Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
javatar, podla tohto zmyslania, cize odklon od normy = nemej caste = deviacia...je milion veci, ktore su tiez menej caste a nikto ich neodsudzuje alebo nesnazi sa pchat do kategorie "choroba, deviacia"...napr. lavorukost, genialne IQ...aj to su vrodene vylucne mensinove zalezitosti a z tohto pohladu odchylky, chyby, deviacie...
na tvoj prispevok o mne nebudem reagovat, je to tvoj nazor...snad sa ta len mozem opytat, ako sa podla teba sprava "silny clovek", resp. co by som mal urobit preto aby som bol silnejsi ? ...ked ma niekto uraza, ze som "ritopich", tak mu mam rozbit hubu? urcite vies, ze drviva vacsina ludi by si takto urazat na verejnosti nikdy nedovolilo, prave kvoli obavam z nasledkov a konfrontacie...ale toto je virtualna realita, kde sa mozu schovat za anonymitu a hrat sa na hrdinov...
a ked uz spominas, ze vieme, ze homosexualov su 4%...aspon vies nieco na zaklade akeho vyskumu vzniklo toto cislo ?
na tvoj prispevok o mne nebudem reagovat, je to tvoj nazor...snad sa ta len mozem opytat, ako sa podla teba sprava "silny clovek", resp. co by som mal urobit preto aby som bol silnejsi ? ...ked ma niekto uraza, ze som "ritopich", tak mu mam rozbit hubu? urcite vies, ze drviva vacsina ludi by si takto urazat na verejnosti nikdy nedovolilo, prave kvoli obavam z nasledkov a konfrontacie...ale toto je virtualna realita, kde sa mozu schovat za anonymitu a hrat sa na hrdinov...
a ked uz spominas, ze vieme, ze homosexualov su 4%...aspon vies nieco na zaklade akeho vyskumu vzniklo toto cislo ?
efram: ohladom ten vyhrady vo svedomi zabudas na jeden velmi dolezity fakt: casovu naslednost
uvediem priklad - som zly zly zly homofob, heterosexualne pary mi vobec nevadia, preto si vyberem ako povolanie svadobneho uradnika (alebo ako sa takato pracovna pozicia vola), kedze sobasim heterosexualne pary, ziaden problem, zrazu mi nejaky uradnicek od stola (citaj poslanci) prikaze, ze mam sobasit aj homosexualne pary, ked to odmietnem, podla vyssie spomenuteho zakona by som mal teoreticky byt pripraveny o pracu a este by som dostal pokutu, nie je to divne?
nieco podobne nastava napriklad aj pri povoleni interupcii, ako lekar gynekolog som nikdy nemal problem s vykonom mojho povolania, kedze potraty boli zakazane, zrazu ich zakon povoli a ja ich odmietnem robit, tiez mam dostat pokutu a prist o pracu? len kvoli nejakemu zakonu, ktory bol schvaleny 20 rokov po tom, co som vystudoval? chore...
uvediem priklad - som zly zly zly homofob, heterosexualne pary mi vobec nevadia, preto si vyberem ako povolanie svadobneho uradnika (alebo ako sa takato pracovna pozicia vola), kedze sobasim heterosexualne pary, ziaden problem, zrazu mi nejaky uradnicek od stola (citaj poslanci) prikaze, ze mam sobasit aj homosexualne pary, ked to odmietnem, podla vyssie spomenuteho zakona by som mal teoreticky byt pripraveny o pracu a este by som dostal pokutu, nie je to divne?
nieco podobne nastava napriklad aj pri povoleni interupcii, ako lekar gynekolog som nikdy nemal problem s vykonom mojho povolania, kedze potraty boli zakazane, zrazu ich zakon povoli a ja ich odmietnem robit, tiez mam dostat pokutu a prist o pracu? len kvoli nejakemu zakonu, ktory bol schvaleny 20 rokov po tom, co som vystudoval? chore...
pozri, spolocnost sa neustale vyvija...kazdy z nas sa musi neustale prisposobovat, a ano aj v pracovnej oblasti, dnes bez pc gramotnosti si ani neskrtnes, kdezto pred 15rokmi ani nikto netusil co to word a excel je...pokladas preto za spravne, aby som nevyrazil takeho zamestnanca, ktory sice pre mna pracuje dlho, ale odmieta sa naucit a prisposobit novej situacii (pracovat s wordom) ??? ...riskujem tak, ze moja spolocnost utrpi na dobrom mene, pridem o zisk...alebo ho mozem jednudocho vyrazit a prijat niekoho, kto je flexibilnejsi a vie sa prisposobit...
