Neviem prečo si to zobral osobne, na teba som vôbec nereagoval, ale napadá ma - trafená hus zagága(?)nikde som nespominal zakazovanie, ani zatvaranie ludi ktory maju doma knizku s hakovym krizom na titulke
Zakazane znaky
-
KaptMichal
King
Re: Zakazane znaky
Odpovedal si na mna tak nerob zo seba debila teraz.
-
KaptMichal
King
OK som slepy, bola to reakcia aj na teba. Každopádne nepovedal som, že ty si za niečo také len som to hyperbolizoval. Stále nechápem prečo si sa urazil.
Ja som sa neurazil, nikdy sa neurazam, len ma serie sposob akym ludia komunikuju na internete. A to nenarazam iba na teba, ale celkovo.
-
KaptMichal
King
Ja sa ti rovno priznam ked sa s niekym rozpravam a on nieco nacrtne tak to prezeniem, pretoze extremy poznať treba. Mna serie zas komunikacia cez internet. Ale trochu OT
-
The_Nazgul
Novice
Tak mňa sere jedine to že zakazujú Slovenský dvojkríž. Ale to už je asi iná kapitola.
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
počkaj počkaj, kde to je napísané že ho zakazujú ?The_Nazgul napísal:Tak mňa sere jedine to že zakazujú Slovenský dvojkríž. Ale to už je asi iná kapitola.
-
The_Nazgul
Novice
Tak napríklad ho dali "cenzurovať" na štíte sochy Svätopluka.
A toto musel písať úplný idiot.
http://www.pluska.sk/slovensko/politika ... -znak.html
A toto musel písať úplný idiot.
http://www.pluska.sk/slovensko/politika ... -znak.html
Tam vôbec nejde o samotný dvojkríž (slovenský znak ti nič nehovorí?), ale o jeho prevedenie, ktoré sa môže asociovať na isté historické obdobie.
-
pegasusss
Light Professional
to by potom aj pospolitosť bola zakazana ... či ?
Ta fraska s tym Svetoplukom bola pi*ov*** to sam musis uznat.hughito napísal:Tam vôbec nejde o samotný dvojkríž (slovenský znak ti nič nehovorí?), ale o jeho prevedenie, ktoré sa môže asociovať na isté historické obdobie.
Ked niekoho uraza dvojkriz ktory nema presne miery tomu na statnom znaku a pricom je vycapeny na soche ktora sa tyka uplne ineho historickeho obdobia ako toho ktore ho ma urazat musi byt prinajmesnom uplny idiot.
Brux: Všetko sú to nackovské produkty, teda, až na to tretie. Ale vyslovene zakázané to zrejme nie je.
kali: Zrovna túto časť som moc nesledoval, veď stovky rôznych heraldikov sa nevedeli dohodnúť. Pochybujem, že by to bolo spravené úmyselne, veď sochár je komunista, ale tiež to nemuselo byť. Sú to v podstate blbosti, ale vidíš, koľko vášni to vyvolá.
kali: Zrovna túto časť som moc nesledoval, veď stovky rôznych heraldikov sa nevedeli dohodnúť. Pochybujem, že by to bolo spravené úmyselne, veď sochár je komunista, ale tiež to nemuselo byť. Sú to v podstate blbosti, ale vidíš, koľko vášni to vyvolá.
a ta posledna mozu zato policajni nieco????
Sotva. A v podstate ani za prvé dve, ale hovorím, jedná sa o tričká nacistických kapiel.
aha oki tak policjati nemoze nic hej??? ziadne obvinenie za propagaciu abo tak hej?? chcem si len bit isty no
Ked to budes nosit...fizli by nemali byt niekto koho sa mas bat.
jj ja len ci nemozu daco ze propagacia alebo tak
To neviem úplne presne, aké sú slovenské zákony, ale ak to chceš nosiť z presvedčenia, tak úprimne dúfam, že na to trpko doplatíš.
Ale nie formou od polície..
Za Fucking Racist - 100%white mozno aj hej. Ale ako vravim, ked si toto oblecies a pojdes s tym na verejnost, policajti niesu ti ktorych sa mas bat.