aku mailovu schranku?

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Filipito
Darca
Darca

Re: aku mailovu schranku?

Príspevok od používateľa Filipito »

ako tú radu chápem, napr mne každý objednávkový mail z ebayu končí v SPAMe.
Gmail mám možno pol roka, a žiadny problém, nikdy nepoužívam ich rozhranie ale Thunderbird.
btw to ti Gmail vypísal že správu úspešne odoslal a nedošla?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Presne ako vravíš. Správa úspešne odoslaná, no pritom to skončilo, nedoručilo nič. Viackrát sa mi ale stalo to, že mi správy nechodili. Bol som v izbe vedľa kamoša, poslal som mu mail, v momente prišiel, on mi odpovedal a nič... Snažil som sa prísť na to, kde je chyba, ale bezvýznamne, proste som prešiel inde a pohoda.
Používam Internet a maily už nejaký ten piatok, takže viem, že niečo sa ukladá do SPAM, takže radu chápem, len mi príde dosť OT, uznaj sám, že keď máš takýto problém tak pozrieš a pozisťuješ všetko, aby si dal veci do poriadku, zvlášť keď ti ide o robotu..ešte niekto nech mi napíše, že som mal pozrieť do zložky TRASH a facepalm jak vyšitý.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

"ako tú radu chápem, napr mne každý objednávkový mail z ebayu končí v SPAMe."
Vsak si nastav vo filtroch na dany email z ktoreho ti prichadzaju objednavkove maily z ebay, aby malo pravidlo "Never Send to spam" a mas po probleme..

Je to divne mr.. Riesil by som to podobne pravdepodobne..Kedze slovenske nehrozia a verim, ze google by mal v Pecku nejake moje supportformulare, ktore by som na ich stranke ohladne problemu napisal..
Filipito
Darca
Darca

mr_margera napísal:Presne ako vravíš. Správa úspešne odoslaná, no pritom to skončilo, nedoručilo nič. Viackrát sa mi ale stalo to, že mi správy nechodili. Bol som v izbe vedľa kamoša, poslal som mu mail, v momente prišiel, on mi odpovedal a nič... Snažil som sa prísť na to, kde je chyba, ale bezvýznamne, proste som prešiel inde a pohoda.
Používam Internet a maily už nejaký ten piatok, takže viem, že niečo sa ukladá do SPAM, takže radu chápem, len mi príde dosť OT, uznaj sám, že keď máš takýto problém tak pozrieš a pozisťuješ všetko, aby si dal veci do poriadku, zvlášť keď ti ide o robotu..ešte niekto nech mi napíše, že som mal pozrieť do zložky TRASH a facepalm jak vyšitý.
tak potom to chápem, napríklad keď som ja posielal správy cez ich rozhranie tak mi nechcelo spravu odoslať ale aj vypisalo že správu sa nepodarilo odoslať :?
možno si natrafil na sku*venu náhodu..
Soviet napísal:"ako tú radu chápem, napr mne každý objednávkový mail z ebayu končí v SPAMe."
Vsak si nastav vo filtroch na dany email z ktoreho ti prichadzaju objednavkove maily z ebay, aby malo pravidlo "Never Send to spam" a mas po probleme..

Je to divne mr.. Riesil by som to podobne pravdepodobne..Kedze slovenske nehrozia a verim, ze google by mal v Pecku nejake moje supportformulare, ktore by som na ich stranke ohladne problemu napisal..
neskúšam teraz nič, SPAM si kontrolujem pravidelne čiže to mi až tak nevadí. Všetko mi funguje ako má, radšej nemením nič :D
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Soviet - presne tak, myslím, že písať na support by bola len strata času, takže som sa na to hneď vys*al, aj keď som nad tým chvíľku dumal...
A Filipito, tiež si myslím, že išlo len o nejakú hlúpu náhodu, teraz už nad tým len mávnem rukou, no vtedy ma to pekne s*alo a o to viac, že som prišiel o nejaké zákazky... Každopádne o problémoch s Gmailom som počul z viacerých strán, no nikdy nemali také problémy ako ja.
Filipito
Darca
Darca

skúšal si ich kontaktovať? maju celkom dobrú podporu mne odpovedali do minút max 2 hodín.
kebyže prídem o neaké zákazky kvôli neakém problému v maily tak by ma to určite silno sralo
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

A viete ze mozete mat maily na vlastnej domene a hostovane u gmailu? Normalne [email protected] schranku s parametrami gmailu - 7GB miesta, pristup cez pop3/imap/smtp, spam filter a gmailacke webove rozhranie, vlastne klasicky gmail. Vola sa to Google Apps a ako free uzivatelia mozete mat az 50 takychto uctov. Ja som si to nastavil a som spoko :)
howhigh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa howhigh »

Vždy ma neskutočne dojíma až mi slzy tečú ako ide všetkým o moju bezpečnosť či zdravie. napr. Štáty toto používajú na okliešťovanie slobody a práv ľudí...