nikto ti nezarucuje, ze ked si vyberes povolanie, tak budes robit to iste dalsich 40rokov bez toho, aby si sa musel prisposobovat novym trendom, poziadavkam....
nikto ti nezarucuje, ze ked si vyberes povolanie, tak budes robit to iste dalsich 40rokov bez toho, aby si sa musel prisposobovat novym trendom, poziadavkam....
-
javatar
Hardcore addict
norma nie je to co je najcastejsie, tu je ale norma urcena prirodou navyse nevidim dovod preco to slovo automaticky brat negativne
netusim odkial ten udaj vznikol... len som ho vela krat cital - ale rad sa necham poucit
silny clovek sa podla mna len tak neurazi a hlavne nie anonymne, prijma realitu, hlavne tu ktoru nemoze zmenit (pokial si niekto mysli, ze si menejcenny lebo mas mensinovu orientaciu tak je to jeho demencia, nie tvoja)
a co mas robit? to je jednoduche - nauc sa rozlisovat medzi tym co mozes a co nemozes zmenit, ked narazis na prekazku tak sa zameraj na nu, nie na to ake tazke je ju prekonat, urci si priority a spravaj sa podla nich... a ked nieco nejde tak sa s tym zmier a pokus sa na to zareagovat cim adekvatnejsie... nemozes dokazat vsetko, ak sa vsak nebudes pokusat o tazke veci nebudes rast... ak chces nieco viac tak asi v inej teme alebo SS - je to kus OT
netusim odkial ten udaj vznikol... len som ho vela krat cital - ale rad sa necham poucit
silny clovek sa podla mna len tak neurazi a hlavne nie anonymne, prijma realitu, hlavne tu ktoru nemoze zmenit (pokial si niekto mysli, ze si menejcenny lebo mas mensinovu orientaciu tak je to jeho demencia, nie tvoja)
a co mas robit? to je jednoduche - nauc sa rozlisovat medzi tym co mozes a co nemozes zmenit, ked narazis na prekazku tak sa zameraj na nu, nie na to ake tazke je ju prekonat, urci si priority a spravaj sa podla nich... a ked nieco nejde tak sa s tym zmier a pokus sa na to zareagovat cim adekvatnejsie... nemozes dokazat vsetko, ak sa vsak nebudes pokusat o tazke veci nebudes rast... ak chces nieco viac tak asi v inej teme alebo SS - je to kus OT
ale tu nejde o to, ze sa to clovek odmieta naucit, je to proti jeho vnutornym pravidlam a preto to nebude vykonavat
budes ty chrapavat so zenskymi, ked sa to uzakoni ako jedina moznost?
btw ako utrpi svadobna sien na dobrom mene?
v sucasnej spolocnosti by si tym prilakala viac zakaznikov
budes ty chrapavat so zenskymi, ked sa to uzakoni ako jedina moznost?
btw ako utrpi svadobna sien na dobrom mene?
ako moze byt norma urcena v tomto pripade prirodou, ked si sam povedal, ze homosexualita sa pomerne bezne vyskytuje u zvierat...cize zase sa dostaneme iba do roviny, menej caste = porusenie normy = deviacia...
tu studiu o 4% vypracoval Kinsey (1949), bola niekolkokrat spochybnovana...aj odborcami homosexuality, aj homosexualnymi aktivistami...4% = 4% opytanych v ankete odpovedali "ano" na otazku "ste homosexual?", tiez tam bola ale aj otazka "mali ste pohlavny styk s osobou rovnakeho pohlavia za posledny rok?", na tuto otazku odpovedali "ano" viac ako 12%ludi...
okrem toho studia pochadza z roku 1949, v tej dobe bola homosexualita ilegalna vo vacsine zapadnych krajin, cize si vies predstavit ako uz spominany socialny tlak musel vplyvat na vysledky tejto studie...
