PS: A nechcem počuť rady tipu : ,,umývaj si nohy"
Výber topánok + vložiek do nich
Výber topánok + vložiek do nich
Ahoj, ja dosť často hrávam florbal (áno, aj vzhľadom na tú nadváhu!) a keď sa mi spotia nohy tak nielen že nevoňajú, ale sa mi na druhý deň spravia také akoby mini otlaky, lenže na jednom mieste je ich asi 20 !!! Tak by som potreboval pomôcť s výberom nejakých topánok do telocvične a do nich nejaké vložky... Cena oboch do 100€. A potom ešte niečo na turistiku, ale skôr na letnú... Keďže s ňou začínam
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Výber topánok + vložiek do nich
Je to asi tým že pri futbale bežíš a prudko zastavíš čím sa koža namáha. Na tých miestach budeš mať otlaky a mozole dovtedy kým nespevnie- resp stále. Na letnú turistiku ti odporúčam pozrieť sa do predajní kde ponúkajú solomony(všade dostupné) alebo iné hi tech topánky minimálne s goratexovým vnútrom - nosím takéto už 4 roky aj keď ma vyšli na 5 000 sk svojho času sú v podstate nezničiteľné. Konkrétnu obuv ti poradia na mieste. Ak ale nevieš kde hľadať pýtaj sa po solomonoch : )
Vďaka, salomony má aj mama, nevie si ich vynachváliť, asi pôjdem cez víkend na nákupy...
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
+doplnim mne sa tiež strašne potia nohy(to som vyriešil kvalitnou obuvou, od70 do140€, filtracia, vetranie) a k otlakom vyskušaj ist za ortopedom nech ti presne odporuči(da) vložky do tenisiek mne to stračne pomohlo, ale jedna vec su vložky a druha aku obuv použivaš...