Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa IvanSk »

hughito
Odpoveď s citáciou Poslať Napísal: 19 Jan 2011, 20:38
Ja som v tejto diskusii od 29 strany. Za tých 30 strán tu nepadol žiadny relevantný dôkaz. Strany predtým som prebehol, samý copy past, dlhé litánie - na toto teraz fakt nemám čas.

Ak by som bol ja v polemike a bol by som presvedčený svojej pravde, nerobilo by mi problém prejsť aj moje staršie príspevky a tie "dôkazy" sem opäť poslať.

S Ivanom sa kedysi dalo celkom normálne debatovať, ale v poslednej dobe mu zatemnila hlavu katolícka demagógia, veď to čo sem posiela sa nedá čítať.

V poslednom čase ma veľa vecí štvalo a tak som sa neovládal, bohužiaľ čo už aj to je jedna z mojich stránok, nie som dokonalý.
Ja si myslím že tu sa dá normálne debatovať dokonca aj so sethom či slayom ale nie o týchto veciach.
Vám je to na smiech, ja a iní sa tým skúšame zaoberať, z toho dôvodu sa nedá prísť k rozumnému záveru.
Ale ozaj už ani ja nemám síl sa nejako naťahovať pre tieto veci.
Inak som si myslel, že ťažko stráviš tento článok od človeka, ktorý zdá sa, verí v Boha tak ako ja.
Samozrejme že tieto veci na vás budu pôsobiť ako nejaké kresťanské "vymývanie mozgov" len si treba uvedomiť že kresťanské neznamená hneď nevyhnutne klamlivé, zavádzajúce, dogmatické.

Práve preto som tu dal 2 odkazy, jeden je kresťanský, druhý pohľad v ZSSR za vlády komunizmu, ktorý nazývajú dialektickým materializmom aby mohli vytesnať Boha a všetko striktne aj boj medzi diablom a bohom vysvetľujú konkrétne ako boj medzi degenerátmi a normálnymi.

Mne je jedno či niekto verí alebo neverí v Boha, ale jedno viem iste a síce že slobodomurárstvo nie je to pozitívne hnutie, ktoré človečenstvu a ľuďom pomôže. Je to len ďalšia inštitúcia, ktorá je tiež dogmatická na svojom vrchu a jediné o čo jej ide je moc. Túto snahu zakrýva za vysoké myšlienky ako rovnosť, bratstvo a sloboda.

Za tieto ideály sa môže schovávať ktokoľvek, schovávala sa za ne jedna aj druhá strana 2 sv. vojny. Za vzletné myšlienky sa môže schovávať ktokoľvek na tomto svete a pritom môže byť ten najhorší vrah podvodník a manipulátor.
Aj Vatikán sa schovával za vzletné myšlienky kresťanstva a tiež často robil úplný opak.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ivanSK - múdro vravíš, k+
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tehla: ty si dosiahol, že sa diskutuje o mne. Ak to nevieš pochopiť, to je už len tvoj problém.

To akože si zozbieral (a vytrhol z kontextu, samozrejme, ako inak) z rôznych diskusií z rôznych časov niečo, čo som napísal a teraz to propaguješ ako moje chválenie sa? Alebo tým píšem, že som bohatší ako ostatní? Máš medzery v logickom myslení a v dedukcii, vždy ti to pripomínam, mal by si s tým niečo robiť.

Nikde som vrámci diskusie s Koragom nespomenul svoj vek, spomínal som iba jeho. A nikde som neomieľal dookola svoju nadradenosť, zas a znovu konštruuješ sprostosti, ako vždy. Neviem, či sa bavíš s nechápavým retardom a tvoja typológia mojej osobnosti ma nezaujíma, ty sa totiž baviť nevieš.