aby som bol ferovy, existuje niekolko dalsich studii, ktore tvrdia, ze homosexualov je ovela menej ako 4%, samozrejme existuje mnoho dalsich studii, ktore tvrdia presne opak, ze homosexualov je ovela viac ako 4%...
a uz vo vyssie spominanych dovodov, pre mna akekolvek tieto statistiku nie su "vedecke", pretoze su nepresne a je vela vonkajsich vplyvov, ktore ovplyvnia tie vysledky...a to by sa podla mna vo vedeckych vyskumoch stavat nemalo...
okrem toho nie je len cierna a biela...ale medzi nami su aj bisexuali, a ich pocet si snad uz nikto netrufa odhadovat...kedze nie sme schopni urcit ani presny pocet homosexualov, heterosexualov...a ani nevieme, co vznik, vyvoj sexualnej orientacie sposobuje a podmienuje...
kedysi davnejsie som spominal, ze mi nejde o ludi, ktori maju vyhradne negativny nazor na homosexualov...pretoze takyto ludia maju iracionalne hlboko zakorenene predsudky, a akakolvek iracionalita sa neda zmenit argumentovanim logickych, faktickych argumentov...mne ide o ludi, ktori su otvoreni, ktori sa chcu dozvediet viac o homosexualite...o to, aby diskusia vyvracala niektore primitivne predsudky a myty o homosexualite...a hlavne, o odtabuizovanie homosexuality...tato tema je sucastou nasej spolocnosti, ci uz si pred nou zakryvame oci alebo nie...a je vsade, od nizkej triedy az po miliardarov...od vzdelanych az po negramotnych...a prave, ked sa o nejakej teme, ktora sa hlboko dotyka velkej skupiny ludi, nehovori...vznika vela polopravd, mytov, urazok, zlych veci...a tomu chcem zabranit...
tu studiu o 4% vypracoval Kinsey (1949), bola niekolkokrat spochybnovana...aj odborcami homosexuality, aj homosexualnymi aktivistami...4% = 4% opytanych v ankete odpovedali "ano" na otazku "ste homosexual?", tiez tam bola ale aj otazka "mali ste pohlavny styk s osobou rovnakeho pohlavia za posledny rok?", na tuto otazku odpovedali "ano" viac ako 12%ludi...
okrem toho studia pochadza z roku 1949, v tej dobe bola homosexualita ilegalna vo vacsine zapadnych krajin, cize si vies predstavit ako uz spominany socialny tlak musel vplyvat na vysledky tejto studie...
aby som bol ferovy, existuje niekolko dalsich studii, ktore tvrdia, ze homosexualov je ovela menej ako 4%, samozrejme existuje mnoho dalsich studii, ktore tvrdia presne opak, ze homosexualov je ovela viac ako 4%...
a uz vo vyssie spominanych dovodov, pre mna akekolvek tieto statistiku nie su "vedecke", pretoze su nepresne a je vela vonkajsich vplyvov, ktore ovplyvnia tie vysledky...a to by sa podla mna vo vedeckych vyskumoch stavat nemalo...
okrem toho nie je len cierna a biela...ale medzi nami su aj bisexuali, a ich pocet si snad uz nikto netrufa odhadovat...kedze nie sme schopni urcit ani presny pocet homosexualov, heterosexualov...a ani nevieme, co vznik, vyvoj sexualnej orientacie sposobuje a podmienuje...
kedysi davnejsie som spominal, ze mi nejde o ludi, ktori maju vyhradne negativny nazor na homosexualov...pretoze takyto ludia maju iracionalne hlboko zakorenene predsudky, a akakolvek iracionalita sa neda zmenit argumentovanim logickych, faktickych argumentov...mne ide o ludi, ktori su otvoreni, ktori sa chcu dozvediet viac o homosexualite...o to, aby diskusia vyvracala niektore primitivne predsudky a myty o homosexualite...a hlavne, o odtabuizovanie homosexuality...tato tema je sucastou nasej spolocnosti, ci uz si pred nou zakryvame oci alebo nie...a je vsade, od nizkej triedy az po miliardarov...od vzdelanych az po negramotnych...a prave, ked sa o nejakej teme, ktora sa hlboko dotyka velkej skupiny ludi, nehovori...vznika vela polopravd, mytov, urazok, zlych veci...a tomu chcem zabranit...
