Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa hughito »

Potom sem Korag hoď tú výslednú SOČ-ku, nech sa nám rozšíria obzory.
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Korag »

seth82 napísal: Korag: tuším si písal, že máš problémy s Angličtinou, prečítal si si tú Wiki? A prečítal si si aj ten druhý odkaz, ktorý som poslal o štúdii znakov na dolárovej bankovke? Asi nie, ale predsa len dookola melieš iba niečo o Wiki. PYramída sa píše s Y. Dôkazy si ty žiadne neposlal. Čo je to odbacat? Čo je to polazat? Ty, Korag, 17-ročný skúsený znalec celosvetových konšpiračných teórií mi ideš odporúčať, že ako mám diskutovať s užívateľmi, s ktorými tu diskutujem už veeeeľmi dlhú dobu. Máš ešte nejaké múdrosti, ktorými by som sa ja, prostý to človiečik, vedel osvietiť?
Na celý tvoj vysokoškolský monológ nemá zmysel reagovať, lebo to s tvojej strany vypadá tak že čím viac píšeš, tým menej tvoje básnické vety dávajú zmysel...

Tak k tomuto: tú tvoju wiki som si prečítal, inak by som asi na to nereagoval, ten druhý odkaz podľa teba vysvetľuje všetko však? to sú len oficiálne tvrdenia na jednodolárovku...daj mi dôkaz že to je pravda...pretože ak tú bankovku budeš rozoberať zo slobodomurárskej verzie tak tam ti tiež každý dôkaz bude dávať zmysel...takže je to len 1 tvrdenie proti druhému tvrdeniu...ak to považuješ za 100% dokázanú protireakciu a je to jediné na čo si sa zmohol dať sem nejakú stránku vysvetľujúcu rozbor jednodolárovky tak si úplne mimo toho čo som ja od teba očakával...
No a ďalej už reaguješ po starom t.j. gramatika tú si musel spomenúť v 20 príspevkoch po sebe, kvôli tebe som začal písať s diakritikou,lebo si prvý človek čo bez mäkčeňov a dĺžňov nepochopil nejaké slovo...a to tak už píšem 7 rokov a nikto s tým problém nemal - ďalšie OT s tvojej strany ako to už máš vo zvyku...A ďalšia klasika: spomenieš môj vek a tvoju nadradenosť lebo ty študuješ v GB a my sa tu všetci z toho máme posrať, následne o pár komentov dole reaguješ že sa vôbec nad nikým nenadraďuješ...to už je demencia maximálneho stupňa že vysokoškolák nevie čo sám napísal....
P.S. ty riešiš mäkké I na pyramíde pritom keď píšeš s diakritikou tak ti to chyby nájde samé takže ty tu môžeš písať o gramatike keď ti to PC sám opravuje však?
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2011, 23:24)
hughito napísal:Potom sem Korag hoď tú výslednú SOČ-ku, nech sa nám rozšíria obzory.
tvoje prianie je mi rozkazom :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Korag: o akej vysokej škole tu zasa melieš? Nepísal som ti niečo o tom, že je jedno akú školu máš? Ty si ale iba ako ovečka, ktorá naslúcha svojim kolegom, ktorí sa ma to snažili potopiť s tým, čo tu iba po nich opakuješ. Ty si ako tú wiki prečítal? Veď si nedávno tvrdil, že tvoja Angličtina nie je nič moc. A to ani nehovoriac o odkaze, ktorý som poslal v tom istom príspevku. Daj mi dôkaz, že ta dolárovka potvrdzuje nadvládu Slobodomurárov nad svetom. Ktorý krát ťa o to žiadam? Už ani nepočítam. Ja som chápal tvoje slová, neviem, odkiaľ berieš bullshit, že som ich nechápal, respektíve istotne som nenarážal na tvoju diakritiku, alebo hádam áno? Zasa sa ti sníva? Ja som narážal na tvoju gramatiku. Už viem, že nevieš rozdiel medzi gramatikou a štylistikou, teraz viem, že aj pojem diakritika je pre teba neznámy a máš v ňom hokej. Písal som niekde, že sa máš z môjho veku potentovať? Písal som niekde, že sa máte potentovať, že študujem v GB? Ináč, mne PC chyby síce môže samo opravovať (hoci neviem, či také PC už vynašli), ale tvrdky a také pecky, ktoré ty publikuješ, neopraví ani BlueStorm od IBM. Si trápny, už v tak mladom veku sa približuješ tvojim vzorom tu na fóre a ide ti to celkom dobre. Gratulujem. Nie že sa odfaklíš, veď ty neovládaš svoj osud a ani nič, čo sa deje okolo...
hughito
Redeemer
Redeemer

