Anime
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Anime
Ja som sa k anime dostal prednedávnom, z jedného dôvodu:
Hľadal som fantasy seriál, normálny, hraný, našiel som a pozrel Zaklínača, a potom som zistil, že Fantasy seriály neexistujú (žiadne iné som nenašiel a nikto o nich nič nevedel).
Tak som musel siahnuť po anime, tam sa nejaké to "fantasy" nájde. Ale nevrhol som sa na to prvé čo som zbadal, ale začal som hladať, googliť a rozširovať si obzor.
Bla, bla, bla, už pozerám anime, ale mám svoj vkus a nehodlám pozerať "hovadiny", ktorých tam je tiež neúrekom,
jefty, moje žánre sú fantasy, akčné, romance, aj comedy, v podstate čo má pekné myšlienky a dejovo sa posúva. Neznášam plotless, slow-paced hovadiny, strata času.
A aký je Code grass? Dejovo, myšlienkovo, aj graficky?
A nikdo z vás nevidel Fate / Stay Night ??? To je najkvalitnejšie anime všetkých čias
Hľadal som fantasy seriál, normálny, hraný, našiel som a pozrel Zaklínača, a potom som zistil, že Fantasy seriály neexistujú (žiadne iné som nenašiel a nikto o nich nič nevedel).
Tak som musel siahnuť po anime, tam sa nejaké to "fantasy" nájde. Ale nevrhol som sa na to prvé čo som zbadal, ale začal som hladať, googliť a rozširovať si obzor.
Bla, bla, bla, už pozerám anime, ale mám svoj vkus a nehodlám pozerať "hovadiny", ktorých tam je tiež neúrekom,
jefty, moje žánre sú fantasy, akčné, romance, aj comedy, v podstate čo má pekné myšlienky a dejovo sa posúva. Neznášam plotless, slow-paced hovadiny, strata času.
A aký je Code grass? Dejovo, myšlienkovo, aj graficky?
A nikdo z vás nevidel Fate / Stay Night ??? To je najkvalitnejšie anime všetkých čias
-
uplink
VIP
Hej videl som Fate Stay Night. No je to slabotka, ak chceš nejaké good anime checkni môj profil na anime-planet a daj si ktoré som videl a zoraď podľa hodnotenia 
http://www.anime-planet.com/users/uplin ... order=desc
http://www.anime-planet.com/users/uplin ... order=desc
Eruner - Code Geass je velmi zaujimave anime, pretoze kombinuje viacero stylov - mecha, psychological, superpowers. Dejovo sa to posuva, ako hlavny hrdina chce osamostatnit japonsko z pod nadvlady Britanie. Je tam nonstop akcia a co sa mi paci najviac, stale je tam to premyslanie, ta strategia ako porazit supera a myslienky hlavneho hrdinu. Toto anime som si vyhladal a pozrel prave pre to, pretoze som hladal nieco podobne ako bolo Death Note. Myslim ze Light a Lelouch si boli v tomto podobni - chceli spravit svet lepsim. Nebudem viac prezradzat - toto anime dostava velmi dobre hodnotenia, najdes ho cele aj ENG dub, pretoze je dost zname v amerike. Urcite stoji za to si to pozriet.
hej, uplink, čekol som, podľa mňa Claymore nebolo lepšie než FSN, ale Code Grass a FMA si ešte len pozriem
Trochu som prehnal, že FSN je naj, ale mne sa veľmi páči (a najme Saber), videli ste aj FSN Unlimited Blade Works?
A čekni si môj anime-list, tiež som na anime-planet (ako Eruner)
Trochu som prehnal, že FSN je naj, ale mne sa veľmi páči (a najme Saber), videli ste aj FSN Unlimited Blade Works?
