis to male??? Podla mna je to na to, aby sa ti to netocilo na fotaku. Fotak ma na spodku akysi "grip" z umeliny, aby sa to nesmykalo. Ine vyuzitie v tom nevidim.
Jj to male...ono sa to inac zatlaci do vnutra tej dosticky ked to nasrubujem na fotak, alebo na sklo...zo zadu ej taky pruzny pliesok ktory to peruje....a srubka co drzi ten pliesok
sa uz neda dostatocne zasrubovat.
Uz som hladal povodny nazov temy,..a to sa zmenil 
Akou technikou fotenia alebo postprocessu sa daju dosiahnut take farby ako na tychto fotkach? http://www.rallyphotos.cz/photos/pdtech ... vice_2010/
Alebo to zalezi hlavne na objektive?
Ide mi o to, ze moje fotky casto posobia akoby mali slaby kontrast, ale cistym pridanim kontrastu v sw sa to samozrejme nezlepsi.
Alebo to zalezi hlavne na objektive?
Ide mi o to, ze moje fotky casto posobia akoby mali slaby kontrast, ale cistym pridanim kontrastu v sw sa to samozrejme nezlepsi.
-
chlapec10
Addict
je to hlavne v PP, samozrejme na dobry PP potrebujes kvalitny material.
Pouzite bolo saturacia+kontrast+dostrovanie, ci to robil kazde samostatne, alebo mal nejaky tool/script neviem
Pouzite bolo saturacia+kontrast+dostrovanie, ci to robil kazde samostatne, alebo mal nejaky tool/script neviem
Podla mna, pri tychto co si dal v linku, islo dost aj o white balance, kedze to bolo fotene za snezneho pocasia...neviem ci mas manualne nastvenie WB na svojom fotaku, ale pisal tu raz chlapec, ze pri takychto akciach bielu nastavuje na snehu cistom. No a nasledne sa tam este da upravit contrast/brightness a pripadne RGB curves.
-
chlapec10
Addict
ved ano, ale WB ti neda take syte/saturovane farby ako vidis tu, WB ti len da take farby ako su naozaj