to sú len oficiálne tvrdenia na jednodolárovku...daj mi dôkaz že to je pravda...pretože ak tú bankovku budeš rozoberať zo slobodomurárskej verzie tak tam ti tiež každý dôkaz bude dávať zmysel...takže je to len 1 tvrdenie proti druhému tvrdeniu
Heh, zaujímavý spôsob argumentácie. Najprv ste sem nahádzali plno nezmyslov, znakov a očí a keď sme vám to roztrhali ako mokré katolícke noviny, tak si najprv prišiel s verziou, že ide o dvojzmysly a teraz píšeš, že je to oficiálna verzia (klamlivá) a my máme dokázať, že je to pravda. Vskutku interesantné.

To ako keby si po nás žiadal aby sme dokázali, že Američania boli na Mesiaci aj potom, čo by sme ti predložili len "oficiálne" fakty. :smt059

Oko, 1776, 13, in god we trust...všetko toto má historicky jasnú súvislosť a je to zaznamenané dobovými menami a činmi.

Takisto ste stále nevysvetlili, čo by tým Ilumináti akože mali sledovať (či Slobodomurári?) ? Takisto ste nevysvetlili, že ak by to tam naozaj presadili oni, ako to dokazuje ich svetovládu ? Takisto ste nevysvetlili, ako to vlastne je, lebo ty tu splietaš o Iluminátoch, ale Oko je slobodomurársky (aj!) symbol ?! Takisto ste nevysvetlili vaše faux pas s latinským prekladom nápisu pod pyramídou, ako to teda je ? Takisto ste stále nevysvetlili, kto nám to vlastne vládne ? Židia, Slobodomurári alebo Ilumináti ?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nevládne nam nikto. Je to zložité. Ale na pochopenie zložitosti musíš prečítať všetky tie zdroje a knihy. A keby si ich prečítal a tvrdil niečo opačné, tak si im nepochopil a si súčasťou plánu jednej zo skupín. Však všetci vieme, že o čo tu ide....
Korag
Professional
Professional

seth82 napísal:Korag: o akej vysokej škole tu zasa melieš? Nepísal som ti niečo o tom, že je jedno akú školu máš? Ty si ale iba ako ovečka, ktorá naslúcha svojim kolegom, ktorí sa ma to snažili potopiť s tým, čo tu iba po nich opakuješ. Ty si ako tú wiki prečítal? Veď si nedávno tvrdil, že tvoja Angličtina nie je nič moc. A to ani nehovoriac o odkaze, ktorý som poslal v tom istom príspevku. Daj mi dôkaz, že ta dolárovka potvrdzuje nadvládu Slobodomurárov nad svetom. Ktorý krát ťa o to žiadam? Už ani nepočítam. Ja som chápal tvoje slová, neviem, odkiaľ berieš bullshit, že som ich nechápal, respektíve istotne som nenarážal na tvoju diakritiku, alebo hádam áno? Zasa sa ti sníva? Ja som narážal na tvoju gramatiku. Už viem, že nevieš rozdiel medzi gramatikou a štylistikou, teraz viem, že aj pojem diakritika je pre teba neznámy a máš v ňom hokej. Písal som niekde, že sa máš z môjho veku potentovať? Písal som niekde, že sa máte potentovať, že študujem v GB? Ináč, mne PC chyby síce môže samo opravovať (hoci neviem, či také PC už vynašli), ale tvrdky a také pecky, ktoré ty publikuješ, neopraví ani BlueStorm od IBM. Si trápny, už v tak mladom veku sa približuješ tvojim vzorom tu na fóre a ide ti to celkom dobre. Gratulujem. Nie že sa odfaklíš, veď ty neovládaš svoj osud a ani nič, čo sa deje okolo...
O akej výške to melem? V každom druhom príspevku to nepriamo potvrdzuješ:Či už mi to stále pripomínaš mojim vekom alebo gramatikou aká je zlá, je vidieť aký si typický študentský typ keď si na takéto veci potrpíš v takejto téme a duplicitne to stále opakuješ.Tak sa tu nerob aké si neviniatko keď ti to tu niekto pripomenie(nezabudni sa čudovať o čom píšem)...Tak blbý som z ANJ neni aby som si tú wiki nevedel preložiť takže až tak to necháp. A zas sa opakujeme stále dookola ako to máš vo zvyku. Dôkazy,alebo aspoň možné dôkazy som sem dal a napísal si znova to isté:dôkazy sú to není, inak si sa k tomu nevyjadril a jedine ako si sa obhajoval bola wiki a anglický rozbor jednodolárovky.Takže sa stále nevyhýbaj tomu čo som sem dal a reaguj priamo nato.
Čo je to odbacat? Čo je to polazat?
áno tu som reagoval na toto. Kde tu vidíš gramatické chyby? Jediné čo tam nevidím su mäkčene a dĺžne.čo je na tom gramaticky nesprávne:odbáčať,polážať...alebo si tomu nepochopil bez diakritiky? tak to máš potom divné porozumenie, pretože sa mi to ešte nestalo.
Oprauje všetko, myslel som tým že ti zle gramaticky napísané slovo sa ti podčiarkne, či zas hľadáš úplne iný zmysel ako máš? A nakoniec už po x-tý krát spomenieš bežnú rutinu môj nízky vek a potom sa tu sťažuješ aké si ty neviniatko, že kde narážam na to že si písal ako si vekovo nadradený: Tu to píšeš!:
Si trápny, už v tak mladom veku sa približuješ tvojim vzorom tu na fóre
o tom osude si trápny ty, tie tvoje básnické epilógy mi tiež už začínajú liezť na nervy.

