ford mustang
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ford mustang
akurat išiel na rannu smenu volakde k linke
-
Runes
Addict
hehe netusim ja som len stiahol fotku a kukol na parametre
kazdopadne jun je pol roka dozadu
a zase junove rana uz maju slnko o 5:40 tusim ale ot je jedno 
-
andrej10011
Amateur
preco kukas na tu ZPzetku ha to si fakt mislis ze bi chodil s vlastnu ZPetku kebyze si ju kunes celu a hladas majitela tak to bi si musel ist na trnavsky cintorin a tu 130 si strc wis de keby mas zakladne vedomosti tak bi si vedel ze na neupravenom favorite sa da ist aj 160 sice s vetrom zadku ale islo bi a nerospadol sa oki a este jedna vec co si povedal ze oco ide v tomto detinskom tuninngu tak som pochopil ze si z mesta a ja ta teras budem muset trosku poucit KDO si sam tuninguje auta , no preca dedincania to iba vi z mesta date auto do tuningarskej dielne (KDE zas robia iba ti z dedini lebo ti z mesta iba citaju citaju robia sa ze sa v autach viznaju a len ket sa im trosku pokazi motor ze tam napriklad neni voda us us utekaju do autoopravi)a potom sa machrujete ze jake auto ale vi ste na nom neurobili nic a idete sa porovnavat s takimi co si ho spravili celi sami. ja vime ti mi hned otpises ze poznas 1000000 ludi z mesta co si auto spravili sami ale naozaj pochadzaju z mesta ??jasne ze ne len sa prestahovali kvoli roboteRunes napísal:mehehe okres trnavaomg kto uz hentaku konzervu ide robit
konec amen tma sak tam plna nadrz 3x navysi cenu auta. Ako ja nepochopim oco ide pri tomto dedinskom tuzingu pochopim ked dakto kupi daku namakanu karu a ce tomu dat look a tak ale WTF favorit ides 130 a dosiahnes rezonancne pasmo a auto sa ti ide rozletiet
To je fakt v p*ci aka sedlac sa uz dokaze v dnesnej dobre zaregistrovat na fore.
Andrej prosim ta ser uz na tento web, pozhanaj kravy, porataj sliepky, nakrm prasce, pozdrav uja a na toto forum navzdy zabudni. Maj sa.
Andrej prosim ta ser uz na tento web, pozhanaj kravy, porataj sliepky, nakrm prasce, pozdrav uja a na toto forum navzdy zabudni. Maj sa.
-
andrej10011
Amateur
jakeho 1.6. o 6 rano kery debil bi staval o 6rano len abi otfotil rano trosku rozmislal to bolo fotene nekedy o 15:00 abolo to na jar a to je 1 rok dozadu a moc na nom neni spravene??? kebyize mam tu fotku jak vipadal pretim tak bi ste sa posrali hrdzavi jak hovado kolesa nemal ujo trosku kukal na discoveri presnejsie na americna chopers ci jak sa to vola a aj vituningovat auto od zakladov aj sa mu to podariloRunes napísal:jou inak teraz kukam fotografia bola vytvorena 1.6.2010 o 6 rano
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 16:25)
sliepocki ??prasce??? je vidiet ze si videl dedinu len na obrazkuGangy napísal:To je fakt v p*ci aka sedlac sa uz dokaze v dnesnej dobre zaregistrovat na fore.
na jar?:D:D:D:D ten piesok suchy. ci zem prach alebo co to je. tie zelene rastliny vsade okolo to vyzera teda fakt na jarne listy co tam su
:D:D
-
spojka13
Darca
nechajte ho tak... mna zaujima pribeh o favorite --> lambe ---> a Eleanor
-
Nadeo
Guru wannabe
Andrej, vacsieho retarda som na nete ani snad nevidel... Ten favorit je kopa srotu. Ako moze niekto chciet Mustanga(a k tomu GT500) za 70k eur a mat predtym favorit? FAVORIT?
-
andrej10011
Amateur
co sa pitas mna?? ja som mu mal najst len vihodnu cenu a kedze som ju nevedel nasjt tak som sa opital lenze sudiac podla toho jaki su tu debili(cest vinimkam) sa to asi nedozvimNadeo napísal:Andrej, vacsieho retarda som na nete ani snad nevidel... Ten favorit je kopa srotu. Ako moze niekto chciet Mustanga(a k tomu GT500) za 70k eur a mat predtym favorit? FAVORIT?
-
Runes
Addict
-
andrej10011
Amateur
nie ale napad to bol dobri vituningovat favorita kebyze si vibere nejake ine je jedno ake tak takich po slovensku chodi vela tak si vibral favorita abi zaujal teras mi povec ale uprimne kolko si vedal v trnavskom kraji vitunongovanich favoritov ??? ziadneho .chapes on to nerobil kvoli tomu ze na ine nemal peniazki ale kvoli tomu abi bolo vinimicne a veru bolo hovorilo sa o nom dost daleko a teras zacina mania ze seci si chcu vituningovat favorita to znamena ze us nebude vinimocne a naco mu je take auto?? jedine tak do srotu a hlada nove auto ktore bi zas bolo vinimocne chapes aj tak on to robi kvoli tomu abi seci onom hovorili a chodili za nim babi(aspon podla mna)Runes napísal:wau ty si kral
dedinsky tuning bol mysleny ze kto uz ide tunovat favorita abo skodovku a podobnu karu
-
redliner
King
ale tvoj ujo by sa mal uvedomiť čo je to tuning a tuzing 
Pre boha zamknite to, šak ten chlapec je mimo...