Korag: Citujem: "a mne sa nechce to sem vsetko davat kvoli tebe zato ze ty tu stale omielas dookola s tymi tvojimi dokazmi" - Ja som ti zaprvé napísal, že tie odkazy tu v celej tejto diskusii nepovažujem za dôkazy. To je jedna vec. Zadruhé - neviem čo to točíš o "všetko dávať", pýtal som sa ťa na stručný výťah dôkazov z tých kníh, ktoré si prečítal. Chcem normálny dôkaz, nie tristo strán tliachania, aj Archimedov zákon sa dá dokázať stručne, to iste platí aj o iných javoch a dejoch, ak ťa kopnem do nohy, dokážem tým, že aj ty máš nervovú sústavu a že niečo cítiš, ak sa s niekym vadím, že Pepsi Max má 0 percent cukru, tak mu to môžem ukázať na plechovke - už vieš, čo je to dôkaz?? Ja nepotrebujem a nechcem čítať litánie, ja chcem DôKAZ.

Tvoje odpisovanie k životu vôbec nepotrebujem, ale ja na teba reagovať budem, podobne ako to platí aj pre iných členov, ktorí furt otočia diskusiu s opozíciou do úplného OT, pričom z toho samozrejme vinia opozíciu.

Zvyšku členov: A odkazy sa sem na tie dlhočizné TL DR články poslať nedajú? Až tak sprostí nie sme, aby sme si nevedeli kliknúť na link.

kali520: ja by som neodbočoval, ak by neboli dôvody. Ale ako som už vysvetlil, brániť sa budem a nenechám iba tak priraďovanie autorstva bullshitu, ktorého vôbec nie som autorom.

IvanSK: Súhlas.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak teraz si napísal rozumnú reč, pod ktorú sa dá sčasti podpísať, ja som však subjektívne reagoval na to, že si v poslednej dobe začal dosť často "argumentovať" skrz tieto články, ktorú sú podľa mňa všetko, len nie objektívne. Podľa mňa sú doslova bigotné a to v tom, cez aký priezor Slobodomurárov hodnotia (v tomto konkrétnom príklade).

Mne nerobí takisto problém, ak niekto v boha verí, ale ak už chceš hodnotiť tieto spolky, tak nie pohľadom ľudí, ktorí vychádzajú z dogiem.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

vrátim sa ešte k tým znakom na dolári:

oko v trojuholníku je kresťanský symbol. má symbolizovať vševidiacu svätú trojicu (viď príloha). používajú ho aj iné náboženstvá.

13 stupňov pyramídy symbolizujú 13 kolónií.

novis ordo seclorum - je "nový rád vekov" alebo "nový rád času". symbolizuje nové časy po americkej revolúcii. nový rád sveta by bol "novis ordo orbi".

666 - to si vari revolúciu naplánovali tak, aby vychádzala na taký rok z ktorého sa odpočítaním 1110 dalo spraviť 666? okrem toho sa tieto symboly (oko, pyramída) vyskytovali na koloniálnych peniazoch už v roku 1775 takže výpočty už nevychádzajú.

in god we trust - vraj "ich boh sú peniaze"... a čo potom tie kresťanské symboly na SK peniazoch, tiež boli naším božstvom peniaze? a "in god we trust" sa tiež nachádza v americkej hymne a určite tam nemyslia boha vo forme dolárov.

m.a.s.o.n. - prečo práve dávidova hviezda - má judaizmus niečo spoločné s FM? veď je to v ostrom rozpore s tým vypočítaným "666". prečo neaplikovať pentagram alebo znak "pravítko a kružítko" ktoré by boli v tomto prípade logické?
Prílohy
oko.jpg
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

m.a.s.o.n. - prečo práve dávidova hviezda - má judaizmus niečo spoločné s FM?
Myslis toto? vid prilohu.

Dovod je asi taky ze slobodomurarstvo je zidovska organizcia, Illuminati boli zalozeny zidom a ktoreho podporovali dalsi znami zidia ako su Rothschildovci.