//autoeditácia príspevku (18 Jan 2011, 10:51)
seth82 napísal:Nevládne nam nikto. Je to zložité. Ale na pochopenie zložitosti musíš prečítať všetky tie zdroje a knihy. A keby si ich prečítal a tvrdil niečo opačné, tak si im nepochopil a si súčasťou plánu jednej zo skupín. Však všetci vieme, že o čo tu ide....
áno presne tak je to zložité a ty tu stále chceš aby sme ti to zhrnuli dôkazy ako nejaký obsah z nejakého fantasy románu...a navyše ty máš prečítané a naštudované tak veľké hovno tak sa moc neozývaj ako najväčší znalec

//autoeditácia príspevku (18 Jan 2011, 11:01)
hughito napísal:Heh, zaujímavý spôsob argumentácie. Najprv ste sem nahádzali plno nezmyslov, znakov a očí a keď sme vám to roztrhali ako mokré katolícke noviny, tak si najprv prišiel s verziou, že ide o dvojzmysly a teraz píšeš, že je to oficiálna verzia (klamlivá) a my máme dokázať, že je to pravda. Vskutku interesantné.

To ako keby si po nás žiadal aby sme dokázali, že Američania boli na Mesiaci aj potom, čo by sme ti predložili len "oficiálne" fakty. :smt059

Oko, 1776, 13, in god we trust...všetko toto má historicky jasnú súvislosť a je to zaznamenané dobovými menami a činmi.

Takisto ste stále nevysvetlili, čo by tým Ilumináti akože mali sledovať (či Slobodomurári?) ? Takisto ste nevysvetlili, že ak by to tam naozaj presadili oni, ako to dokazuje ich svetovládu ? Takisto ste nevysvetlili, ako to vlastne je, lebo ty tu splietaš o Iluminátoch, ale Oko je slobodomurársky (aj!) symbol ?! Takisto ste nevysvetlili vaše faux pas s latinským prekladom nápisu pod pyramídou, ako to teda je ? Takisto ste stále nevysvetlili, kto nám to vlastne vládne ? Židia, Slobodomurári alebo Ilumináti ?
Ako som povedal ty vidíš len jednu cestu a to oficiálnu. A to že skoro všetci zakladatelia Ameriky vrátane Washingtona boli slobodomurári na to vôbec neprihliadaš. Podľa teba je to jasne overený fakt keď slobodomurár založí štát a napíše sa na hlavnú bankovku ten istý rok keď boli založení slobodomurári - nad týmto si sa logicky nezamyslel? žerieš len oficiálne tvrdenia a tým to u teba hasne? Asi hej však menej starostí pre teba
A položiť v dnešnej dobe po tom všetkom otázku aký je vlastne rozdiel medzi slobodomurármi a iluminátmi, nehnevaj sa ale ty si tu v tom prípade posledný čo sa tu môže so mnou o takýchto vecia hádať. A jediné čo ste mi aspoň sčasti vyvrátili je rok 1776, pritom som sem dal ďalšie fakty.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Tak v roku 1776 boli založení Ilumináti alebo Slobodomurári? A mne stačila jedna jednoduchá veta na vyvrátenie tvojho jedného "dôkazu".Myslíš že by to bolo pri ostatných iné? Veľmi sa smejem na tom ako triedite ľudí ako za socializmu / komunizmu.Na jednej strane ste vy "informovaní" a na druhej my "zaslepení".
hughito
Redeemer
Redeemer

