Mrznutie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Klemen
Medium Expert
Medium Expert

Mrznutie PC

Príspevok od používateľa Klemen »

Zdravim! Na vianoce som dostal novy NB, je to lenovo idepad u350. Posledne dni sa mi ale stava, ze ked mam v prehliadaci otvorenych viac kariet, ten zacne v pravidelnych intervaloch niekolkych minut zamrzat, na nic nereaguje a s internetom na ktory som ten notebook hlavne chcel sa nic neda robit... Celkom ma to prekvapuje z dovodu, ze ked mam pustenu hru a v pozadi hudbu, resp. excel word a KM Player naraz vsetko ide bez problemov, no v momente ako mam otvorenych 5-6 kariet a nic ine zamrza... Skusal som prescanovat SuperAntiSpywarom, ESS 4, preinstalovat chrome, firefox a operu ale vsetko bez efektu... nejake napady??

EDIT:// ak len prehiadam random stranky, nieje to take caste, no v momente, ako otvorim youtube mozem si podat stavku ci zamrzne do 20 alebo 30s. Vykon CPU vybehne hore, HDD zacne pracovat na max a je to
sterver
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Mrznutie PC

Príspevok od používateľa sterver »

Pravde podobne vírus.

Skús to prebehnúť :arrow: SpyBot-om Search Destroy a Spyware Terminator-om.
Alebo v núdzovom režime (safe mode) nainštalovať Aviru a prebehnúť to s ňou a potom ju zas odinštalovať aby sa nebila s Eset-om
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Daj aj parametre NB - RAM, OS...
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

Parametre má zrejme Procesor: Intel® Core™2 Solo processor SU3500 (ULV) (BGA) – 1.40GHz, 800MHz, 3MB
Paměť : 4GB DDR3 DRAM 1066MHz (max.8GB)
Disk: 320GB 5400 ot/min 9.5 mm 2.5"SATA
Grafická karta: Intel GMA 4500M
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

skus ho prebehnut ccleanerom alebo advanced systemcare alebo niecim podobnym..alebo daj prec Vistu a daj si tam 7 :) a mas 4Gb ram a win 32bit? netreba nahodou nad 3GB mat 64bit? :D
Napísať odpoveď