-
Daggertail
Light Professional
ja pozeram naruto shippuuden,bleach a este aj one piece, v ktorom som na ennies lobby arcu
, takisto aj bleach, OP, naruto mangu citam 
-
uplink
VIP
veru, to najlepšie Ťa ešte len čaká. FSN je fajn, ak si to videl prvé, až uvidíš niektoré z tých hviedznych anime pomeníš hodnotenia ako jaEruner napísal:hej, uplink, čekol som, podľa mňa Claymore nebolo lepšie než FSN, ale Code Grass a FMA si ešte len pozriem
hej, pozrel som si ťa, teraz nepríklad som začal pozerať Code Geass, anglický dabing je úplne super, lepšie než čítanie titulkov,
potom mám na pláne si pozrieť celý FMA, takže mám čo pozerať, lol
podľa mňa sú Naturo a Bleach sprostosti, tie boje sú tak sprosté až to bolí, to musia pri tom toľko kecať a tváriť sa, že sú najlepší? A čo som počul tie myšlienky čo hovorili, to bolo ale choré/psycho/zvrátené, no fuj. Ale ako vidím, tak je to vydarený brainwashing, veľa ľudí to pozerá.
potom mám na pláne si pozrieť celý FMA, takže mám čo pozerať, lol
podľa mňa sú Naturo a Bleach sprostosti, tie boje sú tak sprosté až to bolí, to musia pri tom toľko kecať a tváriť sa, že sú najlepší? A čo som počul tie myšlienky čo hovorili, to bolo ale choré/psycho/zvrátené, no fuj. Ale ako vidím, tak je to vydarený brainwashing, veľa ľudí to pozerá.
-
axxis
Addict
no ja som este farebny necital. autori vacsinou urobia tak jednu, dve strany farebne aby si vedel citatel predstavit aku farbu maju postavy resp. ich saty, ale inac je to vzdy ciernobiele a popravde, B&W kresby su lepsie ako farebne ( vyblikane a vyfarbickovane americke komixy o chlapoch v obtiahnutych veciach, na ktorych nosia spodne pradlo nestoja za nic )
farebná manga ani nie je, ale bol by som rád, keby bola (tie americké komixi nie sú bohviečo)
aj tak, nechce sa mi to čítať teraz na nete, len škoda, že v našich slovenských kníhkupectvách je tak malý výber, a že sa to tak rýchlo dá prečítať, ináč by som si rád čítal cestou v autobuse
btw, prečítal som "Královnin rytier" v Panta Rhei a v poslednej (6.) to už začalo byť viac romantické, keď chceš, tak si to choď prečítať.
A ešte tam majú aj Shakespearovky v modernom štýle, vcelku v pohode čítanie
aj tak, nechce sa mi to čítať teraz na nete, len škoda, že v našich slovenských kníhkupectvách je tak malý výber, a že sa to tak rýchlo dá prečítať, ináč by som si rád čítal cestou v autobuse
btw, prečítal som "Královnin rytier" v Panta Rhei a v poslednej (6.) to už začalo byť viac romantické, keď chceš, tak si to choď prečítať.
-
Daggertail
Light Professional
ako som uz pisal vyssie, citam mangu naruto, bleach a one piece, taktisto aj anime podoby tychto 3 pozeram
-
axxis
Addict
toto su presne tie stereotypne mangy, ktore sa mi nepaciaDaggertail napísal:ako som uz pisal vyssie, citam mangu naruto, bleach a one piece, taktisto aj anime podoby tychto 3 pozeram
ale ako sa vravi, proti gustu ziaden disputat
btw. spominam si na jednu vyfarbenu, vola sa Trace. ale to bol orignialne webkomix, ktory bol ale tak dobry, ze vysiel aj knizne. odporucam, je to fakt strhujuce s obrovskym finale aj ked to tak spociatku nevyzera
brloh si vyskusal obcas nieco objednaju.Eruner napísal:farebná manga ani nie je, ale bol by som rád, keby bola (tie americké komixi nie sú bohviečo)
-
Daggertail
Light Professional
napodobne
inak podla spoilerov vypada nova kapitola uzasne, uz sa neviem dockat