korag:
A to že skoro všetci zakladatelia Ameriky vrátane Washingtona boli slobodomurári
Dokázať poprosím.

A k tomu zbytku: áno, ja žeriem oficiálnu líniu. V tomto ani žiadna oficiálna línia nie je, tu sú historické fakty na jednej strane (našej) a vykonštruované nezmysly na strane druhej (vašej).

Čo sa týka takýchto vecí, tak budem hľadať odpovede u vedcov (historikov) - erudovaných ľudí, a nie z pochybných konšpiračných zdrojov.

Odbáčať je spisovne (raj keď sa skôr používa odbočovať), ale polážať ? :lol: Také slovo nielenže nie je spisovné, ale ani neexistuje.
A položiť v dnešnej dobe po tom všetkom otázku aký je vlastne rozdiel medzi slobodomurármi a iluminátmi
Ja sa pýtam preto, lebo vy spomínate raz jedných, raz druhých, potom zas Židov...vy ani sami už neviete.
A jediné čo ste mi aspoň sčasti vyvrátili je rok 1776, pritom som sem dal ďalšie fakty.
Vyvrátili sme všetky vaše nezmysly okolo bankovky. Iné "fakty" som nezaregistroval.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Korag: pripomínaním tvojho veku ti pripomínam moju výšku? To je už aká dedukcia? Mám ti pripomenúť, čo som napísal o tom, či má niekto vysokú školu alebo nie? Prepáč, ale tvoj vek je dôležitý, nevieš ešte základné veci reálneho sveta, nie ešte aby si do detailov poznal tajné plány na nadvládu nad svetom a podobné sprostosti. Tvoja neschopnosť aplikovať gramatické pravidlá pri písaní dokazuje iba tvoju inteligenciu. Namiesto čítania hovadín by si si mal radšej prezerať pravidlá pravopisu. Ja nebudem reagovať na nič, pretože si sem nedal dôkazy - opakujem sa? Áno, pretože je to vždy aktuálne. To, že nemám na čo reagovať, je iba tvoja chyba.

Slová odbacat a polazat som ja v pravopisnom slovníku nenašiel a ja som ich v živote nepočul. Ja som niekde písal, že som neviniatko? Zasa sa ti niečo zazdalo?

Ak ti leziem na nervy, tak tu nediskutuj, máš predsa na výber. Ako vieš, že mám naštudované veľké h0vno? Poznáš ma? Tak netrep.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

seth82 napísal:Nevládne nam nikto. Je to zložité. Ale na pochopenie zložitosti musíš prečítať všetky tie zdroje a knihy. A keby si ich prečítal a tvrdil niečo opačné, tak si im nepochopil a si súčasťou plánu jednej zo skupín. Však všetci vieme, že o čo tu ide....
vladnu nam politici
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

seth82 napísal:Ano, flejmy ma bavia
Tymto si sa totalne diskvalifikoval. Predmetom temy su slobodomurari iluminati nwo, nie seth86, jeho životne uspechy, čo kde napisal, čo kde nenapisal, čo si o kom mysli, nemysli, na čo ma čas, na čo nema atd.O vecnu diskusiu ti vôbec nejde. keby som bol moderator a nejaky uživateľ by sa priznal, že ho flejmy bavia a pravidelne by znehodnocoval temy malichernymi OT hadkami, začal by som minimalne uvažovať o tom, ako takehoto uživateľa uzemniť a navrhnuť mu, aby si svoje problemy a komplexy riešil cez SS a nie cez temu

