Čo potrebujem na vytvorenie internetu?
Re: Čo potrebujem na vytvorenie internetu?
http://www.searchgrid.org/index.php?lan ... 6&id=31392 aj tak sa na to vykasles lebo nemas peniaze
Ale no, nechajte ho, nech si kludne podnika, ma nadej! 
No v prvom rade stlac F13, a uvidis, ako pokracovat
son goku dík za link 
f13 mám
f13 mám
kazdy ma nadej.poznal som chalana ktory s dalsimi dvoma zacali doma u seba robit isp.lenze nevedeli ako na to.viac platili ako zarabali.myslim ze v takej 1000 mestecku kde je na vyber len t com ma sancu.antik alebo roburnet boli na samom dne a celkom sa vysvihliSpoteny programator napísal:Ale no, nechajte ho, nech si kludne podnika, ma nadej!
máš ešte nejaké linky?
čím viac informácii=viac vedomostí
nemam ja fakt netusim ako sa to robi viem ze oni si prenajali kable od nich a platili im stanovenu ciastku ale mali malo zakaznikov tak im to neslo.ale teraz ma t com povinnost dat na prenajom svoje kable.tak ak chces treba sa informovat tam.a mozes si nahanat ludi po meste.viac ti asi ani nepoviem moc toho neviem.
-
javatar
Hardcore addict
ono t-com ma povinnost poskytnut cast siete na prenajom asi odkedy plati zakon o "dominantnom operatorovi", lenze taketo podnikanie je dost narocne, teoreticky ale nemusis vlastnit nic, vsetko - od zariadeni, cez siet az po koncove zariadenia mozes mat prenajate (v tomto biznise sa to da) a kedze je moznost vytvorit si s.r.o.-cku za 1€ dalo by sa to vlastne skusit "bez rizika"
vsetky info co a ako by si mal najst na stranke ministertsva dopravy post a telekomunikacii, ak ich tam nenajdes tak tam napis
ono je s tymto celkovo dost "mravencej prace" a ja osobne by som do toho nesiel, odradzat vsak nebudem
vsetky info co a ako by si mal najst na stranke ministertsva dopravy post a telekomunikacii, ak ich tam nenajdes tak tam napis
ono je s tymto celkovo dost "mravencej prace" a ja osobne by som do toho nesiel, odradzat vsak nebudem