Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa silmarill »

stoporko:
Blahoslavení žalostiaci, lebo oni budú potešení. Blahoslavení tichí, lebo oni budú dedičmi zeme.
Blahoslavení prenasledovaní pre spravodlivosť, lebo ich je nebeské kráľovstvo.
Blahoslavení chudobní, lebo vaše je Božie kráľovstvo!
Blahoslavení, ktorí teraz hladujete, lebo budete nasýtení!
Blahoslavení, ktorí teraz plačete, lebo sa budete smiať.
Blahoslavení budete, keď vás ľudia nenávidia" pre Syna človeka!"
Ale beda vám, boháčom
a to že sa už rodíme s dedičným hriechom ktorý msíme zo seba zmyť, teda v princípe "zlí" sa mi tiež nezdá ako nejaké pozdvihnutie človečenstva.

ale toto je už na inú diskusnú tému - rád to preberiem v diskusii o náboženstve. len som chcel poukázať na to že kto bol ten zlý "satanistický slobodomurár" ktorého nám tu vykreslil tehla.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

silmarill - v príslušnom vlákne máš odpoveď
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kali:
Mozno je to uplne prirodzene tak pre teba.
No počkaj počkaj. Prirodzené ako v daných situáciach, nie pre mňa. Ja s tým nesúhlasím, resp. sa mi to nepáči.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

silmarill - už som zažil všelijaku argumentáciu na hojku, ale ty si „zabil“. Že ma bude niekto presviedčať, že A.Crowley bol neškodny v pohode človek, na satanskej „biblii“ „nevidi nič zle“ ,tak to sa mi ani len nesnivalo.

Aleister Crowley, narodený ako Edward Alexander Crowley (*12. október 1875 – †1. december 1947), bol britský okultista, spisovateľ, horolezec, básnik a jogín[1]. Bol vplyvným členom niekoľkých okultných organizácií, vrátane spoločností Zlatý úsvit, Argenteum Astrum, Ordo Templi Orientis[2] V minulosti bol známy skôr verejnými excesmi, vďaka ktorým bol „najskazenejším človekom na svete“.[3] Dnes je známy hlavne ako okultista a autor okultných spisov, najmä Knihou zákona – ústredným textom hnutia Theléma.. Tiež tvrdil, že bol slobodomurár.[1]
wikipedia

Na margo debaty „byť kresťan je ponižujuce“ - za ovela viac ponižujucejšie ako byť kresťan považujem byť opicou, ktora chcipne a je zamerana primarne na materialisticke a fyzicke pôžitky – aj o tom je satanizmus. (neni nič zle na tom si dopriať, ale zas odtial potial) Ale nevadi, chod si pustiť nejake ritualne CD :wink:
silmarill
King
King

Crowley bol pre tú dobu asi to, čo je pre našu dobu Marylin Manson. mimochodom, v prieskume ktorý robila BBC v UK o 100 najvýznamnejších angličanoch obsadil Crowley 73.miesto. keby to bol iba nejaký obyčajný úchylák tak by sa do toho prieskumu ani nedostal. čo sa týka toho slobodomurárstva tak Grand UK Lodge poprela jeho členstvo či vysvätenie do vyšších kuhov.

ad ten zvyšok "ponížený kresťan vs chcípajúca materialistická opica" - preberieme v téme "náboženstvo".
ps: to rituálne CD mi tu už ide, konkrétne "100 years of Liber AL" vydaná na počesť stého výročia napísania Crowleyho Knihy zákonov ;)
tehla

