NHL (aktualne)
-
mirak2
Hardcore addict
Re: NHL (aktualne)
prosim ta, uz prestan pisat, lebo kazdy tvoj prispevok je strasny, podla coho sudis, ze srdciar s vacsou volou ako ma 5 generacii tvojej rodiny nema mozog?
podla jeho spravania... agresivne hebedo.. to je tak vsetko
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ake agresivne spravanie??? V ktorom zapase sa spraval argesivne typu Bertuzzi a spol, tj. fauly laktom na hlavu a podobne??? V ktorom zapase vyvolaval sarvatky a nazbieral par trestnych minut???
-
guess.whoo
Redeemer
ty uz sem nepis lebo mi z teba stupa cukorDatsyuk13 napísal:podla jeho spravania... agresivne hebedo.. to je tak vsetko
Datsyuk13 napísal:podla jeho spravania... agresivne hebedo.. to je tak vsetko
boze bertuzzi je lepsi utocnik jak chara obranca... chara je nemotorne hebedo a nedokaze ubranit technickych hracovhojko napísal:Ake agresivne spravanie??? V ktorom zapase sa spraval argesivne typu Bertuzzi a spol, tj. fauly laktom na hlavu a podobne??? V ktorom zapase vyvolaval sarvatky a nazbieral par trestnych minut???
tu je agresivny
begbeee: haha ty vtipalek...
Datsyuk13 si kvalitne mimo, kazdy zapas Bruins pozeram ak mi to moj cas dovoli, a este som nevidel zapas, v ktorom by Chara bez ziadnej priciny napadol. To, ze niekoho prispendli na mantinel je len jeho praca, v ktorej podla mna nema konkurenciu. a to ze nema nie je na mieste kedze ovlada 7 jazykov + ma VS ukoncenu, co sa tebe asi stat nemoze.
// ked sem davas video a nevies o co ide tak nepis, po tom ako hrac canadiens dal gol udrel nechtiac charu odzadu, tak sa mu siel pomstit, klasicka vec v NHL, mal by si viacej citat vyjadrenia hracov po zapase, ale kedze asi anglicky vela nevies tak potom vznika situacia ako toto, ze sem hodis video a nevies vobec o co slo
// ovlada, Slovensky, Cesky, Polsky, Rusky, Svedsky, Nemecky a samozrejme Anglicky, jeden cas to boolo v jeho bio zlozke na NHL
K tvojim slovam len tolko :
// ked sem davas video a nevies o co ide tak nepis, po tom ako hrac canadiens dal gol udrel nechtiac charu odzadu, tak sa mu siel pomstit, klasicka vec v NHL, mal by si viacej citat vyjadrenia hracov po zapase, ale kedze asi anglicky vela nevies tak potom vznika situacia ako toto, ze sem hodis video a nevies vobec o co slo
// ovlada, Slovensky, Cesky, Polsky, Rusky, Svedsky, Nemecky a samozrejme Anglicky, jeden cas to boolo v jeho bio zlozke na NHL
K tvojim slovam len tolko :
neovlada 7 jazykov ale nevadi..
-
hojko
Site Admin
Datsyuk13: Napadnutie po streleni golu, kde bol agresivny, vsak to nevyprovokoval, hmm???
POdla mna chara ma zasluzeby hatrick
-
mirak2
Hardcore addict
si s nim rozpraval, ze vies? keby do mna po vitaznom gole takto strcil niekto tebe podobny, tak sa dvakrat nepytam, ze co ma za problem, rovno bijem...a chara je osobnost (na rozdiel od tvojho naslunda s bertuzzimDatsyuk13 napísal:neovlada 7 jazykov ale nevadi..
a to aky dobry bol bertuzzi utocnik (vraj lepsi utocnik ako chara obranca), no neviem koho dali na waiver listinu a vypovedali zmluvu, lebo nehral adekvatne platu (07/08 Ducks) a bol nahraditelny lacnejsimi, mladsimi a rychlejsimi
uvidime co bude z Charu za 3 roky... a chara svedsky nerozprava cestinu neberem do uvahy jedine anglicky vie.. polsky vie asi jak ja nemecky... takze skoro nic.. a rusky vie aj retard ktory sa narodil pred 85 rokom...mirak2 napísal: si s nim rozpraval, ze vies? keby do mna po vitaznom gole takto strcil niekto tebe podobny, tak sa dvakrat nepytam, ze co ma za problem, rovno bijem...a chara je osobnost (na rozdiel od tvojho naslunda s bertuzzim) do ktorej sa neskace a ked sa do nej skoci tak si to vyriesi sam...
a to aky dobry bol bertuzzi utocnik (vraj lepsi utocnik ako chara obranca), no neviem koho dali na waiver listinu a vypovedali zmluvu, lebo nehral adekvatne platu (07/08 Ducks) a bol nahraditelny lacnejsimi, mladsimi a rychlejsimi
dwarf: naco sa tu hras? viem anglicky 100 krat lepsie nez ty..
obvious troll is obvious...
