Ako sa starat o podlozku
Re: Ako sa starat o podlozku
Acer01 : aj ja som mal takú podložku z opierkou, taká čierna.
A pravda, tak kúpim si myš cca. za 60evri a nahám ju na stole ktorý je ešte z tridsať ročnej vojny? nenene
A pravda, tak kúpim si myš cca. za 60evri a nahám ju na stole ktorý je ešte z tridsať ročnej vojny? nenene
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ja som kedysi mal podložku, to boli ešte tie staré guličkové myši, ale mne s myšou behala aj podložka a bolo to na pitchu...odvtedy všade tie podložky spod myši vyhadzujem...
Nj, ved preto sa robia podlozky za 10eur 
Grim: lebo tie "podložky" (spravidla reklamné) stoja za dva prdy - reálne zaplatíš tak 1€ maximálne. nemajú protišmykový povrch, aby držali na stole
spomínaná QCK je ako pribitá na rovnom hladkom povrchu
Curuj vsetky podlozky su zospodu potiahnute gumou.... este som taku podlozku nevidel co by behala po stole aj z mysou 
Acer01 asi si v živote nemal čisto reklamnú podložku
v školách v učebniach sú obdobné, ked je zo spodku len taká tvrdšia pena alebo čo to je.
áno áno, viem čo myslíš máme také v škole.
a už len surfovať s tím po internete je boj.
a už len surfovať s tím po internete je boj.
Jj podložka je dobrá vec. Na stole mi išla myška horšie, tak som zobral nejakú Steelseries (už neviem ktorú). Teraz je to niečo cez dva roky čo som ju kupoval, a jediné čistenie, ktoré som robil je "pretrepanie kvôli prachu", a "prechod vysávačom na hlbšie špiny". Ináč by mala prežiť aj vodu.
-
Hellboy248
Guru wannabe
pri dobrej myske a normalnom stole netreba ani podlozku, ale tak deti maju pri podlozke pocit skillu ♥
deti? a ty si akože čo? tínedžer?
ak si kupis myšku za 80evri a nahaš ju na stole nevydrží ti viac ako rok.
ak si kupis myšku za 80evri a nahaš ju na stole nevydrží ti viac ako rok.
-
Hellboy248
Guru wannabe
mam ti odfotit a4tech ci razerku? .)
aký pocit skillu? mne ide o plynulé a hladké posúvanie myšky po povrchu. a nelepí sa na ňu zo spodku bordel
a pokiaľ nanej máš aj kvalitnejšie "skejty" tak tá podložka je nutnosť
A neposeriem si teflony na nejakom stole omfg...potis tu jedna radost.
ten hellboy to je asi nejaká legenda z publiku ktorá má skóre 10:0 a myslí si že je dospelí a ešte aj skiller
you are crazy!
you are crazy!
Ja mám plastovú Steelpad S&S, a aj po 2 rokoch je ako nová, stačí ju občas poriadne utrieť s vlhkou handrou.
-
Stoporko
VIP
mám taký dotaz: dlho pracujem na notebooku s rukou na externej myške. Po nejakej dobe ma začne bolieť zápästie - priamo cítim, ako je ruka držiaca myš "otlačená" od opierania sa o stôl. Aké je možné riešenie? Videl som dávnejšie nejaké podložky pod hlodavca s opierkou pre ruku - ktoré sa oplatia? Prípadne by ste doporučili niečo iné? Predom dík
pokiaľ máš take problémy tak neváhaj a kúp si ju čo najskôr
http://www.progamingshop.sk/razer-vespu ... 39636.html
ale problém môže byť aj v zlej myške, ja svoju necítim ano po piatich hodinách...
http://www.progamingshop.sk/razer-vespu ... 39636.html
ale problém môže byť aj v zlej myške, ja svoju necítim ano po piatich hodinách...
Neni to trochu drahý špás?
Ja takú mal.Ale to 5-6rokov dozadu
Ja takú mal.Ale to 5-6rokov dozadu
-
Stoporko
VIP
filipito - fuu, tak díky. Niečo lacnejšie by sa nenašlo? Kde je nápis "pre profi hráčov" tak zväčša dávam z princípu ruky preč - hľadám efektívne minutie svojich financií a tam nepatrí obojstranný povrch pre ultrapresné headshoty v CS a podobne. Prioritou je kvalitné vypolstrovanie - opora pre zápästie, tam si priplatím kľudne a rád. No platiť za extra super povrch, ktorý mi je nanič (doteraz je myška na drevenom stole a nejaké problémy s presnosťou v hrách alebo pri práci nemám) neplánujem. No díky za tip