odhlásené auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
drodo15
Light Expert
Light Expert

odhlásené auto

Príspevok od používateľa drodo15 »

Zdravím. Nedávno som kúpil auto z iného okresu. Chalanisko ho v stredu odhlásil a ja si ho v utorok pôjdem prihlásiť. Chcel by som vedieť, či na ňom môžem zatiaľ jazdiť, aj keď je odhlásené. Pretože aj tak keď pôjdem na Dopravný Inšpektorát si ho prihlásiť, tak tam musím ísť na aute, tak si myslím že by som mohol na ňom ešte chodiť, ale niesom si istý. Ďakujem za rady :)
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Re: odhlásené auto

Príspevok od používateľa Stigmar »

nemozes nanom jazdit , a na dopravny inspektorat ked pojdes tak tam ti daju papier co vyplnis .. je to papier na prihlasenie a keby daco tak im ho ukazes .. myslim ten papier
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Keby si s tým nemohol jazdiť, tak ako sa dostavíš s autom na obhliadku pri zapise vo svojom okrese? Preto ti nechali staré OEV a staré značky. Do 15 dní to musíš prihlásiť u seba v okrese, potom s tým už jazdiť nemôžeš.
drodo15
Light Expert
Light Expert

Frikso napísal:Keby si s tým nemohol jazdiť, tak ako sa dostavíš s autom na obhliadku pri zapise vo svojom okrese? Preto ti nechali staré OEV a staré značky. Do 15 dní to musíš prihlásiť u seba v okrese, potom s tým už jazdiť nemôžeš.
Presne to som myslel. Kebyže nemôžem na tom jazdiť, tak sa nemám ako dostať na Dopravák. Oukej, takže 15 dní na tom môžem chodiť. Ďakujem :)
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

A zisti si otvaracie hodiny na dopravnom inšpektoráte u vás v okrese. Lebo píšeš, že ho chceš v utorok prihlásiť, no osobne som ešte nevidel žiaden DI, čo by mal v utorok stránkové dni.
drodo15
Light Expert
Light Expert

Frikso napísal:A zisti si otvaracie hodiny na dopravnom inšpektoráte u vás v okrese. Lebo píšeš, že ho chceš v utorok prihlásiť, no osobne som ešte nevidel žiaden DI, čo by mal v utorok stránkové dni.
idem si to pozrieť. som myslel že dnes tam zájdem pre tlačivo ktoré vyplním, kúpim kolky nech nemusím čakať ako blbec a vypĺňať to tam.
Okresný dopravný inšpektorát v Trenčíne:
Utorok
07:30-12:00
13:00-15:00
Napísať odpoveď