LCD TV

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
rastikbart
Medium Star
Medium Star

LCD TV

Príspevok od používateľa rastikbart »

Zdravim , chcel by som poradit ktory z tychto lcd ma lepsi obraz LG alebo Philips? pozerat sa na nom bude 60% telka (digitv), 30% divx a 10% HD . vdaka

http://www.obchodny-dom.sk/televizor-lg ... a/z153261/

http://www.obchodny-dom.sk/televizor-ph ... a/z153705/
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: LCD TV

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Lepši obraz ma Philips. z LG mu konkuruju až vyššie modely LD650, LD750.
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

vdaka
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

107cm a DIGI? to nejde ku sebe tam sa neoplatí kúpiť viac ako 80cm tv obraz bude totalne ale totalne škaredY pspbne mam 107 samsung a mam skylink a tiež to niekedy nie je bohviečo osobne by som sa zbavil digi
Beast34
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Beast34 »

no ja mam plazmu Panasonic 106cm a mam zatial len digi.. a poviem Vam ze som cakal fakt ovela ovela horsi obraz ako tam je.. to v predajniach co clovek vidi je castokrat horsie ako digi na 106cm... vobec to nie je tak tragicke ako to tu niektori popisuju (ano videl som aj skylink, jasne ze je to fakt super ale digi na to aky je to shit je obraz velmi dobry - aj to zavisi od programu ktory sledujete) takze netreba zbytocne panikarit... sice ja som bol aspon pripraveny na to ze to bude tragedia takze som prekvapeny ze to nie je az tak hrozne
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Lenže plazma a LCD je veľky rozdiel. Plazma si dokaže podstatne lepšie poradiť s horšim signalom. Na LCD vidno každu nedkonalosť v signale. A že u Digi ich je dosť...
Beast34
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Beast34 »

aha, ja som uplne zabudol ze rec je o LCD.. tak pardon to je fakt ze je to podstatne horsie... ospravedlnujem sa, moja chyba
Pueblaa
Amateur
Amateur

LCD TV

Príspevok od používateľa Pueblaa »

Tiež by som sa do 107 cm nehrnul, obraz bude fakt zlý, bud 80 cm alebo magio, skylink
Známy si kúpil 127cm Samsung za 800 EUR a ked som videl ten obraz tak som sa začal smiať, kúpil magio a paradicka!
Napísať odpoveď