No, ale aby som nebol OT, ako tradične keď sa do temy zapoji Seth 86
tiež stoji za pozornosť, že illuminati vznikli v tom istom roku, ako USA-ich centrum, vyhlasilo nezavislosť.
Ono je to tak, vždy budu upozorňovať na dvojznačnosti a na ktore sa pred širokou verejnosťou dokažu vyhovarať a nič netušiace masy im na to radi skočia . človek, ktory naozaj hlada pravdu, minimalne nad tym začne uvažovať – a hlavne nad realnou politikou tejto medzinarodnej – veľmi silnej mašinérie. A naozaj poprosim, aby sem prispievali uživatelia, ktorym ide o diskusiu nie o detinske trapne posty – si slaby ako pigi čaj, umieraš v posmrtnych krčoch a podobne.
Niekto sa rozhodne riadiť „oficialnou verziou“, - čo mi povedia, to bude, bez rozmyšlania a pochybnosti to prijmem ako skutočnosť. S takymi ludmi potom ťažko rozoberať nejaku temu na urovni – jedine, čo z toho môže vzniknuť je nudny flamewar a vzajomne osočovanie, ale o vymene zaujimavych info sa neda hovoriť

// mimochodom seth86 - aj mne lezieš na nervy, nevenuješ sa teme, ale sam sebe a svojim provokaciam, to si rieš cez ss
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ak by naozaj mali byt slobodomurari taki nebezpecni preco by sa potom ukazovali na verejnosti a dovolili aby sa o nich pisalo?napr tento pohreb na ktotom sa nechali aj vyfotit http://www.cas.sk/clanok/180967/pohreb- ... akvou.html :idea:
hughito
Redeemer
Redeemer

Niekto sa rozhodne riadiť „oficialnou verziou“, - čo mi povedia, to bude, bez rozmyšlania a pochybnosti to prijmem ako skutočnosť.
:lol:

A ty si sa ako rozhodol ? Bez rozmýšľania a pochybností prijmeš všetko, čo nie je "oficiálne".
tehla

Podla seba sudim teba čo? Predsav si, že su aj ludia, čo nad tym rozmyšlaju a nekriticky neprimaju každy nezmysel ako ty. Prekvapko?

Son - goku - dosť blbe otazky davaš. Prečo by sa nemali slobodomurari objavovať na verejnosti?
Korag
Professional
Professional

seth82 napísal:Korag: pripomínaním tvojho veku ti pripomínam moju výšku? To je už aká dedukcia? Mám ti pripomenúť, čo som napísal o tom, či má niekto vysokú školu alebo nie? Prepáč, ale tvoj vek je dôležitý, nevieš ešte základné veci reálneho sveta, nie ešte aby si do detailov poznal tajné plány na nadvládu nad svetom a podobné sprostosti. Tvoja neschopnosť aplikovať gramatické pravidlá pri písaní dokazuje iba tvoju inteligenciu. Namiesto čítania hovadín by si si mal radšej prezerať pravidlá pravopisu. Ja nebudem reagovať na nič, pretože si sem nedal dôkazy - opakujem sa? Áno, pretože je to vždy aktuálne. To, že nemám na čo reagovať, je iba tvoja chyba.

Slová odbacat a polazat som ja v pravopisnom slovníku nenašiel a ja som ich v živote nepočul. Ja som niekde písal, že som neviniatko? Zasa sa ti niečo zazdalo?

Ak ti leziem na nervy, tak tu nediskutuj, máš predsa na výber. Ako vieš, že mám naštudované veľké h0vno? Poznáš ma? Tak netrep.
to nie je ziadna dedukcia, ale fakt. Takze kebyze mam povedzme o par rokov viac ako ty tak pochopim lepsie ''zakladne veci realneho sveta''...to je tvoj nazor,ked si ty mal tolko co ja tak si mal mozno inde rozum nez teraz, ale preco by to mal mat kazdy clovek na svete? zato ze si to mal ty? si ty priamym dokazom? ale zahram sa na tvoju oblubenu vetu: ''Daj mi na toto dokazy...inak pre tvoju zaujimavost boli a su vela ludi ktori v rannom veku dokazali niekedy ovela viac ako clovek v priemernom veku(Einstein,Mozart,Beethowen...) ale v pohode ked tu stale rozvijas OT mozeme sa aj o tom bavit, aspon vidim tvoj zaujem o skutocnu diskusiu ktora by sa tu mala rozoberat...
No a k tvojej jednej veticke na to ze som tu dal nic: pozri si konkretne tento prispevok, a zareaguj mi na vsetko co som tam dal, pretoze to nic som sem kopiroval a hadzal odkazy, pripomeniem ti moj prispevok, ked si taky darebny sa o 3 stranky pozriet spat: http://www.hojko.com/post1568683.html#p1568683