Crowley bol sebadeštruktivny psychopat a narkoman, venoval sa okultizmu a mal vzťahy s mužmi, jeho matka ho nazvala šelmou z pekla a jeho posledna veta znela: „niekedy nenavidim sam seba“. Ak je toto tvoj vzor (alebo ako to mam nazvať, kedže to obhajuješ) a maš už 30, no neviem, ale niekde sa určite stala chyba..
silmarill napísal:ps: to rituálne CD mi tu už ide
super, :smt023 , gratulujem
silmarill napísal:v prieskume ktorý robila BBC v UK o 100 najvýznamnejších angličanoch obsadil Crowley 73.miesto.
ten prieskum som nikdy nevidel, ale akurat by to svedčalo o upadku UK, alebo sfalšovani prieskumu, to je cele. Dam ti dobru radu, lebo vidim, že ju naozaj potrebuješ - netreba veriť všetkemu, čo povedia slobodomurari, alebo každemu prieskumu, ktorý robí BBC a brať to ako hotovu vec (bolo tu viacero člankov ako sa robia tieto prieskumy a falšuje sa verejna mienka podla potrieb)
silmarill napísal:čo sa týka toho slobodomurárstva tak Grand UK Lodge poprela jeho členstvo či vysvätenie do vyšších kuhov.
A tak to samozrejme musi byť pravda. Lebo slobodomurari nezvyknu klamať. Je to ich pracovna metoda. - logicky to budu popierať, ak by okultista a satanista Crowley bol v ich radoch, znamenalo by to diskreditaciu lože v očiach verejnosti.

Crowley ako slobodomurár:
Prílohy
220px-Aleister_Crowley_3.png
220px-Aleister_Crowley_3.png (75.9 KiB) 1088 zobrazení
hughito
Redeemer
Redeemer

Do tohoto vôbec nevidím, ale tehla, je ľahké napísať, že hento bolo sfalšované, že hentí klamali..

Takáto taktika sa dá použiť na všetko.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

hughito ty a spol to tu predvadzate uz tyzden ze hovorite ze to je sfalsovane atd. aspon vidis ake to je ked sa pouzije vasa taktika
hughito
Redeemer
Redeemer

hughito ty a spol to tu predvadzate uz tyzden ze hovorite ze to je sfalsovane atd. aspon vidis ake to je ked sa pouzije vasa taktika
:D Ale my sme to aj podložili faktami.

ALE:

sillmaril:

Kód: Vybrať všetko

v prieskume ktorý robila BBC v UK o 100 najvýznamnejších angličanoch obsadil Crowley 73.miesto.
:arrow: tehla :arrow:

ten prieskum som nikdy nevidel, ale akurat by to svedčalo o upadku UK, alebo sfalšovani prieskumu, to je cele.
sillmaril:

čo sa týka toho slobodomurárstva tak Grand UK Lodge poprela jeho členstvo či vysvätenie do vyšších kuhov.
:arrow: tehla :arrow:

A tak to samozrejme musi byť pravda. Lebo slobodomurari nezvyknu klamať. Je to ich pracovna metoda
..

Akože, pokojne môže mať tehla pravdu, ale najprv by musel dokázať, že ten konkrétny prieskum BBC bol sfalšovaný. A k tom členstvu: musel by dokázať, že Slobodomurári klamú a že Crowley bol "vyššie".

Ak toto nespraví, sú to len táranice a špekulácie.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Kali, k tomu čo si napísal, čo sa ani len okrajovo netýkalo toho čo som nadhodil ja, len toľko. Nepripadá ti tá sociálna štruktúra sústredných kruhov trochu paranoidná? Ale teoreticky uvažujme že je to tak. Potom to niekto riadi, alebo je to prirodzene tak? Ťažko by niekto mohol riadiť všetkých židov, teda je to asi prirodzený stav fungovania. Potom mi odpovedz, nedá sa tento model aplikovať aj na kresťanov? Tvrdé jadro fundamentalistických bigotných kresťanov, ktorí vedú prvú líniu, následne taký ktorí sú stále bigotní a dodržiavajú väčšinu zvykov, potom taký ktorý možno neplnia všetky tradície a nenavštevujú bohoslužby pravidelne avšak stále sa identifikujú ako kresťania a nakoniec takí čo nerobia nič, ani sa nehlásia ku kresťanstvu, napriek tomu sú vychovaní touto spoločnosťou a preto automaticky inklinujú ku kresťanskej kultúre či chcú alebo nie.

