problem pri pripojeni PC a telefonu cez bluetooth

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
petteri
Amateur
Amateur

problem pri pripojeni PC a telefonu cez bluetooth

Príspevok od používateľa petteri »

Mam problem pri pripojeni PC a telefonu cez bluetooth, telefon mi nenajde medzi bluetooth zariadeniami PC ale PC mi ho najde vyhodi kod ktorym ho mam sparovat s telefonom. Telefon sa ma potom spyta ci chcem povolit pristup tohto PC a nasledne mi PC vypise ze sa nepadarilo identifikovat zariadenie

//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 10:02)
padarilo sa mi ich kvazi sparovat ale problem je v tom ze mi PC vypise ze sa nenasiel ziaden ovladac na periferne zariadenie bluetooth a mobil sa ma stale pyta ci chcem povolit propojenie k PC. prosim poradte aky ovladac mam nainstalovat. diky

//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 10:25)
dalsi edit
ovladac pre moj telefon SE S312 som nenasiel pre Windows 7 iba pre starsie OS, nejake riesenia?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: problem pri pripojeni PC a telefonu cez bluetooth

Príspevok od používateľa mr_margera »

Kedysi som mal tiež SE a cez bluetooth s počítačom som ho spájal cez tento. Je to free, tak vyskúšaj, mne to išlo bez problémov.
Jednoduchšie by si mal spojiť mobil a PC cez kábel, možno by si si uľahčil situáciu, keby si sa po nejakom popozeral :)
petteri
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa petteri »

jj viem ze cez kabel by to bolo lahsie ale ked uz mam na NB bluetooth tak som chcel skusit takto, dik za radu, vyskusam
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

no ja mám tiež na NB bluetooth, ale nepripájam cez neho telefón, jedine cez kábel. Keď si predstavím, že by som si chcel cez bt preniesť do mobilu čo ja viem 2gb hudby, tak to by ma asi skôr porazilo...
Napísať odpoveď