Slova odbacat a polazat su v mojom nareci v ktorom som vyrastal...ja nepisem do nejakeho zivotopisu alebo ziadosti o pracu...kazdy by to pochopil okrem teba, dalsia tvoja stupidna reakcia aby si bol este viac OT...ale ak napisal tehla tebe tu tusim fakt nejde o normalnu diskusiu a stale si melies o dokazoch vykonstruovanych v tvojej hlave...ja sem nic hadzat nebudem pokial ty nebudes reagovat na to ''nic'' co som sem dal...a inak tu mas 80 stran rozobratych kde mas 1000 dokazov od uzivatelov ktory sa v tom vyzivaju tak preco nereagujes na to? je to forum a diskutuje sa tu o teme ako o jednom celku tak preco by som sa duplicitne vracal k tomu co tu uz raz uzivatelia pisali...To je okrem tvojho OT dalsie porusovanie pravidiel fora
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

"Predsav si, že su aj ludia, čo nad tym rozmyšlaju a nekriticky neprimaju každy nezmysel ako ty. Prekvapko?"

Myslim si, ze toto si velmi pekne napisal. Cudne ze to vyslo z "ust" niekoho, kto patri k tym co nekriticky prijimaju kazdy nezmysel.
Korag
Professional
Professional

Waldo napísal:"Predsav si, že su aj ludia, čo nad tym rozmyšlaju a nekriticky neprimaju každy nezmysel ako ty. Prekvapko?"

Myslim si, ze toto si velmi pekne napisal. Presne to sedi na Vas co nekriticky prijimaju kazdy nezmysel.
Keby ste nad tym rozmyslali a neverili kazdemu historickemu faktu, ktory samozrejme podla teba musi byt vzdy pravdivy, tak by ste sa zamysleli racionalne aj nad tym ze tam nieco nesedi a zistili by ste si preco. Dam ti priklad za vsetky zo stredoveku:
Oficialne tvrdenie vtedy bolo ze proti cirkvy sa staviali kaciri a carodejnice, ktori a ktore boli hnusni pohania a bolo to treba vysetrit a tak sa upalili vsetci. Ja naivne verim ze mali pravdu a upalovali skutocnych vinnikov. Alebo ked sa papez chcel zbavit templarov tak ze ich obvinil z uctievaniu Bafhometa a do jedneho ich vypalil - aj tomuto verim a vobec sa tym nezaoberam...Toto ber z pohladu ze si v stredovekom obdobi nie v dnesnej dobe... A boli nejake vzbury proti tomu? zabranilo sa tomu? nie pretoze vsetko ovladala cirkev a kto by odporoval aj ten by bol upaleny... Takze vas argument ze zeriete len oficialne fakty ktore musia byt vzdy len pravdive je vyplod vasej jednostrannej mysle a o objektivnosti sa tu uz absolutne neda hovorit
tehla

Waldo napísal: Myslim si, ze toto si velmi pekne napisal. Cudne ze to vyslo z "ust" niekoho, kto patri k tym co nekriticky prijimaju kazdy nezmysel.
Vôbec mi neni čudne, že to vyšlo z ust niekoho, kto sa uspokoji z oficialnou verziou určenou pre masy, a ani trochu sa nesnaži pozrieť za oponu.Odkial si prišiel na to, že nekriticky primam "každy nezmysel"?
Korag
Professional
Professional

tehla napísal:
Vôbec mi neni čudne, že to vyšlo z ust niekoho, kto sa uspokoji z oficialnou verziou určenou pre masy, a ani trochu sa nesnaži pozrieť za oponu. Odkial si prišiel na to, že nekriticky primam "každy nezmysel"?
presne tak v skratke co som napisal ja :)
hughito
Redeemer
Redeemer

tehla:
Podla seba sudim teba čo? Predsav si, že su aj ludia, čo nad tym rozmyšlaju a nekriticky neprimaju každy nezmysel ako ty. Prekvapko?
Aha, a ako nad tým rozmýšlate ? A mne nikto nič nevnucuje, žiadne oficiálne "pravdy". Vy ste tu začali tvrdiť niečo o symboloch, tak som si o tom niečo prečítal, zistil a je mi to úplne jasné. Nič okrem vašich fantasmagórií nenasvedčuje o opaku.

Stále neviem odkiaľ beriete dojem (mylný), že váš výklad je ten pravdivý a náš nepravdivý.
Napísať odpoveď