-
spojka13
Darca
sry za OT ale musim
andrej Y je dvadsiatepiate a zároveň predposledné písmeno latinskej abecedy. A dava sa hlavne za každu tvrdu spoluhlasku (vybrane lova ti tolko odpustim)
andrej Y je dvadsiatepiate a zároveň predposledné písmeno latinskej abecedy. A dava sa hlavne za každu tvrdu spoluhlasku (vybrane lova ti tolko odpustim)
-
andrej10011
Amateur
dobre povim muredliner napísal:ale tvoj ujo by sa mal uvedomiť čo je to tuning a tuzing
-
Nadeo
Guru wannabe
Ked vidim na ulici "vytuningovaneho" favorita ala puklice z tesca, vyfuk vacsi ako zadne svetlo, volant s cervenymi tlacitkami - vies co si pomyslim? Urcite nie ze je to pan a ja chcem tiez vytuningovaneho favoritaandrej10011 napísal: nie ale napad to bol dobri vituningovat favorita kebyze si vibere nejake ine je jedno ake tak takich po slovensku chodi vela tak si vibral favorita abi zaujal teras mi povec ale uprimne kolko si vedal v trnavskom kraji vitunongovanich favoritov ??? ziadneho .chapes on to nerobil kvoli tomu ze na ine nemal peniazki ale kvoli tomu abi bolo vinimicne a veru bolo hovorilo sa o nom dost daleko a teras zacina mania ze seci si chcu vituningovat favorita to znamena ze us nebude vinimocne a naco mu je take auto?? jedine tak do srotu a hlada nove auto ktore bi zas bolo vinimocne chapes aj tak on to robi kvoli tomu abi seci onom hovorili a chodili za nim babi(aspon podla mna)
A dalej, urcite tvoj stryko bol prvy kto "natuningoval" favorita, ze? Predtym o tom nikto nepocul, len on stym zacal tak vseci to teraz opakuju po nom!
-
Runes
Addict
omg toto mi pride ako zmyslanie 12 rocneho . A favoritov som vydel tunovanych vela vela aj v TT kraji akurat ze to bolo 10 rokov dozadu ked bola era tunovat skodovky favority a ine stare konzervy, vtedy som sa do toho skoro pustil aj ja z bratom som mal vtedy 15 brat 20 a svoju prvu 120ku. A potom nam zaplo ze za cenu co dame do toho si radsej kupi normal karu. On si kupil Leona 2 brat focusa ted uz ma 2 prvy bol vytuneny a bola to raketa az do momentu ked donho napalil z protismeru dedko a poistovna mu preplatila len auto v tovarenskej hodnote cize cely tuning vysiel nazmar co sa dalo sa predalo ale moc toho nebolo. A take veci ako motor vo farbe a podobne ani nehovorim. A ja mam ako studentik z mini prijmom Xantiu. A akurat tu sa pohravam z myslienkou ze zarok ked skoncim skolu nekupim novu karu ale toto dam do poradku bo mam hydractiv a to ti je pohoupanicko pricom mam este aj carovny gombik tvrdy podvozok. PPripadne kamaratovi ted dali noveho golfa a za 2 roky ho bude firma predavat tak mozno to kupim. Ale tosme uz total mimo temu
-
andrej10011
Amateur
pred desiatimi rokmy ??? vidis tak asi kvoli tomu to robil lebo sa mu to vdedy lubilo ale ja osobne neim co bolo pred 10 rokmi lebo vdedy som mal mozno 6 rokovRunes napísal:omg toto mi pride ako zmyslanie 12 rocneho . A favoritov som vydel tunovanych vela vela aj v TT kraji akurat ze to bolo 10 rokov dozadu ked bola era tunovat skodovky favority a ine stare konzervy, vtedy som sa do toho skoro pustil aj ja z bratom som mal vtedy 15 brat 20 a svoju prvu 120ku. A potom nam zaplo ze za cenu co dame do toho si radsej kupi normal karu. On si kupil Leona 2 brat focusa ted uz ma 2 prvy bol vytuneny a bola to raketa az do momentu ked donho napalil z protismeru dedko a poistovna mu preplatila len auto v tovarenskej hodnote cize cely tuning vysiel nazmar co sa dalo sa predalo ale moc toho nebolo. A take veci ako motor vo farbe a podobne ani nehovorim. A ja mam ako studentik z mini prijmom Xantiu. A akurat tu sa pohravam z myslienkou ze zarok ked skoncim skolu nekupim novu karu ale toto dam do poradku bo mam hydractiv a to ti je pohoupanicko pricom mam este aj carovny gombik tvrdy podvozok. PPripadne kamaratovi ted dali noveho golfa a za 2 roky ho bude firma predavat tak mozno to kupim. Ale tosme uz total mimo temu
vyhlasujem patraciu akciu... moj mozog utiekol v polke tejto temy aby to uz nemusel dalej citat... 
-
andrej10011
Amateur
to som nepovedal ze o tom nigdo nepocul hej a on nema ziadnu lacnu karu oki do teho auta dal 8x viac jako bola jeho cena a to bol dost drahy favorit aj na to v jakom bol stave vastne ani nechapem ze preco ho kupoval za tak draho ale newadi ja som sa pital na toho mustanga a vi tu furt pisete o tom favorite pokial mate neico na srdci tak to napiste ale inac nepiste pls nicNadeo napísal: Ked vidim na ulici "vytuningovaneho" favorita ala puklice z tesca, vyfuk vacsi ako zadne svetlo, volant s cervenymi tlacitkami - vies co si pomyslim? Urcite nie ze je to pan a ja chcem tiez vytuningovaneho favorita
A dalej, urcite tvoj stryko bol prvy kto "natuningoval" favorita, ze? Predtym o tom nikto nepocul, len on stym zacal tak vseci to teraz opakuju po nom!