/aha tak asi ano .. nemate niekto nazov servera, kde je upravene HC s mapou a spottingom?
Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
niekto tu spominal, ak si dobre pamatam, ze je aj hardcore server, kde je minimapa a oznacovanie hracov... ako najdem taky?
ma to nieco spolocne s tou zltou a striebornou lebkou v server browseri?
/aha tak asi ano .. nemate niekto nazov servera, kde je upravene HC s mapou a spottingom?
Do kelu, neviem čo sa stalo no od pondelka mi pri BC2 mrzne PC, nedokážem odohrať ani jedno kolo a totálne to stuhne a musí nasledovať tvdý reset.
Tak teraz neviem čo mám spraviť, preinštalovať len hru a čakať dve tri hodiny než sa aktualizuje a zistiť, že to nepomohlo, alebo hneď preinštalovať celý PC aj s Win. Hmm.. to bude ešte dilema cez výkend.
Tak teraz neviem čo mám spraviť, preinštalovať len hru a čakať dve tri hodiny než sa aktualizuje a zistiť, že to nepomohlo, alebo hneď preinštalovať celý PC aj s Win. Hmm.. to bude ešte dilema cez výkend.
no ja som mal nieco podobne a pomohol iba tvrdi restart. Pisal som aj tu o tom niekde podrobnjesie len uz neviem na ktorej strane 
V skratke u mna bol problem v integrovanej zvukovke. Ak mas tiez integrovanu skus ju vypnut priamo v biose a hraj chvilu bez zvuku.
V skratke u mna bol problem v integrovanej zvukovke. Ak mas tiez integrovanu skus ju vypnut priamo v biose a hraj chvilu bez zvuku.
Thompson je dobry?
Ak s nim vies, kazda zbran je dobra ak s nou vies narabat 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tompson je hlavne v tom dobry ze ho mozu pouzit vsetky klasy takze ked ti to nejde z smg mozes skusit to
, btw dneska tomu dobre hrabe ked sa pripojim na daky server a idem z neho prec tak pokial nerestartujem hru stale stracam EA conection
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
To roby aj mne. a aj mnohým ostatným.
Tak som teda skúsil vypnúť tú zvukovku a už to nemrzne. To je inak divné z ničoho nič sa to takto po toto. No ešte že mi zo starého PC ostala X-Fi zvukovka do PCI slotu.stuka napísal:no ja som mal nieco podobne a pomohol iba tvrdi restart. Pisal som aj tu o tom niekde podrobnjesie len uz neviem na ktorej strane
Tak vďaka za tip, ušetril si mi kopu času a zbytočnej námahy s reinštaláciou.
ten balíček úprav postáv sa dá kúpiť aj nejako inak, ako cez Steam?
EA Store, G2play, Brloh, Aupark atd.. novinové stanky ee.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
niekde v BB by sa to nedalo kúpiť?
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no v Brlohu asi tazko... a co je problem zaplatit cez PayPal alebo kreditku? ak nemas, tak ja ti to mozem kupit
-
Corn Flake
Guru wannabe
Alebo choď do OMV a popýtaj si paysafecard a cez to si môžeš nakupovať na steame
rád by som aj cez PayPal, ale napríklad môj otec má s platením kreditkou cez net zlú skúsenosť, tak to už nechcem veľmi riskovať
oplatí sa kúpiť vietnam???
nie, neoplati
No ako viem ze to je to iste.... ale ako mna viac zaujimaju hry zo svetovej vojny....
tak co sa pytas... si to potom kup
dalo by sa to urobiť tak, že by mi to niekto kúpil, a ja by som to zase kúpil od dotyčného? ale neviem, v akej forme sa to predáva. či aj v krabicovej, alebo len digitálnej