ford mustang
-
andrej10011
Amateur
ford mustang
neviete niekto kde sa dá kúpiť ford mustang shelby GT 500 eleanor ročník 1967 .hľadal som už všade ale nič.
P.S.:prosím vás len mi porade nemusíte mi tu hodnotiť pravopis
P.S.:prosím vás len mi porade nemusíte mi tu hodnotiť pravopis
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ford mustang
... dalsi vazny zaujemca? 
LOL
Ale dobre teda. Aj ked vravis, ze si hladal asi si sa moc nesnazil. Trvalo mi to 10 sekund.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
A tema o Mustangu tu uz je http://www.hojko.com/ford-mustang-4-0-v ... it=mustang
A tema o Mustangu tu uz je http://www.hojko.com/ford-mustang-4-0-v ... it=mustang
-
RATZINGER666
Darca
netreba zabudunut na http://www.autotrader.com/ , prip. americke aukcne portaly...
-
PAuLi3
Darca
a naco by ti bolo to auto ked nemas ani 18?
ci chces s autom za 60-70000 € behat po roliach?
//tomasmate: nj, ale mozno ked uz ma ten internet banking, ktory mu rodicia dali spravit, tak mu tam hned vlozili 70000€ a chalan ich chce jednoducho dobre investovat .D
//tomasmate: nj, ale mozno ked uz ma ten internet banking, ktory mu rodicia dali spravit, tak mu tam hned vlozili 70000€ a chalan ich chce jednoducho dobre investovat .D
PAuLi3 to je vedlajsie, ved predsa musel pomachrovat aky je on panko. 
-
RATZINGER666
Darca
... ale bacha na neho, uz si zaklada "decki" ucet v banke 
-
andrej10011
Amateur
zakladam ale sak to auto neni pre mna ale pre uja kery si ho chce kupit a kedze sa paci aj mne tak mu pomozem a mozem sa s nim na nom vozitRATZINGER666 napísal:... ale bacha na neho, uz si zaklada "decki" ucet v banke
-
PAuLi3
Darca
btw aj na autobazar.eu predava jeden panko mustanga za 10k € len ho treba uplne zrenovovat
-
RATZINGER666
Darca
andrej10011 napísal: zakladam ale sak to auto neni pre mna ale pre uja kery si ho chce kupit a kedze sa paci aj mne tak mu pomozem a mozem sa s nim na nom vozit
fuha, ujo bude asi dost za vodou, co ma teraz za auto?
-
andrej10011
Amateur
ujo neni za vodou sak ma estelen 19 a teras ma vituneneho favorita a jednu motorku ale co mal pretim to si nespomenem lebo ich us mal strasne moc no vastne vim ze este mal bmw tusim trojkove a to je uz naozaj vsetko co si pametam lebo on ti auta vimiena jako ponozki a co sa tika teho mustangu tak ten chce odvdedy co videl 60 sekund a penaze nanho dokaze zohnat sak musis poznat maldich ti dokazu zarobit na seckom
Ty nemas este 18 a ujo ma 19? No zaujimava rodinka ste to.

-
andrej10011
Amateur
no velice ja mam 16 len abi si vedel a vis jake to bolo trapne ket som este chodil do 1 tak on newim de presne ale tes chodil na zakladnu ja som ho musel volat ujo vis si pretstavit jaki to bol trapas a ket us hovoris o zvastnej rodinke co je natom zvastne ja mam spoluzaka co je ujo chlapcovi co je madsi iba o 2 rokytomasmate napísal:Ty nemas este 18 a ujo ma 19? No zaujimava rodinka ste to.
-
audiotrack
VIP
zvláštne je na tom to, že ujo je súrodenec tvojho rodiča. Ak má tvoj ujo 19, potom tvoji rodičia majú koľko? Max. 25? A ak zarátame že asi ťa nemali v 9 rokoch, tak sa dostávame do sporu. Určite je ti to ujo? Alebo nejaký iný vzťah ktorému nesprávne hovoríš ujo?
-
andrej10011
Amateur
preco bi sam sa mal machrovat sak som sa normalne slusne opital keby som sa chcel machrovat tak bi som asi napisal:caute chlapci neviete kde sa da kupit ford mustang shelby GT 500 eleanor ročník 1967 mam vela peniazkov a chcel bi som ich minut davajte mi prosim vas stranki len na tie najdahsie eleanori pretoze ja si to mozem dovolittomasmate napísal:PAuLi3 to je vedlajsie, ved predsa musel pomachrovat aky je on panko.
nemislis
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 15:26)
je to brat mojej maťi a od malicka mi hovorili ze mu mam hovoriť ujo takze nevim ja som neni moc na tito veci ze ujo,striko,synovec atd.audiotrack napísal:zvláštne je na tom to, že ujo je súrodenec tvojho rodiča. Ak má tvoj ujo 19, potom tvoji rodičia majú koľko? Max. 25? A ak zarátame že asi ťa nemali v 9 rokoch, tak sa dostávame do sporu. Určite je ti to ujo? Alebo nejaký iný vzťah ktorému nesprávne hovoríš ujo?
-
javatar
Hardcore addict
poznam dvoch bratov medzi ktorymi je rozdiel 19 rokov, takze obdobnym sposobom je takyto "ujo" moznyaudiotrack napísal:zvláštne je na tom to, že ujo je súrodenec tvojho rodiča. Ak má tvoj ujo 19, potom tvoji rodičia majú koľko? Max. 25? A ak zarátame že asi ťa nemali v 9 rokoch, tak sa dostávame do sporu. Určite je ti to ujo? Alebo nejaký iný vzťah ktorému nesprávne hovoríš ujo?
-
PAuLi3
Darca
andrej sak v pohode,tipy ti dali kde ho mozes zohnat. nam je len cudne ze tvoj "ujo" ma 19, ma favorita "ftuningu" a chce ho zmenit za min. 200-krat drahsie auto
-
P3Bo
Guru wannabe
6 chýb v 3 vetách ale vskutku brutálnych škoda že nepíšeš aj s diakritikou bY som sa zasmial viac.andrej10011 napísal: preco bi sam sa mal machrovat sak som sa normalne slusne opital keby som sa chcel machrovat tak bi som asi napisal:caute chlapci neviete kde sa da kupit ford mustang shelby GT 500 eleanor ročník 1967 mam vela peniazkov a chcel bi som ich minut davajte mi prosim vas stranki len na tie najdahsie eleanori pretoze ja si to mozem dovolit
nemislis
2audio- možno mYslí uja z druhého kolena : )
-
redliner
King
predal favorit a už ma prachy na mustanga 
// chcel by som videť či ten favorit je vytuningovaný or vytuzingovaný
// chcel by som videť či ten favorit je vytuningovaný or vytuzingovaný
-
RATZINGER666
Darca
jezis, to je debil... zamknite to tu ktosi...