Viac mozno docitat tu:
http://astro-tabu.host.sk/11tajny_rebus_elity.html
http://astro-tabu.host.sk/13exodus.html

Kazdopadne to je jedno ci tam je davidova hviezda alebo tam das typicky slobodumurarsky symbol uhlomer a kruzidlo, tak ci tak sa to spaja v rovnakych bodoch a tvarom pripomina opat hexagram.
Prílohy
mason_great.gif
(21.8 KiB) 411 stiahnutí
hughito
Redeemer
Redeemer

Čiže konečne som sa to dozvedel - všetci sú vlastne v konečnom dôsledku aj tak Židia. Len teraz ma zaujíma či Židia alebo židia, lebo to je dosť podstatné. :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

preco autor prilohy pospajal prave pismena N, M, O, S, A...aby mu vychadzalo? :)
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

ty si zaspal dobu? on to nepospajal aby mu to vychadzalo, je to spojene hexagramom, zidovskou hviezdou
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ja som to pospajal na asnom ci teda podla akeho smeru to ma byt pospajane?
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

ty to mozesl pospajat jak chces, ale aj tak ti vyjde nejaka hovadina co nema zmysel...jedine Mason sa z toho da logicky zlozit
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

a praveze preto ze sa to spojilo tak divne do slova mason dava ludom pocit ze je to nezmysel.bohuzial preto to vyzera vsetko ako konspiracia.ja osobne ani neviem comu mam verit.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Ilumináti - židia, slobodomurári - židia, komunisti - židia, kapitalisti - židia, francúzsky revolucionári - židia, liberáli - židia, konzervatívci - židia, významní bankári - židia, významní vedci - židia, vlastníci všetkých televízíí - židia, vlastníci printov aj internetových médií - židia, vo vláde krajín - židia, farmaceuti - židia, zbrojári - židia, rafinérie - židia , spisovatelia - židia, hollywoodsky filmári - prekvapenie? nie zase len židia.... hmm takže aby sme zúžili výber, asi je ľahšie sa sústrediť na to čo nie sú židia, ako na to čo sú..

Takže vie mi tu niekto z vás povedať, čo nie sú židia? Katolícka cirkev? Ó padón, podľa Kaliho je aj to židovské sprisahanie, koniec koncov Ježiš aj apoštoli aj autori evanjelií boli vlastne židia, a vraj sú slobodomurári aj vo Vatikáne, a hlavne asi v svetoznámej práčke špinavých peňazí vo Vatikánskej banke. Takže kde nie sú tí židia? Aj Zeitgeist určite natočili židia..

Ešte vám z toho nej*blo? Mám taký dojem, že talmud sa už splnil, každú chvíľu pristane na Zemi ich mesiáš. lol
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

kali, korag: všimnite si že tá davidova hviezda je nepravidelná, je vertikálne roztiahnutá, takže vyzerá ako umelo napasovaná. momentálne nemám čas to prekresľovať, ale keď prídem domov z práce tak to sem hodím so skutočnou neskreslenou dávidou hviezdou. a ak by sme ju už aj chceli napasovať na pyramídu (síce sa tak tvári ale nesedia hrany) tak by nám vychádzalo slovo "suooa" kde už nepomôže ani prehadzovanie písmen na ktoré naráža sun-goku a frco.

stále je to však v rozpore s teóriou o "666", prečo by spájali židovstvo a satanizmus? podieľali sa na am.revolúcii nejakým spôsobom satanisti? pokiaľ tam teda napasujeme pentagram tak nám vychádza OSA čož je napríklad tajná služba scientológov.