Takže o čom bol vlastne tvoj celý príspevok? O ničom. A k tomu odkiaľ čerpáš .. a vlastne kašlať nato. Zbytočné.

/// edit Ešte ma tak napadlo, že ako sa asi robia také štatistiky na židovskom národe, že niekto dokáže vynášať súdy, ktoré si prezentoval. LoL najskôr nijako.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Akože, pokojne môže mať tehla pravdu, ale najprv by musel dokázať, že ten konkrétny prieskum BBC bol sfalšovaný. A k tom členstvu: musel by dokázať, že Slobodomurári klamú a že Crowley bol "vyššie".
Preco on musi dokazovat ze klamu? Preco silmaril nedokaze ze Crowley klame?

Dnes je známy hlavne ako okultista a autor okultných spisov, najmä Knihou zákona – ústredným textom hnutia Theléma.. Tiež tvrdil, že bol slobodomurár.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Kali, nie je Crowley už po smrti?
kali520
Darca
Darca

Stoporko napísal:Kali, nie je Crowley už po smrti?
A co natom zalezi. Podla wikipedii tvrdil ze bol slobodomurar. Podla silmarila slobodomurari tvrdia ze nebol, komu teraz verit?

Kazdopadne mne to je clekom jedno, len som tu upozornoval nato ako ti co nic nedokazali tu odniekoho vyzaduju volake dokazi.
tehla

Ja som tu dal napr. fotku Crowleyho ako slobodomurara a jeho vlastne vyjadrenie o tom, že bol slobodomurarom. Silmaril napiše, ale tito a tito slobodomurari povedali toto a niektori to začnete brať ako hotovu vec. Z toho mi je smiešno – aku bezvyhradnu dôveru tieto spolky u niektorych ludi maju.
hughito napísal:Do tohoto vôbec nevidím, ale tehla, je ľahké napísať, že hento bolo sfalšované, že hentí klamali..

Takáto taktika sa dá použiť na všetko.
Ty to musiš vedieť, ty v tom maš bohatu prax
hughito napísal:Ale my sme to aj podložili faktami.
Akymi faktami ste to podložili? Je to len tvrdenie proti tvrdeniu, nič viac
hughito napísal:Sú z oficiálnych zdrojov, to je podstatné.
Stoporko napísal:„Lebo teraz má slovo SLOBODA päť svoj skutočný význam.“
hughito napísal:No ja by som až tak nejasal. Skôr tie metódy sú sofistikovanejšie a uvidíme, čo prinesie budúcnosť.
Lol.
Takže ešte ku tomu ovplyvňovaniu verejnej mienky. Ak vieš, čo vôbec pišeš a nie su to len nejake naučene frazy, mal by si byť schopny pripustiť, že vedome ovplyvňovanie verejnej mienky aj prostrednictvom tych „oficiálnych zdrojov“ môže patriť medzi tie „sofistikovanejšie metody“:

Jeden veľmi zaujimavy priklad za všetky – oficiálne priznanie Bernarda Nathansona, jedného z najväčších odborníkov na presadzovanie potratových zákonov:

http://skoupil.blog.sme.sk/c/197875/Pre ... traty.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Ty to musiš vedieť, ty v tom maš bohatu prax
Samozrejme. Vaše bludy budem takto označovať dovtedy, dokým neprinesiete dôkazy.
Akymi faktami ste to podložili?
Mal som na mysli polemiku o bankovke + tvoje tvrdenie o tom, ako stáli Slobodomurári za Deklaráciou nezávislosti. Vaše nezmysly s bankovkou tu boli roztrhané totálne a ja som jasne predložil, kto za Deklaráciou nezávislosťou stál - konkrétne mená. Ty si nepredložil nič, len tvrdenie, že za ňou stáli Slobodomurári.
Je to len tvrdenie proti tvrdeniu, nič viac
No to si fandíš, niekedy tvrdenia ani zďaleka nemajú rovnakú váhu, ale pokojne sa utápaj v hodnovernosti tvojich anonymných zdrojov z netu a vymyslených kníh/autorov. :wink:
Takže ešte ku tomu ovplyvňovaniu verejnej mienky. Ak vieš, čo vôbec pišeš a nie su to len nejake naučene frazy, mal by si byť schopny pripustiť, že vedome ovplyvňovanie verejnej mienky aj prostrednictvom tych „oficiálnych zdrojov“ môže patriť medzi tie „sofistikovanejšie metody“:
No samozrejme, že je, to však nemusí pridávať na hodnovernosti toho, čo tu píšete vy.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Hughito, aj keby teoreticky boli slobodomurári jednou zo skupín, ktoré sa podieľali na deklarácii americkej nezávislosti (keďže sú utajená organizácia tak sa to nedá vyvrátiť a neviem či to tu vôbec niekto dokázal), tak v tom nevidím problém. A čo? :smt104 Ja tento dohad dokážem pripustiť, ale nevidím v tom proste problém.

Ako nešťastné by sa to dalo brať ak by niekto z tu prítomných psychopatov, jednoznačne dokázal, že slobodomurári sú nejakí uctievači diabla, škodcovia, ničitelia sveta alebo neviem čo. Ale okrem nejakej cirkevnej propagandy a pár nejasných informácií o nejakých pošahaných jednotlivcoch, tu nič také nie je. A o tom ako organizácia sama seba definuje som tu už písal. Teda prezumpcia neviny.

Navyše, ak boli pri písaní tej ústavy alebo deklarovaní nezávislosti, tak prosím, citujte mi psychopati nejaké pasáže z americkej ústavy alebo deklarácie, ktoré sú diablovo dielo alebo škodia svetu, alebo kde sa nejako zásadne a opodstatnene dokazuje zhubný vplyv slobodomurárstva. Nech sa páči, nič ľahšie, americkú ústavu a deklaráciu nájdete v každej riti, tak prosím. Ja osobne to považujem na tú dobu za prelomový dokument.

Je to už asi tak vaša tisíca šanca, ktorú dávam, na predloženie nejakého dôkazu. Opäť na ňu nezareagujete, alebo napastujete nejaký bludný link na vaše stránky pre narušených.
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Amerika bola novou krajinou, kde húfne putovali a usídľovali sa nechcené skupiny - a určite aj Židia (napr. aj anglickí puritáni tam húfne odchádzali).

A ako vieme, dejiny naučili Židov byť súdržnými, čiže v Amerike sa dostali k moci i skrz toto, cez tento jav.
hughito napísal:Samozrejme, tá moc tam bude, o tom aká veľká tu môžeme iba polemizovať.
slay napísal:Opýtam sa takto, ak by platil súčasný stav, ale americký fed by podľa vašej úvahy nevlastnili ľudia údajného židovského pôvodu, ale ľudia rôznych národností dajme tomu, tak by to bolo v poriadku?
slay napísal:Myslím si, že väčšina predstáv o židoch je scestná, napriek tomu nepopieram ich lokálny vplyv
:lol:

Radsej by ste si tie svoje nazori mali urovnat v tej vasej makovici.
silmarill
King
King

keď sa slobodomurárske znaky objavia na juane tak dajte vedieť - potom uverím. tvrdiť že slobodomurári ovládajú svet lebo boli pri spisovaní ústavy USA v r.1776 alebo preto že tlačia doláre je scestné - čína drží USA za gule, sú ich najväčším dlžníkom... momentálne skupujú dlhopisy európskych krajín a dokonca aj tých rozvinutejších afrických krajín... kto vidí snahu o nadvládu, kto si myslí že číňania a ich ekonomická moc sú pre nás väčšia hrozba než slobodomurári, ilumináti, židia či satanisti, nech zdvihne ruku...
hughito
Redeemer
Redeemer

Radsej by ste si tie svoje nazori mali urovnat v tej vasej makovici.
kali od teba by som čakal niečo lepšie, toto je úbohosť.
tehla

