SE elm a Wifi
-
slovak indian
Novice
SE elm a Wifi
Dobry den
Prosim vas, mam problem s wifi na SE elm. Normalne si zapnem wifi, najde mi siet, prihlasim sa, napisem spravny WEP key a ukaze mi, ze som na tu siet pripojeny, ALE ked zapnem operu mini, tak mi tam vypise nejaky problem. Tak neviem co viac s tym mam urobit.
Dakujem
Prosim vas, mam problem s wifi na SE elm. Normalne si zapnem wifi, najde mi siet, prihlasim sa, napisem spravny WEP key a ukaze mi, ze som na tu siet pripojeny, ALE ked zapnem operu mini, tak mi tam vypise nejaky problem. Tak neviem co viac s tym mam urobit.
Dakujem
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: SE elm a Wifi
skusal si default prehliadac?
-
slovak indian
Novice
Myslis tu zemegulu co je v hlavnej ponuke?
Ano, aj to som skusal a aj tam mi vypisalo nejaku chybu v pripojeni, pricom WIFI pracuje spravne a na inych mobiloch bez problemov
Ano, aj to som skusal a aj tam mi vypisalo nejaku chybu v pripojeni, pricom WIFI pracuje spravne a na inych mobiloch bez problemov
-
luto
Darca
Skusil by som vypnut ochranu WEP Wifi na routery a vyskusat internet. Ale len kym to otestujes, lebo dobraci sa ti hned napoja na router
. Niektore fony maju problem sa pripojit na zabezpecenu siet, niekedy nevyziadaju heslo, inokedy aj vyziadaju, pripoja sa a internet nejde. Tiez mozes skusit internet v nejakej free wifi kaviarni, ci ti pojde. Ak nie skusit preflashovat SW, pripadne reklamacia. Internet cez Sim kartu ti ide ?
mne ho nechcelo napojit ked som mal WPA2 nastavene na WEP v pohode.. nemas nahodou mac filter zapnuty?
edit: ok oprava namatkovo som pozrel co mam nastavene v routri a je tam WPA2 tak asi potom na WEP nesiel uz si nepametam tak sa skus s tym v routri pohrat. a este mas aj predplateny net od operatora?
edit: ok oprava namatkovo som pozrel co mam nastavene v routri a je tam WPA2 tak asi potom na WEP nesiel uz si nepametam tak sa skus s tym v routri pohrat. a este mas aj predplateny net od operatora?
-
slovak indian
Novice
Na routri mam nastaveny WEP key , ktory som vpohode zadal pri prihlasovani do siete wifi na mobile. Ukazalo mi bezproblemov, ze connected , ale ked zapnem operu, alebo iny prehliadac, tak mi vypise, ze nie som pripojeny na internet, takze nechapem co sa deje
chod v mobile do nastavenia/pripojenia/nastavenia internetu/pripojit pomocou/moznosti/vytvorit nove/pripojenie PSD zadaj nazov a ulozit potom nastavenia/pripojenia/nastavenia internetu vyber vytvoreny profil ulozit a toto iste pre nastavnia pre prudy
mne to takto slo bez problemov
mne to takto slo bez problemov
-
Arkaz
Addict
podla mna sa len prehliadace snazia pripojit cez uprednostnene nastavenia to jest 3G/edge internet operatora. len zmenit treba prioritu wifiny na 1. a malo by to ist =)
-
slovak indian
Novice
xixo 22
a co mam napisat do nazvu a nazov APN? (ked som uz urobil vsetko podla tvojich instrukcii)
Arkaz
Ako mozem nastavit wifi ako uprednostnovane pripojenie?
a co mam napisat do nazvu a nazov APN? (ked som uz urobil vsetko podla tvojich instrukcii)
Arkaz
Ako mozem nastavit wifi ako uprednostnovane pripojenie?