-
tehla
Mudro hovoriš, až mi je to divnôbeardie napísal:efram: ohladom ten vyhrady vo svedomi zabudas na jeden velmi dolezity fakt: casovu naslednost
Ale ak by sme nebrali do uvahy dajme tomu len to časove hladisko – o 20 rokov si nejaky študent povie, veľmi rad by som bol gynekolog – pôrodnik, privadzal na svet nove deti, ale môžem na to rovno zabudnuť, lebo budem zakonom prinuteny povinne vraždiť ľudske plody, čo ide proti môjmu presvedčeniu a na svedomie si to nezoberiem.
To iste s tymi sobašnymi uradnikmi – chcem oddavať ľudi, byť pri zrode novej rodiny, pači sa mi tá robota, ale ide proti môjmu osobnemu presvedčeniu oddavať dvoch chlapov alebo ženy. Preto tuto pracu nikdy nebudem môcť vykonavať?
No a ty pišeš zas veľmi hlupo. to ma byť spravny vyvoj, ked spoločnosť ma za cieľ na zaklade rôznych represivnych a ekonomickych tlakov vytvarať bezzasadove neľudske odosobnene individua? aki ľudia v tychto povolaniach potom ostanu – bezzásadový, schopní urobiť pre peniaze čokoľvek? A čo budu robiť tí, čo maju nejake zásady? Upratovačov? Porozmyšľaj nad tym, sice podla toho, čo pišeš je ti to asi jedno, ale to sa nebude tykať už len homosexualov, ale celej spoločnoti, ktora pojde ku dnuephramko napísal:alebo ho mozem jednudocho vyrazit a prijat niekoho, kto je flexibilnejsi a vie sa prisposobit...
beardie, prestan si zase vymyslat...je absolutne normalne, ze ked sa spravas v praci neprofesionalne, tak ta vyrazia, nech to uz robis z akehokolvek dovodu...tak sem prosim ta neplet podobne blbosti, ziaden zakon neprikazuje niekomu s niekym sulozit...
svadobna sien, u nas mozno nie...ale so svadbou alebo registraciou su spojene urcite naklady, ci uz primarne (uradne povolenia, miestnost) alebo sekundarne (pohostenie, zabava, trzby ostatnych obchodnikov)...a v zapadnych krajinach su svadby pomerne velkym obchodom, zrazu tam je nejaky uradnik, ktory povie, nie ja som katolik ja urcite registrovat homosexualov nebudem, pretoze homosexuali su zvrateni...a toto tym klientom povie...tak oni sa samozrejme nahnevaju, pojdu sa registrovat na iny urad, cize vsetky peniaze utratia tam...okrem toho sa reci zacnu rychlo sirit a o chvilu sa o tom urade bude hovorit, ze tam snad nechcu oddat nikoho a ze su tam velke problemy so svadbami akychkolvek ludi...tak automaticky prides o dalsie ksefty...a to len a len kvoli 1 zamestnancovi, kvoli jeho vyhrade vo svedomi...a co je najlepsie, este vdaka takym ako ty, toho zamestnanca, ktory ti pokazil ksefty a poskodil meno tvojej firmy, nemozes ani len vyhodit z prace...zda sa ti to fer ???
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2011, 16:27)
tehla, ty si nikdy nepracoval v sukromnom sektore ??? v praci nie si sam, nie su tam len tvoje osobne nazory a postoje...v praci pracujes pre firmu, za ktorej dobre meno zodpovedas, ty sam si sa rozhodol pre tu firmu pracovat dobrovolne...v praci si povinny dodrziavat podmienky, zasady, postoje tej firmy, pretoze ju zastupujes !!!! ...preto je normalne, ze ked mas ine nazory ako ma firma (a prejavis ich v praci), tak ta vyrazia...resp. je divne, ze chces silou mocou pracovat pre firmu, ktora zastava uplne opacne nazory ako ty...a este im chces diktovat, ake nazory by mali mat... firma sa nikdy nestara do tvojich nazorov v sukromi, preco sa ty staras do nazorov danej firmy a chces ich menit? hlavne ked si len radovy zamestnanec, nic viac...