slay: zabudol si astara šerana :D
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Tak týmto ste sa úplne zdiskreditovali.Aspoň u mňa.Áno všade sú židia ( jedného mám v skrini a v noci ma straší ) :D Tak ako napísal silmarill, dávidova hviezda nie je proporcionálne dobre rozložená, ale len dosadená aby sedela.Tak ako so všetkými "dôkazmi", ktoré ste nám poskytli.Diabla v dnešnej podobe ako ho vnímame, stvorila cirkev, ako protiklad Boha.Slobodomurári vystupovali proti cirkvi tak "samozrejme" musia uctievať diabla a sú to satanisti.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Sledujem túto debatu, ale neni mi celkom jasné prečo tu omielate tú bankovku. Mne to fakt pripadá ako hľadanie senzácie v zlom filme kde všetko do seba "zapadá".
Aj keby tam tá hviezda sedela ako šerbeľ na zadku tak to nič nedokazuje. Hexagram čo má na 5 vrcholoch písmenko a na šiestom veľké nič... hlavne že tam v tom šiestom je niak napchaté oko.....
Písmená ani niesú niak zoradené a kebyže ich spájam v poradí aby som vytvoril niaké slovo tak s toho nevznikne hviezda ani len náhodou.

A úplne najviac ma pobavili mapky, kde s pentagonu spravili hviezdu(mimochodom miesta kde ukazujú jej vrcholy budú určite tiež niečo konšpiračné znamenať, len ešte asi nikoho nenapadlo akú magorinu tam napchať.).
Na tej istej mapke tam s ulíc robia hviezdy a trojuholníky a neviem čo všetko, len aby to nejak sedelo. A ono to sedí na počudovanie ale fakt len tak nejako-kadejako. To že tá hviezda a trojuholník a všetky tie tvary sú pomaly na každom obrázku iné tak to už je všetkým ku**a jedno pretože hlavné je že to nejako-kadejako sedí.

Nejako-kadejako tam aj tá sova sedí, ale čo keby niekto našiel normálny symbol ktorý zobrazuje molocha a keby ho porovnal keď už tak horlivo všetci porovnávate všetko zo všetkým a všade vidíte dvojzmysly (a židov).

To že slobodomurári a Ilumináti existujú je každému jasné a tiež si nemyslím že to je organizácia ktorá tu pôsobí pozitívne ale dokazovať ich svetovládu takými s prepáčením ko*****ami ako sa to deje na posledných stranách tak to je na mňa veľa.

Nezapájam sa do debát často a väčšinou sa snažím aspoň o kúsok vecnosti ale toto mi fakt už lezie na nervy. Všade vidieť židov, hviezdy a neviem aké znaky to je už ale na návštevu pána v bielom plášti.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Skuki, rubiki a ostatny ak ste citali diskusiu mali by ste vediet ze ten symbol nebol ziaden argument. Pytal som sa silmarilla ci myslel zrovna tento symbol, nasledne som mu odpovedal na otazku ze preco tam je zidovska hviezda + linky, dva. Vy z vasej obmedzenosti z toho vykonstruujete akoze argument a nebodaj dokaz "svetovlady" o ktorej tu tarate stale len vy. Naucte sa citat a snazte sa reagovat na podstatu problemu, lebo tu nikto z vas vyvratit nevie.

Bol Waishaupt zid? Bol. Je Rotschild zid? Je. Je slobodomurarstvo zidovske? Z velke casti ano, viac nasledujuci clanok:

