pomoc s mp3 prehravacom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tsssss
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

pomoc s mp3 prehravacom

Príspevok od používateľa tsssss »

Kupil som synovi novu "mp3-ku". Znacka PHILIPS. V obchode mi povedali, ze pojde aj na starsom PC. Je tu nejake CD-cko, ale na instalacne to nevyzera, ked ho otvorim, vyjdu mi len info o mp3 prehravaci. Prvy krat, ked som dal mp3 do PC, vyslo mi okno, daval som "next" az som sa dostal na mrtvy bod a neslo to dalej. tak som to zavrel, ze sa na to pozriem potom. Lenze uz viac mi ani nezobrazuje, ze tam mp3-ka je. Pritom sam prehravac vypisuje, ze je v PC pripojeny. PC je Win. 98 SE. Na obale je napisane, ze to tu ide, lenze opak je pravdou :( V obchode mi nechcu vratit peniaze, ani mp3 vymenit. Preto sa chcem spytat, ci neviete co sa deje a co mam robit? diky
propernex
Medium Star
Medium Star

Re: pomoc s mp3 prehravacom

Príspevok od používateľa propernex »

keďže máš WIN 98 pravdepodobne budeš potrebovať ovládač, skús otvoriť to CD či sa tam nenachádza nejaká inštalačka (driver), poprípade pohľadaj driver na nete podľa modelu MP3 prehrávača
tsssss
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: pomoc s mp3 prehravacom

Príspevok od používateľa tsssss »

Nic take som na CDcku, ani na nete nenasiel :( Hodinu som hladal a naslo mi to vsetko, len nie to, co (asi) potrebujem :( Prosim, ak by ste vedeli pomoct s tym driverom, tu je znacka Mp3: PHILIPS GoGear SA157 viac asi netreba... pomozte, pls :/
Napísať odpoveď