svadobna sien, u nas mozno nie...ale so svadbou alebo registraciou su spojene urcite naklady, ci uz primarne (uradne povolenia, miestnost) alebo sekundarne (pohostenie, zabava, trzby ostatnych obchodnikov)...a v zapadnych krajinach su svadby pomerne velkym obchodom, zrazu tam je nejaky uradnik, ktory povie, nie ja som katolik ja urcite registrovat homosexualov nebudem, pretoze homosexuali su zvrateni...a toto tym klientom povie...tak oni sa samozrejme nahnevaju, pojdu sa registrovat na iny urad, cize vsetky peniaze utratia tam...okrem toho sa reci zacnu rychlo sirit a o chvilu sa o tom urade bude hovorit, ze tam snad nechcu oddat nikoho a ze su tam velke problemy so svadbami akychkolvek ludi...tak automaticky prides o dalsie ksefty...a to len a len kvoli 1 zamestnancovi, kvoli jeho vyhrade vo svedomi...a co je najlepsie, este vdaka takym ako ty, toho zamestnanca, ktory ti pokazil ksefty a poskodil meno tvojej firmy, nemozes ani len vyhodit z prace...zda sa ti to fer ???
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2011, 16:27)
tehla, ty si nikdy nepracoval v sukromnom sektore ??? v praci nie si sam, nie su tam len tvoje osobne nazory a postoje...v praci pracujes pre firmu, za ktorej dobre meno zodpovedas, ty sam si sa rozhodol pre tu firmu pracovat dobrovolne...v praci si povinny dodrziavat podmienky, zasady, postoje tej firmy, pretoze ju zastupujes !!!! ...preto je normalne, ze ked mas ine nazory ako ma firma (a prejavis ich v praci), tak ta vyrazia...resp. je divne, ze chces silou mocou pracovat pre firmu, ktora zastava uplne opacne nazory ako ty...a este im chces diktovat, ake nazory by mali mat... firma sa nikdy nestara do tvojich nazorov v sukromi, preco sa ty staras do nazorov danej firmy a chces ich menit? hlavne ked si len radovy zamestnanec, nic viac...
-
javatar
Hardcore addict
Ale prirode nikdy neslo o to aby prezili vsetci. Aj keby bolo homosexualov vacsina tak je to proste mimo noriem lebo nie je normalne aby mal muz zensky mozog. A to nie je urcene spolocnostou. Proste ako muz produkujes viac testosteronu a vdaka tomu si fyzicky silnejsi, je ti to vsak nanic pokial tvoj mozog blokuje agresivitu aj vtedy ked je potrebna (ber ako priklad a nechytaj za slovicka). Chybicka se vloudila a s istou pravdepodobnostou sa vludieva stale (aky vyznam maju vlastne homosexualny jedinci u zvierat?). Clovek je tvor civilizovany (aspon by mal) tak by to mal akceptovat. No a kedze na ludskych pravach nemate ziadnu ujmu tak tomu tak aj je. Zvysok je proste individualny. Ty nehadzes argumenty preco by to nemala byt deviacia ale snazis sa prekrutit definiciu aby to proste nesedelo. S tymto u mna neuspejes.ephramko napísal:ako moze byt norma urcena v tomto pripade prirodou, ked si sam povedal, ze homosexualita sa pomerne bezne vyskytuje u zvierat...cize zase sa dostaneme iba do roviny, menej caste = porusenie normy = deviacia...
uz som ti predsa asi 3krat zopakoval, ze pre mna je cela diskusia na temu "je homosexualita deviacia" proste nezmyselna...preto sa nemienim ani zapojit do danej diskusie a snazit sa homosexualitu obhajit, maximalne robim to co aj robim, snazim sa vyvratit tvoje pochybne argumenty...
aky ma zmysel existencia homosexuality? to nikto netusi...presne rovnako, ako nikto netusi, aky ma vobec zmysel ludska existencia...kazdy jedinec vidi zmysel zivota v niecom inom...
aky ma zmysel existencia homosexuality? to nikto netusi...presne rovnako, ako nikto netusi, aky ma vobec zmysel ludska existencia...kazdy jedinec vidi zmysel zivota v niecom inom...