Slobodomurárstvo a židovstvo

Medzi slobodomurárstvom a židovstvom je ešte užší a priaznivejší vzťah ako medzi slobodomurárstvom a protestantizmom. Napr. v r. 1855 v časopise Israelite of America hlavný rabín USA Isaac M. Wise uviedol, že slobodomurárstvo je židovská ustanovizeň, ktorej dejiny, stupne, hodnosti, heslá a učenie sú židovské od počiatku až do konca. V r. 1861 v publikácii Vérité Israélite bolo uverejnené, že duch slobodomurárstva je duch židovstva v jeho základnej viere. Nádej, ktorá udržuje a posilňuje slobodomurárstvo, je tá istá nádej, ktorá osvetľuje a posilňuje Izrael. Budúcnosť slobodomurárstva bude korunovanie toho nádherného domu modlitby všetkých národov, ktorého strediskom a symbolom triumfu sa stane Jeruzalem.1 Židovský časopis Jewish Chronicle v r. 1889 napísal, že medzi Židmi a slobodomurármi je neviditeľné, ale silné puto sympatie. Existuje medzi nimi prirodzené spojenectvo k spoločnému nepriateľovi- ku klerikalizmu, t. j. ku katolicizmu.2
Na druhej strane, podľa francúzskeho slobodomurárskeho časopisu L´Acacia z r. 1908, sa židovské náboženské spoločenstvo posunulo viac v liberalizme ako protestantizmus a je prirodzeným spojencom slobodomurárstva.3
Spojitosť medzi židovstvom a slobodomurárstvom sa prejavuje viacerými spôsobmi:
- hlavným prameňom slobodomurárskeho okultizmu je židovská kabala,
- mnoho vonkajších znakov slobodomurárstva- obrady, názvoslovie, legendy atď. má
židovský pôvod,
- isté skupiny Židov, pravdepodobne veľmi málo početné, ale s nesmiernym vplyvom a silou
sú vedúcimi slobodomurármi,
- o niečo väčšia skupina veľmi vplyvných Židov sleduje tie isté ciele ako slobodomurári
a používa podobné prostriedky, a je prinajmenšom v úzkom spojení s nimi,4
- jestvujú osobitné židovské lóže.
Slovo kabala (tradícia) má viac významov. Jeho bežný význam označuje farizejskú alebo teoretickú kabalu, ktorá je ideovou oporou talmudistického židovstva. Aj keď sa hlási k Mojžišovej tradícii, tú sfalšovala, spohanštila a zdiabolizovala babylonskými a perzskými dodatkami. Má nahradiť prvú Mojžišovu knihu vo Sv. písme, podľa ktorej Boh- Stvoriteľ stvoril svet z ničoho. Miesto Boha predstavuje akési Nekonečné bytie, z ktorého vychádza viditeľný i neviditeľný svet, čiže niečo z niečoho.5 I časť židov si myslí, že táto kabala nemá nič spoločné s pravoverným židovstvom. No značná časť židov ju uznávala, napr. väčšina najvýznamnejších rabínov 17. a 18. st.6 Jej pôvod siaha už do predkresťanských čias. Podľa židovského apologéta Bernarda Lazareho stáli kabalistickí Židia pri kolíske slobodomurárstva.7 Aj podľa slobodomurára Pikea má slobodomurárstvo pôvod v kabale.8 Cez ňu k židom prenikajú pohanské okultistické praktiky.
Slobodomurársky rituál, symboly, legendy, názvoslovie, niekedy aj počítanie rokov v slobodomurárskych dokumentoch- to takmer všetko má židovský pôvod.9
Židia majú v slobodomurárstve vyššie zastúpenie, než je ich podiel v obyvateľstve danej oblasti, no predovšetkým majú rozhodujúci vplyv v jeho vedení.10 Po tom, ako sa slobodomurárstvo presadilo v politickej oblasti v jednotlivých štátoch, sa v nich výrazne zlepšili aj finančné a spoločenské podmienky pre židov.
Vplyv židov na slobodomurárstvo sa prejavuje aj jestvovaním osobitných židovských lóží, do ktorých nežidia nemajú prístup. Táto nerovnosť vedie k tomu, že nežidia nemôžu ovplyvňovať činnosť židovských lóží, ale židia môžu oplyvňovať činnosť lóží s nežidovskými členmi a židovské lóže vedú slobodomurársku organizáciu.11
Aj napriek zdanlivej ústretovosti slobodomurárstva k židovstvu, slobodomurársky liberalizmus a okultizmus je namierený proti viere Abraháma, Izáka a Jakuba i Desatoru Mojžiša. Hoci slobodomurárski židovskí vodcovia často na svoje ciele využívajú židovskú solidaritu a antipatiu medzi kresťanstvom a židovstvom, ich konanie nemožno stotožňovať so židmi ako celkom. Tak ako kresťania, aj väčšina židov trpí konaním riadiacej slobodomurárskej chunty.12
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Kali:

Poviem ti len toľko že nie všetko tu sa točí okolo teba. Mne nemusíš vysvetlovať ako si myslel tvoj príspevok a ja som si nemyslel že budem musieť tebe vysvetlovať ako pochopiť môj príspevok.
Narážal som hlavne na to ako si tu niekto obhajuje spomínané znaky na všetkom možnom. Poviem ti aj ponaučenie ak by si ho náhodou nenašiel v tých vetách. Znie takto "Nevzťahuj si všetko na seba, keď s niečím nesúhlasíš a nevymýšľaj si čo povedali iný keď to nepovedali". To by možno pomohlo aj ostatným v diskusii.