Velmi zaujimavy članok, odporučam každemu, koho to zaujima (Stoporko, ty si mal celkom zaujimave postrehy v teme o naboženstvach):

http://dolezite.sk/Kdo_je_Evropan_a_kdo ... i_215.html

ukážka:
Potom padla jedna říše a s ní jedna epocha, zvaná antika. Rodil se středověk – prý temný. Může ale ve tmě něco vzejít? Obilný klas i národ potřebují přece slunce, a o co více ho bylo třeba ke zrodu ne jednoho, ale všech evropských národů /!/ a s nimi i oné dominantní kultury, jmenované anticko-křesťanská, pro níž synonymum zní – evropská! Tím sluncem pro hordy barbarů, přicházející z bažin a temných lesů severu, z nichž se později měly stát národy Evropy, bylo křesťanství, představované Církví, která si v těchto dobách zmatků, v onom předělu časů, uchovala vnitřní organizaci a dokázala uchovat i kulturu antiky, na níž naroubovala štěp křesťanství (odtud anticko-křesťanská!), jež tvoří kořeny naší civilizace.
Je proto stěží pochopitelné, že se dnešní Evropa tak lehce vzdává svého těžce vybojovaného a s tolika obětmi uhájeného dědictví. Někdy se zdá, že se zvrácenou rozkoší plivá na sebe samu i na svoje dějiny! Proč ale to sebemrskačství? Což není tato zostouzená, poplivaná a od tolika zmetků a zrádců tupená Evropa stále ještě (byť po tolika infarktech) srdcem světa?

Když padl Řím, padla říše. Padne-li však Evropa, padne svět, a to i se svými skvělými počítači a vetchou ekonomikou. Protože Evropan už nezná jiné časové horizonty než dnešek a jeho oko nespočívá na jiných hodnotách než ekonomických, stal se pro něho svět jednorozměrným a život „tržně ekonomickým“. Právě ekonomika to bude, věc jeho srdci i zájmu nejbližší, která po duchovním rozvratu Evropy dokoná i její rozvrat materiální. Ona vetchost ekonomiky (spíše invalidita) je dána zadlužeností států u „nadnárodního“ kapitálu, který dnes ovládá parlamenty a vlády (ale i armády a tajné služby!) i těch největších států, aniž většina občanů cokoli tuší. Diktatury se děsí, ale před bankami, viditelnou to špičkou oné ohromující masy kapitálu, stojí ve zbožné úctě. Jak a z čeho se zrodila ta ohromná síla, která může vyvolávat revoluce skutečné i „sametové“, dosazovat diktatury i „demokracie“ nám dnes už známého typu? Přes jaké organizace a struktury se tak děje? Zednářské lóže vstupovaly na scénu s hesly o všeobecném sbratření lidstva a lepším uspořádání světa, s proticírkevní a protikřesťanskou agitací a okultními praktikami. Do jejich arzenálu patřila i „názorová pluralita“, a tak lóžová náruč objala všechny: volnomyšlenkáře i křesťany, filozofy i agitátory, revolucionáře i pacifisty. Každý tu našel svůj „šuplík“. Pod hesly o všeobecném sbratření se v zednářském mlýně antagonismy semílaly, aby se různé stružky a potůčky sbíhaly v potoky, ty pak v řeky, až tu byl veletok, valící se jediným korytem a hřmící stejným heslem: „Pryč s Římem, Církví, papežstvím,” a nakonec i s křesťanstvím i se vším, co ho připomíná – tedy i s Evropou, její historií, pamětí i kulturou. Proto ta snaha o vytvoření amorfní masy obývající Evropu. Jak vidět, plán nezapře svého mistra – toho, který smrdí sírou. Pod egidou „nadnárodního“ kapitálu (ten od síry je také „nadnárodní“) se lóže daly do práce.

Napsal: Jindřich Koudelka (bývalý politický vězeň, signatář Charty 77, člen NSJ)
slay napísal: Je to už asi tak vaša tisíca šanca, ktorú vám dávam
:censored:
Napísať odpoveď