-
javatar
Hardcore addict
omg koncim, ked niekto nechce pochopit a pozriet sa na to z druhej strany tak to nie je nezaujaty diskutujuci -> stale to bude "ja o voze a ty o koze"
javatar, a tiez si sa nezamyslel nad tym...ze keby bolo normalne, ze muzi maju zenske mozgy a zeny muzske...zaroven by bola vacsina takychto ludi...tak by sme to nevnimali tak, ze mame vymenene mozgy...jednoducho by sa zenske mozgy stali muzskymi...ak chapes, co sa tym snazim povedat...
-
javatar
Hardcore addict
zamyslel -> ako som ti napisal, muz so zenskym mozgom ma blok vyuzivat svoj potencial
lenze my by sme nevedeli, ze nieco nie je v poriadku, kedze vacsina ludi by bola takych...
okrem toho neexistuju ziadne muzske a zenske geny...vsetci mame rovnakych predkov, v kazdom z nas je aj kus muza a kus zeny...a je len na nas, ci vyuzijeme oba potencialy, ktore nam dali nase geny... (tym nechcem povedat ze by sa muzi mali spravat ako zeny a podobne) ...ale proste to, co sa poklada za muzske spravanie a to co sa poklada za zenske, to si urcili ludia sami...nie biologia...
okrem toho neexistuju ziadne muzske a zenske geny...vsetci mame rovnakych predkov, v kazdom z nas je aj kus muza a kus zeny...a je len na nas, ci vyuzijeme oba potencialy, ktore nam dali nase geny... (tym nechcem povedat ze by sa muzi mali spravat ako zeny a podobne) ...ale proste to, co sa poklada za muzske spravanie a to co sa poklada za zenske, to si urcili ludia sami...nie biologia...
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ephramko - lenže situácia je taká, že chlapi sú chlapi, ženy sú ženy. Je úplne irelevantné, čo by bolo, keby to bolo naopak. Situácia je raz daná a hotovo. Tak isto je scestné tvoje neustále obhajovanie homosexuálnej úchylky porovnávaním sa so zvieratami. Alebo to mám chápať tak, že prirovnávaš homosexuálov k šimpanzom a iným zvieratám? Nevšimol som si, že by v našej spoločnosti bolo normálne, aby sa láska prejavovala vyberaním bĺch z vlasov (toto bolo vraj bežné u pračloveka). No u opíc to stále pretrváva. Mám z toho teda usúdiť, že pokiaľ bude dnes niekto na verejnosti vyberať frajerke z vlasov blchy, jesť ich, že je to normálne, v poriadku a prejav lásky? Áno, človek je po biologickej stránke "zviera," no vďaka vývoju sme opustili množstvo zvieracích vzorcov správania a naučili sa iným. Zjavne po biologickej stránke ešte pretrvávajú úchylky ako je rodenie homosexuálov (slepá biologická vetva), no nie je dôvod to uznať za správne a prirodzené. Alebo sme ešte stále tak primitívne zvieratá, že sa musíme aj v tomto porovnávať so zvieratami a tvrdiť, že čo je bežné u zvierat, musí byť bežné aj u ľudí? Potom sa nedivme, že náš svet vyzerá ako vyzerá, keď sa vedome (vďaka ti, Ephramko za ľudí podobne zmýšľajúcich ako si ty) pripodobňujeme zvieratám. To fakt ako ľudstvo nemáme na viac?
-
javatar
Hardcore addict
no jasne - sami sme si urcili ze muz ma viac logicke zmyslanie a zena citove, sami sme si urcili ze muz ma lepsiu 3D predstavivost a zeny vedia robit viac veci naraz, sami sme si urcili ze muzi su silnejsi a zeny znesu viac bolesti, sami sme si urcili ze muzi maju radsej dobrodruzstvo a zeny bezpecie
este mi zacni tvrdit ze muzi aj zeny maju vo vsetkom rovnaky potencial...
nebol mimochodom uz v 70 rokoch pokus, ze detom v skolke dali dievcatam auticka a chlapcom babiky? nieco sa mi mari.. v kazdom pripade teraz idem robit nieco co by som so zenskym mozgom robil ovela tazsie ak vobec (programovat) dovidenia zajtra
este mi zacni tvrdit ze muzi aj zeny maju vo vsetkom rovnaky potencial...
nebol mimochodom uz v 70 rokoch pokus, ze detom v skolke dali dievcatam auticka a chlapcom babiky? nieco sa mi mari.. v kazdom pripade teraz idem robit nieco co by som so zenskym mozgom robil ovela tazsie ak vobec (programovat) dovidenia zajtra
stoporko, keby si si danu diskusiu precital, tak zistis, ze ja som diskusiu na temu "keby bolo keby" nezacinal...len som reagoval na javatarov taky prispevok...takze prosim ta, zase na mna kvoli tomu neutoc, ja som plne zmiereny s tym ze zeny su zeny a muzi su muzi...a tak isto som plne zmiereny s mojim pohlavym a s tym ze som muz...
