Ja kaslem obcasne uz par rokov..raz to ustane, potom sa vrati..Nieje to klasicky chory kasel, ale daky iny..Kedze lieky to nijak nikdy nepomohli..Skusane viacero aj tvrdsich, tak som sa nato vybodol..Ked ma vystrie, tak ma vystrie Ale na tvoj problem ti isto da nieco obvodna..
to chce lekara... ja som s tym bojoval bez liekov 2 mesiace, az som bol dokopany ist k odbornikovi, ktory mi povedal, ze to moze byt aj zapal pluc sposobeny plesnami, ktorych je teraz cim dalej tym viac... a tak som druhy krat v zivote musel uzivat antibiotika a uz 3 tyzdne som OK...
Pozrieme sa na teba cez webkameru recept si stiahni a lieky ti vypadnú z mechaniky .... čo čakáš že ti tu napíšeme ? Choď k doktorovi a keď ti nesedí liečba tak ho zmeň.
P3Bo napísal:Pozrieme sa na teba cez webkameru recept si stiahni a lieky ti vypadnú z mechaniky .... čo čakáš že ti tu napíšeme ? Choď k doktorovi a keď ti nesedí liečba tak ho zmeň.
otázka bola snáď jasná...ja sa pýtam či niekto nemal takýto problém a ak ho mal podobný, čo mu najlepšie zabralo...ja nepotrebujem rady, že choď doktorovi a pod. kto s týmto nemal skúsenosti, tak načo sem vypisuje?
si napis sirokospektralne antibiotika, 500mg, 1x denne, Flonidan 10mg, na cmulanie, 1x denne a sumivy zazrak proti kaslu v sacku (zelena skatulka), 3x denne
toto si chcel?
Son-Goku napísal:
mozno sa mylim ale pocul som a spominal to aj gangy ze bakterie maju radi teplo.
Ako ktoré. Svrab (síce nie je baktéria) teplo priam miluje Ale horúčka nie je len tak pre nič za nič. Väčšina baktérií spôsobujúcich ľudské choroby hynie okolo 40°C a to je dôvod prečo keď si chorý telo zapne na vyššie obrátky a spustí horúčku.
ja tiez kaslem tak intenzivnejsie zhruba treti rok. bol som uz u vsetkych moznych lekarov, ale bez vysledku. zaujimave je, ze sa mi to vracia na jesen a odchadza koncom februara