Mimochodom na podstatu problému som reagoval, pre mňa je podstata problému ktorý som riešil že táto debata akosi ustala a riešia sa tu blbosti ako usporiadanie stavieb do trojuholníka, letopočty na bankovkách, symboly na bankovkách a pentagram s pentagonu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako máme veriť, resp. brať aspoň trochu do úvahy veci, čo sem píšete, keď sa tu sami dokážete zdiskreditovať ?

Tu nejde o bankovku (i keď pre koraga a tehlu sú to nezvratné dôkazy, ty to berieš jediný trochu menej vážne, ale tiež si sa voči tomu neohradil), ale o celkový princíp čím sa snažíte podložiť vaše tvrdenia.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Kali: Dávaj aj zdroje nabudúce, ale inak zaujímavé. Len už mám pocit, že sa vám ta symbolika čím ďalej viac mieša. Neviem síce ako sa dá spojiť apolitická, nenáboženská a najmä liberálna nexenofóbna idea slobodomurárstva spojiť so židovským náboženstvom ale dobre. Podľa mňa nedá. Na druhej strane, keďže slobodomurárstvo propaguje idei, ktoré historicky pomohli dostať sa židom z pozície perzekuovaných, je len logické, že mnoho židov tieto idei podporovalo, lebo to bolo dobré pre nich. Kdežto kresťanská silná dogmatika v tom kresťanom bránila. Teda nie je prekvapujúce, že zastúpenie židov v slobodomurárstve je početnejšie, skôr je to logické. Z toho je aj pochopiteľné že množstvo symboliky, ktorú majú slobodomurári obsahuje možno teoreticky nejaké židovské prvky, ale rovnako by sme tam našli prvky iných kultúr. A to už len z toho dôvodu, že symbolika slobodomurárov je neuveriteľne široká.

Čiže podľa môjho názoru sa nedá hovoriť o spätosti židovstva zo slobodomurárstvom ako takej, ale skôr o tom, že slobodomurárstvo presadzovalo humanistické ideály, ktoré židom vyhovovali preto malo ich podporu. Vy totižto už všetkému na svete prisudzujete židovské vlastnosti,.. a možno aj preto neprišla odpoveď na moju otázku, "čo nie je ešte židovské?".

Navyše, chýba nám vnútorný pohľad na slobodomurárov a činnosť lóži a ich vzájomnú nezávislosť/závislosť. A to že podľa tohto článku jestvujú čisto židovské lóže, fajn každá lóža má svoje vlastné pravidlá a požiadavky do určitej miery, to len ukazuje na to, že slobodomurárstvo je decentralizované vo svojej podstate a to vyvracia do istej miery tie vaše vedúce židovské postavy, aj keď samozrejme vyvrátiť to nemám ako, ale ani dokázané to nijako nebolo. To sa nazýva konšpirácia. Rovnako ako spájanie so satanizmom, ktoré vravím je číri nezmysel. A obraňovať to ako pri Iluminátoch alebo čo, nejakou symbolikou nosiča svetla lucifera je smiešne, svetlo je všeobecná symbolika, tak aj Ježiš priniesol svetu svetlo a je svetlom sveta, aj Lucifer je nosič svetla, všetci sú nosiči svetla. To je smiešne. 666 je tiež klišé, rovnako ako pentagram, ktorý prichádza z pohanskej symboliky. Jednoducho tých symbolov je už všade veľa.
Napísať odpoveď