nazov hocico napr wifi a nazov APN nechaj prazdny
-
slovak indian
Novice
to som aj presne skusil a nejde to
... ani opera ani prehliadac co je originalne v mobile ... takze uz neviem totalne co s tym dalej urobit
-
Arkaz
Addict
fuh no takto ako to nastavit z hlavy ti neviem povedat to treba vidiet :-/
ja mám tiež taký problém ... keď sa hociako prippojim na internet tak nikdy to nejde cez wifi aj ked na wifi som pripojeny ale v hornom rohu sa mi furt taka zemegula toci a koli tomu mi to asi strhava mi to potom peniaze u operatora za internet .... ako sa teda pripojim na internet cez wifi ? ?
R4D0813: skus to podla mojho navodu vyssie mne to tak ide aj ked nemam odskusane ci berie od operatoran ale nemalo by lebo zemegula sa mi netocila a v pohode som brazdil po nete
Arkaz: nastavil si to do obidvoch? aj nastavenia internetu aj nastavenia pre prudy? ako daleko si od routru pretoze wifi v elme je zevraj celkom slabe(podla recenzii osobne s tym nemam skusenost)
Arkaz: nastavil si to do obidvoch? aj nastavenia internetu aj nastavenia pre prudy? ako daleko si od routru pretoze wifi v elme je zevraj celkom slabe(podla recenzii osobne s tym nemam skusenost)
-
slovak indian
Novice
Skusil som ho hned vedla routru a stale to iste ... wifi vpohode pripoji, ale ked idem na internet, tak mi vypise, ze chyba komunikacie
mas v nastavenia pre prudy a nastavenia pre internet moznost povolit lokalne pripojenie na ano?
a skus vypnut setrenie energie v pripojenia/wi-fi/moznosti/rozsirene/setrenie energie
popripade napevno zadat udaje siete (zevraj DHCP dako blbne)..btw skusal si to aj na inom routri?
a skus vypnut setrenie energie v pripojenia/wi-fi/moznosti/rozsirene/setrenie energie
popripade napevno zadat udaje siete (zevraj DHCP dako blbne)..btw skusal si to aj na inom routri?
-
slovak indian
Novice
Obidve veci mam zapnute na Ano
Vypol som aj setrenie energie
a napisal som napevno udaje podla notebooku , ale pravdaze som zmenil IP adresu
Zatial som nemal moznost to vyskusat na inom routri, ale ked budem mat niekedy moznost urcite skusim ...
Ale uz sa to pomaly zlepsuje, lebo inokedy mi opera ihned napisala, ze You do not have working connection ... ale teraz zacala normalne testovat a az po dlhsom case mi to vypisalo
Vypol som aj setrenie energie
a napisal som napevno udaje podla notebooku , ale pravdaze som zmenil IP adresu
Zatial som nemal moznost to vyskusat na inom routri, ale ked budem mat niekedy moznost urcite skusim ...
Ale uz sa to pomaly zlepsuje, lebo inokedy mi opera ihned napisala, ze You do not have working connection ... ale teraz zacala normalne testovat a az po dlhsom case mi to vypisalo
no viac ti asi poradit neviem lebo co som cital po nete tak s tym ma vela ludi problemy a toto boli jedine riesenia co som na to nasiel takze uz len jedine odniest na reklamacku a skusit im vysvetlit co vsetko si skusal a ze to stale neide mozno ti tam skor poradia nez to odoslu
-
slovak indian
Novice
dakujem
Este skusim ist do nejakeho mobil centra, ci nahodou tam nebude vediet poradit a ked nie, tak uz len reklamacia ostane
Este skusim ist do nejakeho mobil centra, ci nahodou tam nebude vediet poradit a ked nie, tak uz len reklamacia ostane
Dobry den ja by som sa chcel opytat ci na SE Elm sa da pripojit na Facebook aplikaciu co je uz tam aj prostrednictvom WiFi a ak ano tak ako? Dakujem