-
guess.whoo
Redeemer
ale uz teraz naozaj Datsyuk13. musim ti otvorene povedat, ze si trapny. Begbeee vie o nhl viac ako ty po slovensky. a dovolim si tvrdit, ze o nhl a ich hracoch vie viac ako ty minimalne 70% uzivatelov tohto topicu.
Chara je jednym z najuznavanejsich obrancov v NHL prave preto, ze na jeho postavu sa bije, len ked je to naozaj nevyhnutne. A narozdiel od Bertuzziho a Naslunda je obrovskym adeptom stat sa celom Siene Slavy NHL.
Chara je jednym z najuznavanejsich obrancov v NHL prave preto, ze na jeho postavu sa bije, len ked je to naozaj nevyhnutne. A narozdiel od Bertuzziho a Naslunda je obrovskym adeptom stat sa celom Siene Slavy NHL.
Bertuzzi príde každému fanušikovi Colorada (za ktorého sa považujem aj ja) na um len vtedy ak si spomenie na jeho likvidačný zákrok na Stevea Moora....Ten hajzel mal sedieť v base, dodnes mam pred očami tú situáciu, v ktorej nemožno nehovoriť o úmysle zraniť hráča. Týmto zákrokom zmaril jeden hokejový život, pretože Moore už nikdy nebude môcť hrať NHL !
Chara je ma sien slavy uz teraz istu (troska sa polemizuje, ze by mal pridat este jedno dobre playoff - Norris alebo all/star vyber by neublizili, ale nic z toho uz pravdepodobne nie je potrebne). Ak sa na to pozrieme tak, ze Bondra je kanadskymi mediami a fanusikmi povazovany za prinajlepsom borderline (vacsinou sa zhodnu v tom, ze by mal zostat mimo) tak je to pre Charu vynikajuca vizitka.
Plus Chara bude spolu s Lidstromom, Prongerom a Niedermayerom medzi stvoricou obrancov, ktori budu definovat obrancov prave skoncenej dekady, podobne ako Leetch, Bourque, Chelios alebo McInnis definovali obrancov 90-tych rokov.
PS: Tento post uz neberte ako reakciu na Datsyuka13, snazim sa posunut debatu dalej
Plus Chara bude spolu s Lidstromom, Prongerom a Niedermayerom medzi stvoricou obrancov, ktori budu definovat obrancov prave skoncenej dekady, podobne ako Leetch, Bourque, Chelios alebo McInnis definovali obrancov 90-tych rokov.
PS: Tento post uz neberte ako reakciu na Datsyuka13, snazim sa posunut debatu dalej
-
mirak2
Hardcore addict
naco sa ty tu hras mi povedz, namyslene je*** decko
ale fanusik kazdeho ineho klubu to vidi takto: "moore sa pokusil zranit naslunda...dobre ze dostal..."J.O.S.E napísal:Bertuzzi príde každému fanušikovi Colorada (za ktorého sa považujem aj ja) na um len vtedy ak si spomenie na jeho likvidačný zákrok na Stevea Moora....Ten hajzel mal sedieť v base, dodnes mam pred očami tú situáciu, v ktorej nemožno nehovoriť o úmysle zraniť hráča. Týmto zákrokom zmaril jeden hokejový život, pretože Moore už nikdy nebude môcť hrať NHL !
-
mirak2
Hardcore addict
nie, kazdy rozumny fanusik by ho najradsej videl niekolkokrat porazeneho vo ferovom pastnom suboji 1on1 az dokym by nebol posraty, ale utocit od chrbta je spinavost najhrubsieho zrna
Ved bertuzzi sa chcel byt.. len moore posrato utekal... tak to vyriesil stručne..mirak2 napísal:nie, kazdy rozumny fanusik by ho najradsej videl niekolkokrat porazeneho vo ferovom pastnom suboji 1on1 az dokym by nebol posraty, ale utocit od chrbta je spinavost najhrubsieho zrna