Piráti Karibiku: Na vlnách podivna

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Greece Titan
Light Star
Light Star

Piráti Karibiku: Na vlnách podivna

Príspevok od používateľa Greece Titan »

Pôjdete na to do kina?

Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Piráti Karibiku: Na vlnách podivna

Príspevok od používateľa Grim »

...nie, ale stiahnem si to...táto trilógia ide do hajzlu s každým daľším dielom...ten tretí bol tak komplikovaný ako Memento...som zvedavý, čo vyčarujú v tomto a tak isto aj ako dlho to ešte chcú naťahovať...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Grim - 100% súhlas, myslím že v kine som bol iba na jednotku, ktorá bola na tú dobu strašne dobrá :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

pojdem na to do kina, som sa vcelku prekvapil, ked som na to videl v kine ukazku. Som nevedel, ze natacaju 4. Ale suhlasim, 1 bola super, 2 dobra, 3 som nepochopil, videl som ju len raz, dost blbost sa mi to zdalo. 4 ma byt aj v Londyne...som zvedavy na to.
Greece Titan
Light Star
Light Star

Jednotka bola veľká komediálna hitovka. Dvojka a trojka boli furt len lovestory elizabeth a willa a bolo to zmätené, hoci mne sa páči práve to. Dvojku a trojka vzhľadom na to, že nadvňzuje bola zlá, avšak pri štvorke sa opäť ruka srandy a skvela chopia príležitosti. Hneď v reklame bolo pár skvelých fórov. MYslím, že to bude dobre... a inak oni zacali stvorku natacat kratko po vydani trojky vies :) a inak 20. maja to bude v kinach...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Greece Titan napísal:... a inak oni zacali stvorku natacat kratko po vydani trojky vies :) a inak 20. maja to bude v kinach...
neviem, či ich nenatáčali súčastne
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Toto nie je štvorka, je to začiatok novej trilógie.
http://www.firstshowing.net/2010/two-mo ... s-planned/
Okrem toho je tam viacero failov. Prvý je ten, že režisérom už nie je Gore Verbinski, ale Rob Marshall, z ktorého mam osobne obavy. Ďalšia vec je odchod Keiry Knightley, pričom na jej miesto v podstate dosadili mne vrcholne nesympatickú, 37-ročnú Penélope Cruz. Na druhej strane je ale treba napísať, že je tam Gemma Ward, ale hlavne moja obľúbená Judi Dench. Dokonca sa objavili aj drísty, že efekty už nebude robiť ILM. Do kina na to pôjdem, na bezhlavú príjemnú večernú zábavu to hádam bude stačiť, ale príliš veľa si od toho určite nesľubujem...
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

nakoniec z toho bude ďalšia telenovela... :(

no zatiaľ majú tie diely klesajúcu kvalitu, uvidíme čoho sa dočkáme v ďalších dieloch. snáď to nebude direct-to-dvd ...
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

No, mne osobne sa tiež najviac páčila jednotka, ale ani tie ostatné dva diely ma nesklamali. Priznám sa, zbožňujem Johnnyho Deppa v tejto úlohe, lebo Jack Sparrow nemá chybu a na štvorku sa strašne teším.. Už len z toho traileru vidno, že to bude skvelé (konečne! tam nebude Orlando Blúm a Keira, ktorí sa hodili skôr do romantického filmu) a vtipné ako vždy ;)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Nemôžem si pomôcť, ale mám pocit, že je tu ďalšia filmová séria, pri ktorej tvorcovia nevedia, kedy dosť.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

seth82 - zaujímavé info...tak už len kôli Judi Dench si to pozriem...
Greece Titan
Light Star
Light Star

salamka napísal:(konečne! tam nebude Orlando Blúm a Keira, ktorí sa hodili skôr do romantického filmu)
Súhlas.
seth82 napísal:Toto nie je štvorka, je to začiatok novej trilógie.
http://www.firstshowing.net/2010/two-mo ... s-planned/
Okrem toho je tam viacero failov. Prvý je ten, že režisérom už nie je Gore Verbinski, ale Rob Marshall, z ktorého mam osobne obavy. Ďalšia vec je odchod Keiry Knightley, pričom na jej miesto v podstate dosadili mne vrcholne nesympatickú, 37-ročnú Penélope Cruz. Na druhej strane je ale treba napísať, že je tam Gemma Ward, ale hlavne moja obľúbená Judi Dench. Dokonca sa objavili aj drísty, že efekty už nebude robiť ILM. Do kina na to pôjdem, na bezhlavú príjemnú večernú zábavu to hádam bude stačiť, ale príliš veľa si od toho určite nesľubujem...
Dikes za skvelé info...
Muffi napísal:Nemôžem si pomôcť, ale mám pocit, že je tu ďalšia filmová séria, pri ktorej tvorcovia nevedia, kedy dosť.
prakticky mas aj pravdu... ale na poracovania sa tesim.. a predchadzajuce diely mali celkom uspech.. hlavne jednotka...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dnes som na to v kine videl 3D trailer a urcite na to pojdem, nie je o com pochybovat, minimalne ako jednorazova zabava urcite dobre posluzi :)
Napísať odpoveď