Sluchatka Koss Porta pro a doživotná záruka
Re: Sluchatka Koss Porta pro a doživotná záruka
Ak ich máš ešte v záruke, tak ich skús poslať do servisu, no nezaručujem, pretože zlomené káble sú citlivou záležitosťou
Čo sa týka internetových slúchadiel, tak neviem, či ti ich servis vôbec zoberie.
Pokial sluchatka koss porta pro mam, ale nemam o nich ziadny doklad o kupe, cize ani zaruku, tak mozem si dozivotnu zaruku dokupit osobitne, registrovat a aktivovat ju? Fungovalo by to tak?
-
Ryan Giggs
VIP
Doživotna zaruka plati aj bez bločku či ineho dokladu, ale za vyšši manipulačny poplatok.
Takze ked poslem do servisu hociake koss porta pro bez ziadneho dokladu tak mi ich opravia za manipulacny poplatok?
No a ked si ich chcem aktivovat aby som mal manipulacny poplatok nizsi tak potrebujem od nich doklad, ze? Ta specialna dozivotna zaruka sa neda dokupit samostatne ako tzv "dalsi produkt" ?
No a ked si ich chcem aktivovat aby som mal manipulacny poplatok nizsi tak potrebujem od nich doklad, ze? Ta specialna dozivotna zaruka sa neda dokupit samostatne ako tzv "dalsi produkt" ?
-
Ryan Giggs
VIP
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
osobne som takisto mal aj mam kossy kupovane asi 4roky dozadu ešte za nižšiu cenu takže vtedy to bolo cca 50€ namiesto asi 70€ ak sa dobre pamatám a pred nedávnom som poslal mamu nech mi to da reklamovať a dostal som ktomu ešte aj doživotnu záruku a stálo to celé 5€... ale udajne to má stáť 10-15€ keĎ nemaš bločik ani záruku. ale skús uvidíš 
ked nemam aktivacny kod a dam si ich opravit za tych 13,5€ tak poslu so sluchatkami novy aktivacny kod?
nie neposlu
tak to sa za 20€ aj s postou moc neoplati
za 27€ sa daju kupit bez aktivacneho kodu ale samozrejme dvoj rocna zaruka
za 27€ sa daju kupit bez aktivacneho kodu ale samozrejme dvoj rocna zaruka