zdravim a vopred dakujem za vaše odpovede
Tak k veci dnes som sa dozvedel že v našom mestečku je novy internet ANTIK . Poskytovali opticku linku 70MB ale ako som volal na info linku tak je to dostupne len pre paneláky . Ja bývam v rodinnom dome tak mi ešte navrhol neaku službu s obmedzenou rychlostou 8MB cez den a 12MB od 0:00 do 7:00 aj je to neako obmedzene na 10GB na 2 dni nejako takto mi to vysvetľoval . Chcel by som sa spytat či ma niekto takuto službu alebo onej počul či sa to oplati a niesu tam neake nedostatky s ktorými si oboznámim az po podpisani zmluvi
ANTIK internet
Re: ANTIK internet
Budeš to mať cez wifinu.. a ak Ti bude stačiť net s 10GB na 2 dni (po prekročení limitu budeš mať tzv. SHAPE, tj. obmedzenie rýchlosti na cca 20kB/s na niekoľko dní, niekedy to bolo myslím 7, ale asi to už zmenili) a nemáš v okolí iného konkurenčného poskytovateľa, asi nie je čo riešiť. Všetko však závisí od konkrétnej lokality, niekde to môže šlapať na 100%, o pár ulíc ďalej môžu byť samé problémy, kým sa im podarí sieť riadne vyladiť. Ešte sa skús informovať, aké sú výhliadky do budúcnosti, že kedy Tvoju lokalitu plánujú zapojiť na optiku...
Na antik fóre zatiaľ k Vranovu žiadne príspevky, čo môže znamenať, že všetko beží ako má.. resp. to ešte nikto nepozná.
Inak som prekvapený, ako Antik expanduje.. už je v takmer každom východoslovenskom meste.. a už sa ťahá aj do Poltáru a Žarnovice.. za chvíľu bude mať monopolné maniére..
Na antik fóre zatiaľ k Vranovu žiadne príspevky, čo môže znamenať, že všetko beží ako má.. resp. to ešte nikto nepozná.
Inak som prekvapený, ako Antik expanduje.. už je v takmer každom východoslovenskom meste.. a už sa ťahá aj do Poltáru a Žarnovice.. za chvíľu bude mať monopolné maniére..
-
redered
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no tak pytal som sa že ako to je do buducna tak hovoril že len do bytoviek pojde optika a ja som v rodinnom dome a v tom to ani neplanuju . Tak momentalne mam wimax co uplne zdierajú 1MB net a ešte obmedzenie 15gb mesacne no cena je ta ista. Tak ešte sa pojdem spytat ako to bude s tym signalom . No a nema ho niekto aj osobne ten program ktory planujem ja mat aby sa vyjadril ? ešte by som sa chcel spytat na ten Antik plus pre viacej PC je v tom len to že mi daju router alebo tači ak chcem využivat na viacej PC staci ten zakladny antik a použit sučastny router (WAN) čo použivam
Pri Antik Plus Ti dajú oni router a oni ho nakonfigurujú.. v prípade problémov Ti prídu spraviť servis. Ale môžeš si nechať Antik Standard a použiť vlastný router, ale to si ho musíš nakonfigurovať sám, čo verím nebude problém.
Ja mám optiku, skúsenosť s Internetom pre rodinné domy nemám... ale ako som písal predtým, toto dosť závisí od lokality. Niektorá je bezchybná a niektorá sa furt džube.
Ja mám optiku, skúsenosť s Internetom pre rodinné domy nemám... ale ako som písal predtým, toto dosť závisí od lokality. Niektorá je bezchybná a niektorá sa furt džube.
-
mirak2
Hardcore addict
plusko si neber, radsej si kup domaci router, usetris peniaze aj ine veci (vyssia mesacna platba antiku, router si nemozes sam nastavit, musia v antiku a ine vychytavky)