"Zjavne po biologickej stránke ešte pretrvávajú úchylky ako je rodenie homosexuálov (slepá biologická vetva), no nie je dôvod to uznať za správne a prirodzené."
no a ako to chces teda riesit ??? ...cize neuznat to za spravne a prirodzene? no aj tak sa homosexuali budu dalej rodit a existovat...
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2011, 16:59)
javatar, muzi su podla mna rovnako citlivi ako zeny...akurat u nas sa nepatri, aby muz na verejnosti prejavil svoje city a emocie...to ale neznamena, ze vo vnutri nepreziva presne rovnako intenzivne emocie ako zena...
"Zjavne po biologickej stránke ešte pretrvávajú úchylky ako je rodenie homosexuálov (slepá biologická vetva), no nie je dôvod to uznať za správne a prirodzené."
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2011, 16:59)
javatar, muzi su podla mna rovnako citlivi ako zeny...akurat u nas sa nepatri, aby muz na verejnosti prejavil svoje city a emocie...to ale neznamena, ze vo vnutri nepreziva presne rovnako intenzivne emocie ako zena...
tehla: :-*
myslim, ze existuju krajiny, kde je prave opak zakazany, Iran?
o tie naklady ide, v nasej mierne homofobnej spolocnosti by odmietnutie svadby homosexualov prave zvysilo atraktivitu danej svadobnej siene
ten jeden inak orientovany par si moze svoj obrad spravit niekde inde, tam kde mu to dovolia, jednoduchy zakon trhu
opat si si vybral to najhodnotnejsie z mojho prispevku, dakujemephramko napísal:beardie, prestan si zase vymyslat...je absolutne normalne, ze ked sa spravas v praci neprofesionalne, tak ta vyrazia, nech to uz robis z akehokolvek dovodu...tak sem prosim ta neplet podobne blbosti, ziaden zakon neprikazuje niekomu s niekym sulozit...
myslim, ze existuju krajiny, kde je prave opak zakazany, Iran?
o tie naklady ide, v nasej mierne homofobnej spolocnosti by odmietnutie svadby homosexualov prave zvysilo atraktivitu danej svadobnej siene
ten jeden inak orientovany par si moze svoj obrad spravit niekde inde, tam kde mu to dovolia, jednoduchy zakon trhu
myslis si, ze je pre heterosexualov, svadobcanov, tak dolezitym faktom, aby si vybrali svadbu prave na mieste, ktore seba propaguje ako homofobne ?
...to je tak ako so Slotom, to ze neznasa homosexualov alebo Madarov, tak tym si prilaka istu malu skupinu ludi, ktoru trapi akurat tento faktor...pre drvivu vacsinu ludi su ale podstatne dolezitejsie veci, ktore by mal mat politik, ktoreho budu volit...cize v konecnom dosledku mozu ist volit niekoho, kto sa o madarov ani len nezaujima...
presne rovnako ako svadobcania, ktorym je ukradnute, ci na danom mieste prebiehaju aj svadby homosexualov alebo nie, pretoze su pre nich ovela podstatnejsie veci...
presne rovnako ako svadobcania, ktorym je ukradnute, ci na danom mieste prebiehaju aj svadby homosexualov alebo nie, pretoze su pre nich ovela podstatnejsie veci...
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ephramko - presne tak, priznať si, že homosexualita nie je správna, je to "negatívny pozostatok" z éry zvierat, zbytočnosť. Homosexuálov ako ľudí neutláčať, no ich odchylku nekategorizovať ako niečo normálne a správne. A prestať sa snažiť ju "legalizovať" = deklarovať ako bežnú a druhú správnu sex. orientáciu človeka. Buď vyhlásme každé správanie sa človeka, ktoré vieme pozorovať u zvierat, za správne a bežné alebo prestaňme používať dvojitý meter.