router Vigor2700VGST
router Vigor2700VGST
ahojte mam uz niekolko dni problem s routerom Vigor2700VGST je to router dodavany bezne k internetu magio ale ja som ho dostal k inemu T-mobile internetu mam vsak problem pokial tento router vlastnite tak urcite viete ze ma niekolko svetielok premna su podstatne adsl2+ ACT LAN .
moj problem je taký ze je modem ulne zblbnuty aj ked do neho nezapojim adsl kabel adsl kontrolka stale svieti na orandzovo co sa podla 150 strankoveho manualnu ani nedá nereaguje na restarty 1. ani 2. typu pokial ho chcem uz aspon pripojit k pocitacu tak zasvieti LAN pocitac zacne identifikovat ale nakoniec sa lan prerusi a modem obnovy LAN prehladavanie bol by som velmi rad ak by dakto pomohol .
sceen
moj problem je taký ze je modem ulne zblbnuty aj ked do neho nezapojim adsl kabel adsl kontrolka stale svieti na orandzovo co sa podla 150 strankoveho manualnu ani nedá nereaguje na restarty 1. ani 2. typu pokial ho chcem uz aspon pripojit k pocitacu tak zasvieti LAN pocitac zacne identifikovat ale nakoniec sa lan prerusi a modem obnovy LAN prehladavanie bol by som velmi rad ak by dakto pomohol .
sceen
Re: router Vigor2700VGST
Skús reštart na tovarenské nastavenie. Ak to bude robiť choď to dať vymeniť.
myslis restart : vypnut router drzat reset zapnut router pockat 10 sec pustit reset? ak ano ten som uz skusal a nepomohlo
nie reset routra sa robi ked je zapnuty, pri zapnutom stave podrzis reset a ked prebliknu diody alebo zhasnu pustis tlacitko reset
ano mas sice pravdu ale to je lokalne znami reset no tento router ma 2 typy resetu dokonca aj viac
1. zapnes drzis reset az kym nebliká ACT pustis
2. ten co som pisal uz skor
3. vypnes 10 sec pockas a zapnes
1. zapnes drzis reset az kym nebliká ACT pustis
2. ten co som pisal uz skor
3. vypnes 10 sec pockas a zapnes
Ospravedlňujem sa. Nie reštart, ale reset. Ale keď si to už spravil tak byť tebou idem za nimi.
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som riešil tento problem tak isto ... dostal sm k magiu tento router.... robilo presne to iste... povedali mi že je v poriadku... mal som doma od nich na vymenu dalsi router ineho typu a stale to robilo .. nakoniec sa zistilo to že som mal blokované porty na pripojenia internetu u nich na centrale v ba
skus zavolať do t-centra a nahlasiť svoj problem
možno ti budu vedieť poradiť ...
ok takze tuto temu mozete dat lock kupil som si novy modem 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
toto nieje reset, toto sa používa na FLASH routra a preto si asi dodrbkal Firmwarehekerik napísal:myslis restart : vypnut router drzat reset zapnut router pockat 10 sec pustit reset? ak ano ten som uz skusal a nepomohlo
takze moja sprava
router je roztopeny
xD