//tak uz to je aj pri ostatnych
Vsetko okolo YouTube
Re: Novy design YouTube?
No vyzera to, ze uz zacali prechod aj na novu verziu prehravaca (ten pre html5?). Pri tomto videu je uz akysi iny, pri ostatnych mam este klasicky:
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kruci ako mna zacina vytacat to nalinkovanie na gmail ucet..Hlavne z dovodu, ze mam dva gmail ucty a vzdy ked si pozeram na druhom nieco sa musim odhlasovat a potom zas prihlasovat na ten primarny..A podobne..Najhorsie natom, ze sa to neda zmenit..
Nemate nato nejaku fintu?
-
KaptMichal
King
Re: Vsetko okolo YouTube
Na YT sa dá hrať "had", vedeli ste o tom?
Ak sa stopne video a potom zmačknete všetky tri (vľavo, dole, vpravo) šípky naraz tak hráte normálneho hadíka.
vsimli ste si ze v poslednom mesiaci dost casto bolkuju videa?konkretne take ktore som mal v zalozkach aj rok su zrazu pre mna nepristupne lebo to blokli na zaklade autorskych prav.uz ma to fakt sere vsivavi americania je tu moznost si ich nejako inak pozriet?
ja mam tiez 2 ucty a kedze pouzivam Firefox, tak si zapnem rezim Sukromne prehliadanie a tym padom ma neodhlasiSoviet napísal:Kruci ako mna zacina vytacat to nalinkovanie na gmail ucet..Hlavne z dovodu, ze mam dva gmail ucty a vzdy ked si pozeram na druhom nieco sa musim odhlasovat a potom zas prihlasovat na ten primarny..A podobne..Najhorsie natom, ze sa to neda zmenit..
-
Soviet
Darca
Taktiez tomu nechapem s tymi autorskymi pravami..
Kedysi som tam mal svoje music video, ktore malo cez 100tis pozreti a blokli mi to po vyse roku na porusenie prav kvoli skladbe Linkin park - In the End pouzitu v nom..
tak teraz som si pekne ho nahral po vyse tristvrte roku opatovne a preslo kontrolou i ked ma oznacene "matched Third Party content" a v popise je, ze by sa mohli zobrazovat reklamy..Ale nic viac..
Je to trochu chore, ze jeden den tak a druhy tak..
Kedysi som tam mal svoje music video, ktore malo cez 100tis pozreti a blokli mi to po vyse roku na porusenie prav kvoli skladbe Linkin park - In the End pouzitu v nom..
tak teraz som si pekne ho nahral po vyse tristvrte roku opatovne a preslo kontrolou i ked ma oznacene "matched Third Party content" a v popise je, ze by sa mohli zobrazovat reklamy..Ale nic viac..
No to zalezi od toho ako sa k tomu postavi vlastnik autorskych prav, ak si vsimol, ze po bloknuti videi mu nestupli predaje, tak si lahko spocita, ze na reklame moze zarobit lepsie a tak svoju politiku zmeni.
-
Iron-Eddie
Light Professional
Nevie niekto, ako vyčistiť domovskú stránku? Lebo v hlavnom nastavení som všetky možnosti odznačil, a predsa sa mi zobrazujú.
Najnovšie videá z odberov
Mohlo by sa vám páčiť
Nedávna aktivita
Najpopulárnejšie
Nedávna aktivita v službe Výpožičky
Nič z tohoto nemám označené, že tam chcem, a pritom sa mi to od jedného dňa začalo (ktovie prečo) zobrazovať. (Ja to tam nechcem!)
Najnovšie videá z odberov
Mohlo by sa vám páčiť
Nedávna aktivita
Najpopulárnejšie
Nedávna aktivita v službe Výpožičky
Nič z tohoto nemám označené, že tam chcem, a pritom sa mi to od jedného dňa začalo (ktovie prečo) zobrazovať. (Ja to tam nechcem!)
-
jamesiq
Medium Star
Jaj silno ma nasrali s tym spojenim uctov. Bol som na youtube regnuty pod nickom ktory na gmaili neexistoval a ani sa uz neda registrovat aj ked neexistuje. K svojmu staremu uctu sa teda neprihlasim takze si musim vytvorit novy.. Super !
ako sa to da obist ta blokacia?lebo to pise ze v mojej zemi cize v usa to moze kludne fungovatSoviet napísal:Taktiez tomu nechapem s tymi autorskymi pravami..
Nedavno mi prislo oznamenie od YouTube, ze mam dost sledovane videa, a uz by som si nimi mohol zarabat...bohuzial su to len videjka ktore nepatria pravne mne...oplati sa to risknut ci?
-
Soviet
Darca
Son-Goku: Nijak..Video som vtedy zmazal a teraz opatovne nahral..Skusal som pri bloknuti poziadat o tu vynimku a preskumanie, ale nepomohlo a nahradzat zvukovu stopu videa, ktore je robene podla pesnicky kvoli popularnosti mi prislo vtedy zbytocne..Takze teraz zacinam odznova a uvidime dokedy tam vydrzi 
Lub0$ neviem neviem..Zalezi co za videa tam mas a ake docinenie mas s nimi ty
Lub0$ neviem neviem..Zalezi co za videa tam mas a ake docinenie mas s nimi ty
No celkom popularne je toto: 
A potom toto:
(pri tomto mi po istej chvili aj prislo upozornenie, ze video a zvuk patri niekomu...a bla bla bla...ale nejak to neriesili dalej.
A potom toto:
(pri tomto mi po istej chvili aj prislo upozornenie, ze video a zvuk patri niekomu...a bla bla bla...ale nejak to neriesili dalej.
a to ti oficialne youtube napisali lebo mas tam len 2 videa ktore prekrocili 100 000.ber potom co ked budu platit tak ty sa nestaraj
-
hojko
Site Admin
Lub0$: A ako si tam mozes zarobit tym video???
Hojko:
YouTube Partnership Program: Welcome
Congratulations on the success of your video! It's popular, and that means you may be able to make money from it by submitting it to the YouTube Partnership Program.
Before we can add your video to the program, you'll need to complete these steps:
1. Read the tutorial
2. Link your YouTube account to a Google AdSense account
3. Accept the agreement
4. Tell us more about the contents of your video
Let's get started ...
YouTube Partnership Program: Welcome
Congratulations on the success of your video! It's popular, and that means you may be able to make money from it by submitting it to the YouTube Partnership Program.
Before we can add your video to the program, you'll need to complete these steps:
1. Read the tutorial
2. Link your YouTube account to a Google AdSense account
3. Accept the agreement
4. Tell us more about the contents of your video
Let's get started ...
pri niektorych videach sa mne a aj urcite tebe stane ze ti taka reklama na spodku vybehne.hojko napísal:Lub0$: A ako si tam mozes zarobit tym video???
no ako som si vsimol (asi aj vy) tak zmenili homepage a dajako neviem najst sekciu komenty, sukromne spravy a tak
neviete ci sa to da niekde nastavit? diky
neviete ci sa to da niekde nastavit? diky
Ten nový design prednej stránky je otrasný

vyzerá na 90% rovnako... nehcápem, čo ti tam vadí