Prečo by som mal nejakej súkromnej firme dávať moje tel. číslo, čo je ich do toho aké mám ja telefónne číslo ? Nepoviem, že by to bola ako možnosť ak by som sa rozhodol takto posilniť bezpečnosť, ale aby mi to niekto nútil koniec. Už viackrát som sa stretol s tým, že sa mi snažili vnútiť, aby som tam svoje číslo zadal, zatiaľ som sa vždy tomu vyhol, ak by sa vyhnúť nedalo, tak by som si ten účet okamžite zrušil. Dnes keď najlepšie obchody sú obchody s informáciami starostlivo uvážim kde uvediem a napíšem svoje údaje. Chápem, že v dobe sociálno sieťovej ksichtoknihovej mánie sú ľudia naučení každú jednu sprostrosť čo ich v hlave napadne vešať všetkým na nos a kľudne uverejňujú svoje osobné údaje verejne. Tieto údaje sú veľmi ľahko zneužiteľné a ľudská hlúposť nemá hraníc.

Proste nech zvyšujú bezpečnosť, ale nech má človek na výber čo si zvolí, keď si zvolím heslo 12345 tak je to moja blbosť a moja voľba, prečo by mi mal niekto kázať aké heslo si mám dávať a že musí obsahovať číslice a malé a veľké písmená..
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

howhigh napísal: Proste nech zvyšujú bezpečnosť, ale nech má človek na výber čo si zvolí, keď si zvolím heslo 12345 tak je to moja blbosť a moja voľba, prečo by mi mal niekto kázať aké heslo si mám dávať a že musí obsahovať číslice a malé a veľké písmená..
Aby som sa ti neprihlásil na účet? :D
howhigh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa howhigh »

MichalkoOo napísal:
Aby som sa ti neprihlásil na účet? :D
Asi sme nepochopili ....
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

howhigh napísal:...
Ty si trochu paranoidný, však?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Innocence napísal: Ty si trochu paranoidný, však?
tiez som im nedal svoje telefonne cislo, lebo princip. nedavam svoje cislo cudzim ludom a tiez nie na web. kazdopadne, ak ma clovek android na mobile, tak gmail si to uz zrejme vie sparovat, takze je to nakoniec jedno. kazdopadne, cim menej informacii das tymto gigantom tym lepsie.

ja z mailov pouzivam gmail a hotmail.

gmail je na kazdy den lepsi a hotmail mam na posielanie CV a serioznejsie veci.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

taktiež som nedal číslo. Nevidím v tom dôvod. Mám 12 znakové heslo, ktoré čas od času mením. Mám s ním prepojený druhý gmail účet, kde je iné heslo. A prihlasovanie je cez ssl. Skôr by bolo paranoidné, keby im ešte aj telefonne číslo dám lebo sa bojím že sa mi tam niekto dostane
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ako paranója jak sviňa, to číslo čo tam zadávaš je utajené, nie je nikde na stránke, ani ho nikto nedostane z google databázy bez toho, aby o tom google vedel a ešte by som chcel vedieť ako sa dá zneužiť tel.č. budú ťa odpočúvať alebo nedodaj lokalizovať :D
ako chrániť si osobné údaje je dobré, ale zas nesrať sa kvôli telefónemu číslu preboha, ja mám svoje slovenské registrované na x stránkach a žiadne maily ani sms, ani telefonáty nedostávam :D njn raz mi volali, nejaký prieskum, že ako som spokojný so svojou prácou, či nechcem inú etc, ale to bola prac agentúra kde som sa x rokov dozadu registroval a asi nemajú ľudí :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veď počkaj, je len otázka času kedy google zmení zmluvné podmienky, a začne (drahé) reklamy z adwords zobrazovať cielene aj formou sms

nevidím najmenší dôvod im to číslo dávať. To že ty ho dávaš všade a nikdy si nevidel negatíva ma nezaujíma. Ak sa spýtajú na oblúbenú farbu, napíšeš im ju lebo v tom nevidíš nič nebezpečené. Ja nie, lebo v tom nevidím zmysel a dôvod. Či ma nazveš paranoidným mi je jedno, žiadne konšpirácie nevytváram ani za tým nevidím. Vidím za tým zbytočnosť
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

njn len kolega vyššie je jeden z tých čo nosia alobalové prilby na hlave,
btw v dnešnej dobe smartfónov niekto napíše apku, ktorá bude automaticky trashovať tie SMS, keby aj tak bolo
Napísať odpoveď